I wish you were here to turn darkness into light..

I've tried to close my eyes
So I couldn't see
Tried to find a way
To put it away far from me


I don't wanna stay here anymore
I just got to get home

Pay and Jump

Bara några halvkassa foton från dagen. Allt fotat av mig, förutom dom jag är med på, såklart.

Jag och Jazzen haha vi bjuder :)


Richard - Den här hästen är bara för snygg. Kass bild dock.


Ann och Jazzen :)


Malin och Whiskers alltid lika söta.


Malin och Whiskers.


Killen, Jazz' stallkompis


Kisse!

One minute more.

17:21. Tjoho, kom hem från apalle för att bra tag sen, och hur ska man utvärdera det, jag och Jazzen blev felfria, men det gick ju inte direkt långsamt och va inte speciellt stiligt, hehe. Men med tanke på att det var första gången jag överhuvudtaget hoppade honom så gick det över förväntan bra. Haha, alltid jag, sitta upp på tävlingsdagen och hoppa hästen för första gången utan att bry mig om jag kommer ligga i backen nästa sekund. Men fan va kul det va! Sen efteråt kom jag på också att sist jag hoppade var på Kajsas lilla islandhäst Nös i Januari...

Nu sitter jag i alla fall hemma och har nyss gjort kolakakor, som blev helt misslyckade... Camilla var ju inte med, så då var det dömt att misslyckas... Spelar Måns Zelmerlöws skiva som jag pinsamt nog har blivit helt fast i... Hm.

Anyhow, både Bella och jag fotade lite idag, och jag åker till pappa ikväll, så då ska jag ladda ner bilderna. Då kommer även lite bilder från i Söndags på Polofinalen upp också!

Hittade en "jäääättesnygg" bild från Ayo's (Spanien) i somras.
Rewind, rewind, back to summertime. Please take us back.


"...and we fade, oh we fade."

Det kommer rusade. Det ekar mellan väggarna.
Snart ett år sedan älskling. 
Ett år sedan vi blev nedtrampade, splittrade.
Ett år sedan allt vi var förlorade sin mening.
Ett år sedan våran värld försvann för alltid.

Ett år sedan jag förlorade min bästa vän.
Ett år sedan jag förlorade mig själv.


Jag letar i mörkret nu,
men faller gång på gång.
Du var värmen i en iskall värld,
du var ljuset på min långa färd.

Header update.

Woow..... Updaterat bilderna i headern + ändrat texten, men fortfarande samma design.
Kanske kanske orkar göra något snyggare more advanced nån dag, men bara kanske.

Hold on, reach for the sun.

Time is only temporary, this will not last forever.

No more ms. sunshine.

Skitdag. Riktigt negativ skitdag. Började med att jag försov mig och vaknade 40 min innan mitt tåg gick; panik! Hann som tur va. Började med lecture i Civics med Tekle, fick verkligen anstränga mig för att inte somna. Helt sjukt. Och det hjälper vi inte att han har extremt sövande röst heller. Sen Geography, Matte , lunch, Natural science med Dr Elmfors som va sjukt underhållande. Haha hon är bara helt galen, och underbar. Feben satt förövrigt och torterade mig sara och ramiz med en nål som nytt redskap. Hon är verkligen the tiny dangerous one. HAHA sen predikar Elmfors om något om swine flue, jag kollar bak och då gör sofia och kajsa samtidigt min uppfunna "protect urself from swine flue"-serie, dvs. mima tvätta händer, hosta i armen och ringa. Hahaha okej okej onödigt skrivet, ingen fattar men endå, det värmde haha ♥ 
      Okej dagen hade sina ljusa punkter. Men saker som förbli onämda har kastat en negativ dimma som tränger allt djupare in. Besviken. Det är för många världar just nu.

MEN! Nu till något skoj, för; JAG, VICTORIORNA OCH KAJSA ÅKER TILL ENGLAND I HÖST! WOOOHHHOOOO!!!

....och så red jag Jazzen idag, och jag ska hoppa honom på pay n jump på Apalle på söndag. :) Det är bara en sak; jag har aldrig hoppat honom förut, haha. Men det blir spännande!

Up here is where everything makes sense. But you'll never understand that.

In every step we change.

