These arms of mine



Shitt vilken tönt jag är. Men hur kan man vara så jävla perfekt?


Gonna use my heart and not my head


ph: unknown

Mm aa den här dagen blev ju inte direkt som jag planerat. Sjuk som en jävla gnu, så det blir soffan hemma för mig ikväll om jag ska orka jobba imorgon också. Fan. Vad. Party.

Positivt idag:
1. Har beställt en ny telefon! ÄNTLIGEN
2. .......
3. ..............

Jag är en soldat för dig


Ph: Victoria Ström

Helgen: Träna, jobb, paarrttyy hos Fletch, mer jobb, träna, sova.

Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta



Okej jag är fast. Genious.


You have to be a dreamer to be able to dream


src: weheartit.com

Mr Leblanc's Halloween jokes

Why didn't the skeleton cross the road?
 [silence]
...because he did not have the guts!


Why didn't the skeleton go the the dances?
[silence]
...because he had noBODY to go with!


Halloween jokes på Mr Leblanc's (vår psykologilärare) nivå.
Om jag garvade? Jag skrattade nästan så att tårarna rann.


Not even can we know that we cannot know


Äntligen klar med Philosophy essay, som blev ganska crappy och jävligt random, men att jag gjorde den överhuvudtaget är ändå ett under i sig. Så nu är det vell höstlov, men det betyder i princip plugga arslet av sig ännu mer än vanligt. Askalas.

Nu däremot, ska jag träna.

Quote #Onebillion


"One can't live with one's finger
everlastingly on one's pulse"



// Joseph Conrad - Heart of Darkness //


What u gonna do when the walls come falling down




#1 Nytt halsband
#2 Matte C


Pluggar (okej nu ska vi inte överdriva) Matte C och käkar kyckling. Det gillar vi. Nej, okej, matten är stördare än någonsin och kycklingen är torr. Men snart är det träning!

För dig ska jag göra det tusen gånger om

sova äta plugga träna sova äta plugga träna sova äta plugga träna  sova äta plugga träna sova äta plugga träna sova äta plugga träna  sova äta plugga träna sova äta plugga träna sova äta plugga träna sova äta plugga träna sova äta plugga träna sova äta plugga träna sova äta plugga träna sova äta plugga träna sova äta plugga träna sova äta plugga träna sova äta plugga träna sova äta plugga träna  sova äta plugga träna sova äta plugga träna sova äta plugga träna  sova äta plugga träna sova äta plugga träna sova äta plugga träna sova äta plugga träna sova äta plugga träna

Tror att jag är allergisk mot musslor, typ.


I love you to the stars and back again


src: weheart.it.com

The rest of the world was nowhere


"What we could see was just the steamer we were on, her outlines blurred as though she had been on the point of dissolving, and a misty strip of water, perhaps two feet broad, around her - and that was all. The rest of the world was nowhere, as far as our eyes and ears were concerned. Just nowhere. Gone, disappeared; swept off without leaving a whisper or a shadow behind."


// Joseph Conrad - Heart of Darkness //
Ibland finns det faktiskt ganska fina citat i Heart of Darkness (aka. mindfuckboken) ändå.


Jesse Jesse Jesse



Jag dör.


Seize the day

Riktigt fin kväll med utgång igår. Idag ska jag bo i min Onepiece och skriva min filosofiuppsats. Eller aa, vi kan ju låtsas i varje fall.


Uppsala Fight Night

Kameran fick följa med till Uppsala igår, men jag var oftast så upptagen med att skrika på mina vänner att jag nästan glömde bort att fota. I varje fall, skitrolig kväll, och jag har sagt det så många gånger, men ni är facking bäst!

Lite foton, rörelseoskärpa.se, men ändå.










Maybe you're the same as me we see things they'll never see


Gammal ljushårig bild. Saknar det nästan lite, men bara lite.

Älskar att man måste ha på sig 5 ton kläder när man ska ut och springa. Sen ska man hitta plats för att hänga upp 5 ton genomblöta kläder när man kommer hem också. Varför ska allt blir så mycket jobbigare på vintern.

