Squinting in the sun



Något jag kommer sakna speciellt är att gå upp på morgonen och springa i soluppgången; när vägarbetarna står och spolar bort gårddagen från gatorna och världen har knappt börjat vakna. Och att sen komma hem, hoppa ned i poolen och lägga sig och sova på en flytmadrass i solen.

Ojämförbart






Om jag lever? Lever gör jag mer än något annat. Däremot har jag bränt rumpan så jävla grovt att det är smärtsamt att bara.. vara. Annars är det bäst, bäst och aa, bäst.

Lite foton från i förmiddags när jag, mamma och Bella gick och åt frukost på stan:
#1 På Balcon de Europa
#2 Jag och Bella framför kyrkan
#3 Folktom Balcon de Europa
#4 Bella och Alfonso XII

Playa Burriana



/Om vi kunde stanna här för alltid

Simply the best

Nedresan sög, planet var försenat, bagaget blev kvar i Barcelona två nätter. Men vi kom fram, Nerja är precis som vanligt, och livet är bäst. Pallar ej blogga är för upptagen med att leva. Hörs när jag har tid att uppdatera med bilder eller så. BESOS!

AQUI VAMOS DE NUEVO



Nu drar jag tillsammans med min abnormala brutalbänksträningsvärk och la familia till Arlanda. 10 timmar sådär sen är jag tillbaka i min absoluta favoritby. Och jävlar vad jag har längtat. Får se om det blir någon update där. Om inte är jag tyvär tillbaka på svensk mark igen den femte. Ha det bäst, för det kommer jag!

VAAAAMOS!


We will always survive



Har hunnit en jävla massa idag. 18:00 gick jag från jobbet ut till semester. Kom hem en timme senare, stack ut och sprang, duschade, käkade, packade - packade upp - packade ner igen. Knappa två timmar efter hemkomst var jag iväg igen för att socialisera med lite folk. Och nu är jag hemma och är så trött att jag tror att jag dör.

Och imorgon åker vi. 15 timmar kvar, sen är vi påväg. ÄNTLIGEN!

120711







Lite fler foton från när jag och syster var på Skansen förra tisdagen.

---


src: tattoologist.com

Who you are is not what you've been



Ännu en bra, ledig dag. Ska slänga i mig lite keso nu och dra iväg för träningspass nr 2. Och ikväll blir det mys på Hellströms med handbollsbröderna. Jättebraaa!

In every beginning there is an end


src: weheartit.com

Fast jag visste ju att det aldrig skulle bli så



Idag var en bra dag. Har varit ledig, så jag fick sova till klockan halv tio (sovmorgon), vågen visade positiva siffror, solen sken, boxningen har dragit igång igen och jag känner nu att jag har ont lite överallt (p.g.a. föregående påstående).

/det gillar vi, ja

AD


src: weheartit.com


Dont you waste no minute


photos: myself

Fan vilken krigare jag är. Lördagen började med att döda benen på gymmet, direkt vidare till jobbet, hem, halvspontan utgång. Tvingade mig upp imorse för att hinna till gymmet, sen direkt till jobbet igen (eller ja efter standard SL-trassel), sen hem och byta om för att gå ut och käka middag med familjen. Nu orkar jag nog inte gå en meter till.

/godnatt

Lunes/cinco


/Fem dagar kvar, varav tre jobbdagar, sen åker vi. Bort härifrån.


We have never known sanity



Nu har jag inte boxats på två veckor, och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Två veckors uppehåll är mer som två veckors tortyr. Gym. Springa. Gym. Springa. Så jävla tråkigt. Men på måndag kör vi igen, jag ska fan kriga för att hinna till träningen efter jobbet. Men i helgen finnes jag antingen på jobbet eller på gymmet, surprise.

Gröna Lund by night






photos: myself

Hamnade på Grönan sådär lagom spontant i tisdags kväll när jag och syrran egentligen var påväg hem från Skansen. Blev jävligt lycklig när jag insåg att jag äntligen fick ta mina egna karusellbilder, eftersom jag för ovanlighetens skull hade med mig kameran och telezoomen på. Fan, photography, how i have missed you.

---


Såfackingjävlasnygg




img src unknown

Cause we might not get tomorrow








Det blev Sommar igår med mina favorithandbollsbrudar och Sebbe. Bra jävla sjukt, som vanligt då.
Har haft catch-up med Ikrah under dagen, och nu blir det gymmet för att döda mina armar lite till. Auf!

This time ive messed up so bad there is nothing that will ever make it alright


src: weheartit.com

Teach me how to fly



/ allt jag vill säga till dig
så många ord så mycket svammel
allt som snurrar i mitt huvud
men som aldrig kommer därifrån


indeed


src: weheartit.com


Oh shoot



src: weheartit.com

I said i wouldnt call, but im a little drunk and i need you now



bsflkhhglaäösfkhjhbndgnsföhs

Maaan


Jag slutar aldrig hoppas på dig


src: weheartit.com


Aqui vamos


ph: myself

Två veckor kvar, sen åker jag. Bort från allt, alla misstag och all ångest. Tillbaka till den bästa platsen på jorden. Tillbaka hem. Få andas rätt luft. Leva igen.

 


Always



src: weheartit.com

Andas, andas allting snurrar runt


För att det är en månad prick sen studenten idag. Fyfan vad sjukt.

Känslan av att komma hem helt död efter efter jobbet och infinna sig i att det inte är en jävel hemma och ingen går heller att få tag på, det ser ut som tredje världskriget i hallen/köket och kylskåpet ekar fortfarande. Finns inte mycket att göra mer än att sätta sig med en burk tonfisk och tagga inför en lång dag på jobbet imorgon.

/party

Pause the world



/bästaever

Gavin


What are words if you really dont mean them


src: wehearit.com


Om himlen finns är jag förlorad



Galet trött brud här. Vi har haft fullt upp på jobbet i helgen. Igår speciellt var det apmycket, men idag var som tur var lugnare. Emmy fick mig att råka hälla kaffe på sidan om koppen. Bra. Typ dagens roligaste. På onsdag är jag i varje fall ledig (snälla gud låt det bli bra väder då). Så aa, hörs!

Why dont we let go when it hurts



src: weheartit.com

Blåbärsglass, tack för att du finns.

Maggio, Cirkus, 20 Augusti



Jääävlar i helvette vad grymt det kommer bli!!


por favor


src: weheartit.com

Grattis på födelsedagen syster



Idag fyller min syster 17 år. Altså var det några år sedan det här kortet togs. Men liksom, sjutton år. Om 365 dagar får hon gå på krogen, herregud, min lilla lillasyster. Helt sinnes.

I vilket fall som helst, grattis på födelsedagen för tionde gången finaste syster!


YES


Första juli



Gårdagen var bara bäst. Mötte upp Camilla och drog till smedsuddsbadet: solade, badade, åt jävligt mycket kyckling och massa jordgubbar, solade lite mer, rejsade runt söder med cyklarna (fick jävigt ont i rumpan). Därefter mördarpass på dif, trodde seriöst jag skulle dö av värmeslag. Kom hem, Camilla ordnade middag/nattkäk till död boxare, sen blev det glass, torsdagsdrinkar och prat tills vi inte kunde hålla ögonen öppna längre. BÄSTA!

Idag har jag gjort jävligt mycket men samtidigt inte ett skit. Eller något sånt. I helgen är det i varje fall jobb som gäller, plus fira syster som fyller 17 år imorgon. Galet detdär.

/hurfan blev det första juli?

RSS 2.0