Ge mig sommarlovet tillbaka. Visserligen gillar jag min skola, nej, jag älskar min skola. Men jag orkar inte plugga. Jag orkar inte. Sommarlovet gick för fort, det började aldrig fören det slutade. Men endå så hann sommarlovet bli ännu en ny värld, och nu är den helt bortblåst. Det bara tog slut och försvann, som om det aldrig hänt.
      Dessutom är inte skolan som förut heller, allt är annorlunda på något konstigt sätt. Över 300 ettor har ramlat in och som är ÖVERALLT. Och då överdriver jag inte. Man kommer inte fram i korridorerna, man snubblar över dom när man går ut klassrummen. Allt stå och chilla i korridorerna kan man glömma, och att gå en rundtur för att hitta någon man letar efter är inte ens att tänka på. Veta varje steg av golvet, veta var alla har sina skåp, veta vilka som har klass vart, hela stämningen, är som bortblåst. Jag hoppas verkligen det blir bättre när allt kaos lagt sig, jag hoppas innerligt.

Thursday.

Mycket påhittig rubrik om jag får säga det själv.
Så ja nu är skolan igång, ingen fritid någonstand finns rum då. Vilket kan märkas här eftersom updaten är kass... Idag är det i alla fall torsdag, och torsdagar gillar vi för då börjar jag 10, och har bara svenska och engelska. Hah, vi har engelska med mr Frato, och han är så hög! Hahhaa, de ska bli riktigt kul, men han ska tydligen va bra endå haha. :) Åh vi hade första lektion med Dr Tekle igår, och jag säger som Kajsa; "Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta." Vi kommer dö. Underbart!

Nä nu ska jag kila iväg till tåget, men lägger upp lite bilder av dagens först!


Lång 3/4 ärm - Indiska, Knytblus - New Yorker, Jeanstighs - H&M


Lejonmanen är on today!


..och mina älskade skor från spanien!


Second years.

Jahapp, idag började skolan då. End of alla sovmornar. Trött som fan due to våra 4 timmars sömn och ganska många timmar för lite sömn de senaste dagarna (but it was ALL worth it!) masade jag mig upp, och Kajsa aswell, fick lite brått, och landade sen på skolan, again.
      Second year woohoo döda oss! Fast vårat schema är faktsikt helt ok, slutar som senast så tidigt som halv 5, och på torsdagar har vi bara två lektioner. Den här terminen i alla fall. Och jag fick Ms Smith som mentor vilket är mycket bra. MEN, jag är arg för jag fick underskåp IGEN, och mitt fucking padlock passar inte till dom feta låsmojängerna på nya skåpet. Åt helvette med det. PLUS vi har Dr Tekle i både civics och geography, skjut mig!

Det är lite strange, hade längtat till att få träffa alla igen och komma in i vardan, men igår efter helgen så släppte allt, och jag ville bara stanna kvar i that point of life. Så va rätt depressed idag. 
       Haha jag kajsa och vicky drog till vicky sen, och jag fick självklart en trötthets skrattattack på vickys säng så tårarna rann. He-he. Sen käka vi asfula pärlsockerbollar :D Och nu är jag ready to sleep vilken sekund som helst!

Imorrn är det activity day, tjoohoooo positiviteten strömmar igen!

COLDPLAY TRÖJAN MY PRECIOUS! ♥

 


Kunde sommarlovet få ett bättre slut?

Svar; nej. Den här helgen har varit så fruktansvärt rolig. Har skrattat och sjungit och dansat i flera omgångar med och åt världens underbaraste människor. Hela sommarlovet har varit riktigt lyckat, annorlunda men lyckat, även fast det gick sjukt fort. Och nu känner jag att om jag dör nu, så skulle jag inte ångra något, och inte känna att jag missat något. Och det är precis så det ska va, nu lever jag för dagen. Sammanfattning av min händelserika helg!;

I fredags; Va jag hos camilla, med grabbarna och några bålstabrudar. Vi dansade, och dansade, och dansade lite mer. Och jag sjöng väldigt mycket och väldigt högt och förmodligen väldigt falskt. Sen sov jag där, eller ja, Frida slutade aldrig snacka! Så vi somnade vell inte fören... jag vet faktsikt inte, 3-4? Haha men du är underbart skön frida !

I lördags; THE DAY! Ja ni vet, vakna hos camilla (=inte många timmar sömn), åka in, sen köa köa köa, och sen COLDPLAY! Kom hem sjungandes och lyckligare än någonsin, somnade runt 2.

Söndag med min tork i Almare stäket! ♥


I söndags;
Vakna tidigt (= inte heller många timmars sömn), åka till Almare stäket, TRÄFFA KAJSA (!!), där vi agerade grooms (ta hand om och fixa hästarna) åt hemmalaget på hästpolo finalen. Riktigt kul! Träffade massa argentinare och lärde mig en del om polo. Sen bytte jag och kajsa från våra vid det laget asskitiga kläder, till klänning, och gick på efterfesten. Där blev vi bjudna på käk och dricka av "våra" argentinare, och minglade med div olika latinos! Superkul! Vi va fett duktiga och pratade spanska hela kvällen också.
       Sen sprang vi till bussen, tåget hem, somnade DIRR vid 2, sen vare bara att masa sig upp kl 6 igen för skola! TJOHO! Vi lever livet! Det här sommarlovet blir svårt att någonsin slå.