Ikväll: Fight Night i Uppsala. Alla förutom jag har match, så jag ska skrika på dom tills jag inte har någon röst kvar. Finns inget bättre sätt att spendera en fredagskväll på (förutom om jag själv hade haft match också då). 

Overnight



Men VA? Ser det här riktigt korrekt ut? Träden är fortfarande organgea/gula förfan. Nu emigrerar jag.

Förövrigt är jag svinförbannad på att det inte går att skicka mail till min lärare fårn min dator, så jag kan inte skicka in the assignment som ska vara inne idag och det går inte att gå in på skolans desktop och jag känner bara hur jag kokar över snart.

Och när jag ändå är igång kan jag passa på att tala om att jag är fett irriterad på att blogg.se drar ner bildkvaliten så pass att det nästan är ovärt att ladda upp bilder.
/Upprörd tjej

Maybe I just don't believe


src: weheartit.com
Jag vill resa och se världen. Göra en massa galet, leva i nuet, inte oroa mig för morgondagen.

I'm so obsessed my heart is bound to beat right

I skolan, History C, Kajsa sitter och försöker prata gammalsvenska men låter mest som våran norrländska svenskalärare. Håller på med Stockholms historia, så här får ni en fin bild på hur Götgatan upp mot Götgatsbacken såg ut 1930. Förövrigt, så kan Matte C dra bara gå och dö.
 

Caballito de Mar


Ja, det är sjöhästörhängen, nej, jag kunde inte låta bli.

M.A. Quote


"It's just a job. Grass grows, birds fly,
waves pound the sand. I beat people up."

- Muhammad Ali


Happy-kid-at-christmas



WWIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEE!

There goes the sun


Med den här solen-i-fejjan-bilden tänkte jag meddela: SKA HÄMTA MIN ONEPIECE IMORRN! YEEEEEEEEESSSSSSSSS! Ni kan ju gissa vad jag kommer bo i resten av dagen (som ska ägnas till plugg, plugg och mer plugg) Helt okej!

Metaphysics gone wrong

Mr Hemingway: Do you know what the thump is?
Class: Noo.
Mr Hemingway: Yes!? Do you know?


"Ka-bow! It's like Batman isn't it?"

Vi har nog officiellt världens underbaraste philosophy teacher. Idag ritade han en av sina katter på tavlan. Det var en stor rund ring med ett pyttelitet huvud, och jättekorta ben, för att demonstrera hur tjock nämnd katt var. Så satans awesome. 

A Christmas frost had come at midsummer


Te amo para siempre!

Jag och Kajsa upptäckte att vi var på exakt samma sida i Jane Eyre (efter att jag suttit och läst OAVBRUTET från kl 13 till kl 22 igår), det är fan fate. För övrigt börjar bokjävlen ta över mitt liv, ungefär i samma takt som jag börjar gilla den mer och mer. Väntar bara på att Jane och Rochester och St John och alla andra karaktärer ska börja haunta mina drömmar också.

Men nu: träning

We bleed just to know we're alive


phs: myself

All alone with myself, as deep December invades my soul; its angry cold biting on to every piece of me, not ever letting go. Putting my talent of throwing punches to a waste; putting the meaning of every day life as equal in importance as a torch is at mid-day. All the screams flown lost in the storm, a tornado of pleading voices making its way to the sky. All hope buried under the snow, a gigantic snowball of lost dreams.

Och vem trodde att himlen låg under våra fötter


Det ända jag ska/får/bör vara devoted till den här dagen är de 300 sidor i Jane Eyre jag behöver läsa. Heart of Darkness tänkte jag förtränga, eftersom det förmodligen går fortare att läsa ut alla Harry Potter böcker igen än det gör att läsa 40 sidor i den. SÅ facking mongo är den boken. Och matten gav jag upp för länge sen. Gotta love life. Ciao.


But we still remain the same

Status: Aj.

Träningsläger på Dojon hela dagen, boxning, submission wrestling och MMA, fint! Fattar typ ingenting av de sistnämnda, helkonstigt alltihopa, men saaatan vad kul det är. Blåmärken lite här och var, partyyy

Stop crying your heart out


Jag blir typ "wooow" när jag ser gamla bilder på mig själv med långt hår. Inte för att jag ångrar mig det minsta, men det känns som om jag ser så jävla annorlunda ut. Eller något.

Annars då, ännu en helt mongo engelskalektion och en rätt trevlig historialektion avklarade. TGIF, som Ms Smith säger minst 15 gånger varje fredag. Knatade på stan med Fletch sen. Ont i fötterna. Hål i strumpbyxorna. Trött som en gnu. Ganska nöjd ändå.

Ikväll: till Evelinas place (om jag hittar dit dvs), glo på idol och va töntig med några andra töntiga figurer. Fint!

You must live, and not just exist


src: weheartit.com

Quote


It isn't the mountains ahead to climb that wear you out;
it's the pebble in your shoe.


- Muhammad Ali



There's no recipe for living that suits all cases.



Världen är gul och orange och röd och när solen skiner vill jag bara sätta mig ned mitt på vägen och andas in perfektionen och hoppas att när jag reser mig upp så föjer den med och kastar gula och orangea och röda ljus över min gråa själ och gör allt omkring lika vackert som träden.

Jag väntar fortfarande på att du ska väcka mig och tala om att allt bara varit en mardröm.


Ingen vet, ingen vågar se


Helt. död. Bara en lektion idag = ovärt att ens åka till skolan. Sov istället som en klubbad säl till halv tio, och då var det bara att släpa arslet från min varma säng och dra ut och springa. Nu väntar min kära mattebok och den helvettes jävla Jane Eyre som jag måste läsa ut. Partyyy.

LINNROS

"Fyfan vad skönt att jag slipper bli tjugofem,
för ögonen svider och hjärtat det bränns."


Who says i cant be free



ph: myself
Status: Fryser facking ihjäl.

Take me back to the stars


Fick ett ryck och färgade håret. Kom fram till att jag aldrig kunnat se eller tänkt mig själv som mörkblond. Jag menar, jag blir fortfarande lika förvånad över min hårfärg varje gång jag ser ett foto på mig själv (typ som det på mig och jesus). Men nu är det mörkt ingen altså. Relief.

För övrigt vill jag klippa det ännu kortare. Hehehe.

Är typ kär



Dog ganska väldigt mycket. Nu måste jag ju kolla på idol varenda fredag. Pinsamt. Fan.


Sometimes I still catch the feeling




Höst i England 2009, ett frekkin år sen brudar.

Don't you know you better run run run run run


Hade en sån jävla fin dag/kväll/natt igår. Först med ungdomskommitteen på Narva, sen vidare till Globen för möte. Mötte sen upp Kajsa och diverse naturare för att dra till Thomas överraskningsfest. Och vilken jävla surprise det blev, hans min var obetalbar! Sedan var det utgång, träffade Camilla och co. också. Riktigt satans lyckad kväll!

Jesus och Jos


photo: Victoria Fletcher
Jag och Madeleine aka. Jesus idag efter besöket på Östasiatiska museet (där vi kollade på den kinesiska Terracotta armén och konstaterade att kineserna hade för mycket fritid på den tiden), när vi lekte lite med Fletchers kamera.

Har under eftermiddagen hunnit varit ute och kuta och hängt nere på Dojon. Nu sitter hela familjen samlad och kollar på idol (herregud), jag gömmer mig bakom datorn.

We cannot hold a torch to light another's path without brightening our own


Gruppbilden som Gösta tog på vårt rediga gäng uppe på Falken. Om det bara vore såhär för alltid.

Where were you while we were getting high



"På grund av spårfel så vänder tåget i Sundbyberg, resenärer mot Stockholm Central hänvisas till tunnelbanan" - Godmorgon från SL och SJ. Fin start på dagen. Försent som ett helvette kom jag, hade det inte varit för Psykologiprovet hade jag vänt och åkt hem igen.