COLDPLAY, BÄSTA DAGEN NÅGONSIN! ♥

ÅH HERREMINGUD VA HELT SJUKT JÄVLA BRA DET VA! NU kan jag verkligen dö lycklig! Helt enormt, bästa dagen i mitt liv! Fyfan helt sjukt. Obeskrivligt...

Köade från halv 2, halv 6 va insläppet och kl 9 sparkade dom igång med Life in technicolor och Violet hill. Vi hamnade helt ok bredvid podiet där dom sprang ut då och då, helt UNDERBART! Chris Martin är åter igen obeskrivlig.

 










♥ ♥ ♥ ♥ ♥ !!!

You didn't get to heaven but you made it close!

WHAAAAAAA okeeej nu drar jag för att köa till Coldplay! Imorgon kommer jag kunna dö lycklig!
PUSS!

IMORGON !!!

IMORGON SMÄLLER DET!  COLDPLAY - STADION! Väntat i förfan 9 månader! Aaaahhh!


07:45

Godmorgon! Ska precis dra till jobbet, fyfan för att gå upp tidigt. Även fast dethär inte är tidigt jämfört med att jag förmodligen måste gå upp 5 när skolan drar igång... Härligt härligt! Anyhow ska snart trampa iväg till tåget. Ikväll blir det iväg till Camilla med grabbarna och några brudar :)

Ingen update igår, va bara hemma hela dagen och tog de lugnt, läste och solade. Sista riktiga slödagen..

Gotta go, tjing!

gigantiskt-spindel-i-badrummet.se

Okeej det va INTE nice, när en huuuuge spindel för en stund sen hälsade på i vårat badrum. Mer detaljerat så satt den först på handduken, sen på bellas arm, sen slängd på golvet till the sound of bellas skrik. Några minuter senare blev den dock guidad till spindelhimlen (jag vill inte dit) av mamma och en plaza-tidning. Inte mysigt. End of story.

Vidare till nästa! Kom hem från träningen (boxningen altså) för ett tag sen, gick bättre än förra, micke dirigerade oss i  två timmar högt tempo. Jobbigt, men riktigt skönt. Nu är jag redo att sova vilken sekund som helst!

....fast det vet vi ju inte kommer hända inom närmsta timmen. Mycket pågrund av fredrik som vägrar låta mig sova och hotar med att ringa om jag somnar. Hm. Imorrn blir nog sista sovmorgon innan höstlovet. På fredag blire jobb, och PÅ LÖRDAG ÄR DET COLDPLAY !!!!!!!!!!!! Aaahhh väntat på det sen december! Ojojoj... andningspaus. Söndag jobba på polofinalen i Stäket, och på måndag börjar skolan, the end of alla sovmornar. Härligt.

För övrigt så fyller jag år om exakt en månad. Vilket betyder att jag fyller 18 om ett år och en månad. Vilket också betyder att  det är val om ett år och en månad. VILKET betyder att jag får faktsikt rösta eftersom valet är på min 18årsdag. Jag är sååå exalterad....

oooch när jag endå är igång så kom jag på att IGÅR va det ett år sen jag och kajsa träffades första gången! :) Även fast hon.. inte tyckte så bra om mig då haha ;)

OKEJ jag ska sluta nu. Cred till alla som orkat läsa allt meningslöst babbel. Sovgott!

"Indiskafierad"

Slänger upp en bild från idag, klippt och med nya tröjan från indiska ;) Jag älskar indiska. Skulle köpa allt där om jag kunde, riktigt svårt att gå in utan att köpa något... he-he. Nejmen dom har ju allt, och alltid så himla fint. Indiska i Gamla stan är bara sådär i förbifarten min favorit. Coolaste lokalen, som en bergskällade med massa gångar om man kommer längre in, man vill bara bo där! För dom som inte varit där så dra er dit på störttt, underbart ställe.



HAHAAHAHAHAA, den här bilden <3 Va bara tvungen att ladda upp den.
Underbar. Föreställande armar tillhörande (i ordning från vänster) Julle, Tim, Malin och mig.
Ingen skillnad alls :) Lägg märket till malins kattiga toffsbränna.

Thanks to you I have my feet on earth again.