Nu drar jag på sparring i Västerås. So long!


Learning: A relatively permanent change in behavior brought by experience

Psychology A, burn in hell. Pavlov och hans jävla drooling dogs och Skinner och hans jävla obession med att ha råttor i en låda kan ju bara dra. Unconditioned Response (a response that is natural and needs no training) till detta: fly från pluggandet!

Mindfucking. Jag vet inte. Drar och tränar.


You just have to find the ones worth suffering for


JESUUUS. Grey's Anatomy season 7 börjar idag, Jesse Williams blir series regular = MER JESSE! Kan det blir bättre?

Jag blir aldrig densamma som förut, somliga ljus brinner aldrig ut



Så jävla kär i min tattoo. Varje gång jag går förbi en spegel måste jag kolla för att försäkra mig om att den verkligen sitter kvar.

Sportsday idag, vilket praktiskt taget betyder ledighet. Det tackar vi för. Sovit till halv elva, käkat lunchbuffee på kinan med mamma, och nu borde jag verkligen börja plugga. Vi får se hur det blir med det, datorn och Linnros lockar mycket mer.


Don't dream away


src: weheartit.com

Utdrag, 2009-10-05:

"Jag gillar egentligen hösten. Det är bara de första veckorna när sommaren faller sönder, som jag bara vill försvinna. De veckor då man bara vill springa och springa, men kommer ingenstans. Som om man försöker ta sig tillbaka runt hörnet, men något tar emot. Övergången från att bara behöva en tunn kofta, till att behöva en riktigt jacka. Men det är sen; när löven blir orangea och gula, och solen skiner på eftermiddagen, det är då man vill lägga sig på rygg mitt på vägen och le mot världen."


Sitter och äter guacamole direkt ur burken och vågar inte riktigt kolla på näringsinnehållet.
Spillerill, snart är det träninggg!


All we will find in the answer is another question



Trött som en gnu (förmodligen den mest återkommande meningen i min blogg), ska sova snarast om jag ska orka upp och springa imorrn innan skolan. PARTY. Nattti!

I'll be gone and lost forever, and you won't know why


Aaaaa gammal som gatan men så jävla bra.

Hänger i Morgongåva

Aa juste, borde egentligen sova. Det blev helt plötsligt en helhelg i Morgongåva.

Igår var det bedömd matchsparring. Kom dit och fick veta att jag hade match 23. If I put it this way, det går ungefär 6 matcher i timmen, och det drog igång kl 19, så ni kan ju själva räkna när min match var. Aa precis. Som tur var hade vi besökt Per-Eriks liv (Morgongåvas förmodligen enda mataffär), så jag och Mathias fick inhandla den obligatoriska enliters-yoghurten var, för att säkra kvällen. Julle skakar fortfarande på huvudet över vår speciella relation till yogurt. (Okej han uttryckte det faktsikt som en sjuklig relation till mjölkprodukter, men ändå) I ALLA FALL. Halv ett cirkus kunde jag stendäcka i min säng hemma.

Idag var det tillbaka till Morgongåva igen. Steg II tränarkurs. Good stuff. Kom hem halv 7, lagade mat med Madde (okej Madde var mästerkocken), gick ut med hundarna med Madde, insåg att det var lördagkväll, konstaterade att vi nog inte riktigt är normala (med tanke på hur vi spenderar våra helger då..). Imorgon är det tillbaka till Morgongåva igen!

Tips om ni ska besöka Morgongåva: Om du råkar nysa när du åker in i Morgongåva så finns det risk att du missar det.


Sist jag var i Morgongåva såg det ut såhär. (Notera George Scott till vänster i bilden)

"Everything should be as simple as it is, but not simpler."

Trött_tjej_92 ska straxt iväg till Morgongåva för matchsparring. Fint det! På återseende.

RSS 2.0