Hemma från Jazzen, som skötte sig superbra :) Red på ridbanan och skrittade sen ut.
Nu har jag precis äntligen installerat photoshop på denhär datorn, vilken befrielse! Så
ska fixa lite ofixade bilder, sen käka och sen är det boxning kl 19 :) Tjing!


Höst?

Tjoheej, har precis vart och klippt mig, bara regular toppar klippa upp lite inget dramatiskt.
Men nu är det fan höst, eller den kommer krypande i alla fall, i turbofart. När jag gick ut imorse så sken solen, men luften va svinkall och det kändes riktigt höstigt. Okej hösten är ganska mysig, men efter höst kommer vinter, och det är bara depressing... Jag vill ha sommar för alltid!

Anyhow, igår va jag i stan en stund innan jobbet med camilla. Jag som inte skulle köpa något utöver en kalender till skolan, kom självklart hem med ett långt linne, en oversize t-shirt och ett träarmband från indiska... inte bra. Men jag kör vell the Vicky method, eftersom jag köpte allt på rea så tjänade jag ju faktiskt på det...? :D Haha okej jag måste skärpa mig.

Nej nu måste jag kila iväg till pålleplutt. Återkommer sen med ouppladdade bilder. Tjing!


Ven aqui rapido!

Tjohej! Kom hem från träningsdagen i uppsala för en stund sen, va riktigt kul. Körde två pass varav ett va sparring. Gick helt ok, märks dock att man haft sommarlov...
        I alla fall, the voice igår va... kaotiskt haha. Nejmen de va sjukt mycket folk, och att hålla reda på alla vänner på alla håll va inte de lättaste. Började regna också. Nej men det va skojj, ett massmord på fjortisarna kunde dock gärna fått skett. :) När de va slut hamnade jag Frida och Camilla på nått kebabställe med grabbarna, sjöng och hade kul. Sen vare hem och stupa i sängen eftersom jag skulle upp till Uppsala. Sommarlovet blir bara bättre mot slutet!

Nu ska jag ladda in lite musik på mobilen, sen bär det av till mamma. Imorrn ska vi fram och tillbaka till Dalarna för att hälsa på gammelmormor.

Hej på ett tag!


Mååååål!

Godmorgon, precis vart ute och sprungit, idag blir det stan och the voice, kanske rotebro också om vi känner för att våldgästa.

Anyhow, min dag igår började riktikgt dåligt. Jobbade 12-17 och det gick allt annat än bra. När jag kom ut från jobbet så haglade det också on top of everything.... MEN sen mötte jag camilla i stan (och då blev dagen plötsligt jättebra!), vi knallade i lite affärer och käkade på Feca (TIPS; supergoda billiga mackor/cibattas etc. på Götgatan). Sen lyckades vi efter lite om och men hitta till Stadshagen och kollade på när våra pojkar spelade fotboll! Julio (Torrez) har nu kommit hem från Nicaragua så han närvarande också. :) Sen åkte vi med dom till kungsan, kollade in ung08 ett tag, och åkte sen hem. Väl i bålsta började camillas och mitt äventyr att komma hem 01:00 utan att frysa ihjäl och inte missa bussen haha. Men det är en story för sig.

Ska göra mig iordning nu, återkommer senare :)

Igår. Hahahaa, Julio fick nr 111. Franmer e Messi, Salman e.. 13? :)

Haha :) Alexis, Julio & Julio

Påväg hem. Våra grabbar! <3


"What used to be us is now just an empty space."


                                                 just paint over the holes in your heart
                                                                  no one will notice.

"Fingertips on window glass."

It was the longest winter without you. And somehow, summer did not start before it ended.
You made my world. You were everything and more.  You'll always be my hero.

"It was you who picked the pieces up
When I was a broken soul
And then glued me back together
Returned to me what others stole"


THE one photo.

Sanna och Bongo. Den enda bild som inte kom mellan pappa och "erase"-knappen. Kass skärpa. Hyffsat fångat. Dålig bild. (Svär på spanska). Så jävla ledsen. Hade riktigt många fina på Jazz, och på Sabbe och Conny, och Ludde och Vera. Men nej, borta. Life goes on, så synd bara.


"You start talking. I start walking. Lies, lies, lies."

Okej, ingen update jag vet. Har inte vart hemma, internet dog, har inget intressant skriva om ändå.

Träningen har i varje fall dragit igång nu *klappar händer*! Första riktiga idag, jag dog, konditionen är ett skämt, och min rygg är sjukt svag. Bara att kämpa på, Falken i september, jag SKA.

Va på Nåttarö mån-tis, så kom hem to civilization (om man nu ska kalla bålsta det) igår med masa trevlig myggbett. Glädjeskutt. Positiviteten är på topp.

Okej okej, såhär, i lördags vajag på stigsberg och agerade hästskötare och fotade i en sådär 5 timmar. Kom hem, glömde ladda in bilderna, skulle göra det i söndags. Men då är alla bilder borta. Vad har hänt? Jo, min pappa har raderat ALLA bilder (utom EN), i ett missförstånd med min syster om att dom var nerladdade. Jag va INTE glad. Och är fortfarande sjukt frustrerad och ledsen. Det va RIKTIGT bra foton, och inte bara de, jag hade förmodligen fått minst 500 genom att sälja dom. FAN. Kan ingen trolla med knäna?

Rida Jazzen imorrn. Jobba 17-21, tjoho.


"You don't know."

Du sa just att jag inte fick leva livet.

Vem_mördade_anki_frågetecken

Vi sörjer nu Mördarankan Anki som blev mördad idag någån gång mellan.... 13:00 och 17:00. Alexis är häktad i sin frånvaro misstänkt för vållande av annans död. Straffet som komma skall väntas att bli mycket hårt och omöjligt att överklaga. Rip Anki!
I vilket fall som helst, här kommer random bilder från today.

Döda latinos på studmattan.




Min nya kompis (Charlie), he didn wanna let go.


Camilla @ skrattanfall?


Jag vet inte.


Pizza!

"Mitt nummer är... ah jag vet inte jag glömmer."

Haha här kommer fina videor på när Alexis försöker göra volter och sälja sig. I poolen. Haha :)

Del 1. Alexis säljer sig och försöker göra volter, Franmer får vatten i öronen, och Salman... svär.

Del 2. Alexis fortsätter försöka sälja sig men glömmer bort sitt nummer... och sin väska?

"'cause it's you and me, and all other people."

Sorry för dålig update, har haft riktigt roliga tre dagar och har vart så busy att jag inte orkat uppdatera. Har i alla fall varit ensam hemma sen måndags, så Camilla har bott hos mig. I måndags kikade Hammo, Salman, Franmer, Refat och Haider förbi också, vi grillade och badade och snackade skit. Sen igår kom Salman, Alexis, Franmer och Emelie och sov över. Badade en jävla massa, spelade xbox, och kollade The Mist och Death Sentence. Nämner inte när vi somnade haha. Emelie åkte hem vid 12 idag, men vi andra fortsatte bada och så. Sen när jag stack på möte på boxningen så gjorde dom pizza, hehe, så vi har just käkat och killarna drog precis. Så nu är det bara jag och camilla hemma. :) Vi ska nog bara ta de lugnt och sova haha. Grymt roliga dagar har det vart!

Pojkarna i poolen igår. Kommer filmer på Facebook, får se om dom kmr upp här också.


Vi citerar och krigar!

Är me Camilla, lyssnar på musik och garvar. Jag citerar; "Istället för att lyssna på kärlekslåtar lyssnar jag bara på låtar om sex..." - Camilla helt random för några minuter sen. Hahaha mongo <3

Och jag har suttit och krigat med min dator och ÄNTLIGEN lyckats få den att installera Internet Explorer 8! Wiihooo! Haha stor bedrift för min kära dator. Nu ska jag bara kriga lite mer och uppdatera media player etc och få youtube att funka igen.. wish me luck! Current track;


Stop wishing.



Time passes like ice in the sunlight.
You cannot stop it from melting away.
And you'll be left, with nothing but a memory
a picture of what have been
And though you seek an answer
you won't get it in your grip
how you stood there wishing
and how you stand here missing

Time passes like a blurr in your head
You cannot stop it from turning
And you'll try to control the circus in your mind
a roller coaster going up-side down.
And though you'll scream and shout
you won't get it in your grip
how you stood there wishing
and how you stand here missing.

Wishing is a curse from its beginning.

Back to basics.

Då är det tillbaka som vanligt igen då. Är i rotebro, just sett skräckfilm, Hide and Seek, jag höll på att dö även fast den inte va så läskig... In any case, kom hit igårkväll, va me pojkarna en stund den åkte vi med Emelie till hennes kompis i Norrviken och va där bara litet tag, sen åkte jag hem med Emelie och sov där. Haha Emelie fett söt imorse väckte mig med att tala om att hon gjort våfflor! <3 Hehe sen slöade vi och kollade på Bring it on 3 & 4, sen gick vi hit då och här är vi nu. As usual då med andra ord. Haha but thats aaall good. Men ikväll måste jag nog i alla fall åka hem...
Hej på ett tag!

RSS 2.0