The Wall Street Crash

Just nu: Modern World History - America during its 20s
Till det serveras: Diverse frukt, polkagrisar, pepparkakor

...samt toppas med:

Miranda Kerr


...hur fin är inte hon ?

Jag är svinsur, min syster har tagit slut på varmvattnet.

Första advent




Keira Knightley



November 29, 2009

"Time passes. Even when it seems impossible. Even when each tick of the second hand aches like the pulse of blood behind a bruise. It passes unevenly, in strange lurches and dragging lulls, but pass it does. Even for me."


Love will tear us apart

Jag dog lite för dethär halsbandet från Cocoo.se

Vart skulle jag ta vägen?

Kort information; Ikrah Ikrah Ikrah du är bäst!


Nu ska jag till stallet. Eller, snart.
Jag orkar inte. Det är det som är problemet, jag orkar bara inte. Jag överväger varje gång att sluta rida, bara för nu, ta en paus igen. För det känns alltid som om jag måste släpa mig dit, att det är något som bara måste bli överstökat. Men jag vet inte om jag kan sluta. För det är när jag är där, när jag sitter på hästryggen, som jag kan tänka klart. Det är då allt faller på plats, och jag förbannar mig över hur jag ens kunde tänka tanken.
     Men sedan åker jag, och allting upprepas igen. Ändå vet jag så väl att jag inte är någonting utan hästarna. För de har gjort mig till den jag är, på gott och ont. Och utan dem, så faller jag. Då blir det magplask, och jag är inte säker på om jag kommer kunna resa mig igen.

Men inget blir någonsin detsamma utan dig. Och jag kan inte glömma. Inte när du är överallt, när du finns i allt jag gör. När du är den jag är.

Irritation

Nu är jag lite arg. Hur kunde Mariette åka ut? Nu låter jag som en riktig idolnörd igen, men det är just det här jag blir irriterad på, när fel människor åker ut!

Det här gjorde hon galet bra.

Vi är bara försökskaniner i en värld av vetenskap

Det snurrar, runt
Alltid i samma cirkel
Åt samma håll
Tillbaka till ruta ett
Och sedan runt igen

Jag vet inte
Det är det som är poängen
Jag vet inte


Fredag it is

Idag fick jag äntligen ett fint brev från Pliktverket, där det stod "Du är lämpad för tjänstgöring i Försvarsmakten." Pappa är förskräckt och försöker avråda mig, vilket är perfekt, det får mig bara att vilja trotsa ännu mer.

Idag har jag knallat på stan en stund med gulligaste (och farligaste...) lilla Feben, innan jag åkte hem, käkade och kollade på Idol -god save me. Nu har jag godis, längre har jag inte planerat.

Dagens citat: "Alså, jag visste inte att Megan Fox va Megan Fox..." -Vem sa de, va de Fredrik?

Dirty Diana

Okej jag har blivit lilte smått nere i den här låten.

You're so hypnotic on my heart

Ett inlägg per dag ska vell hinna med i alla fall.
Just nu har jag en så sjuk träningsvärk i min vänsterarm att jag undrar om det ens klassas dom träningsvärk. Och det är bara vänsterarmen, så jag vetefan vad jag har gjort... Dessutom har jag en härlig träningvärk i rumpa och lår, vilket gör att ljuddeffekter är behövda för att sätta sig ned, mmm. Nu ska jag iväg i sin vanliga ordning och träna nybörjarna och sen träna själv.

Jag är galet frustrerad.
...och är rastlös.
AAAAHHHH

Gnuer igen.

Egentligen har jag inget vettigt att skriva här, så jag skriver bara för skrivandets skull.
Dagen va gnutrist (ÅHEJ ett nytt gnu-uttryck). Vad annars? Eller, Civics va faktiskt ganska underhållande eftersom vi kunde sitta och snacka helt fritt när Tekle gick igenom proven utanför.

Nu ska jag ta hand om sjuk lillebror, tjing.

Slav för ert glädjebringande

Vad finns att säga som inte redan blivit sagt.
Jag vet inte hur ni lyckas, men ni gör det.
Det spelar ingen roll hur pissig dag man har haft,
ni vänder den vare sig man vill eller inte.
Effekten är direkt, och omöjlig att kämpa emot.
Ni är som en hel hög lyckopiller,
och satan vad beroende jag är.


Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Okej. Nu får jag adhd.
Förihelvette kan inte bara sängbenen skruva dit sig av sig själv !?!!?!?
Jag blir så jävla arg på att varje gång lägga mig och benhelvettena viker sig.
JAG ORKAR INTE.

Jag vill skrika och springa och skrika och springa och slå och skrika ännu mer.
Men det hjälper inte.
Men det borde det göra.
Men det gör det inte.


Kung fu fighting för alla!

AHAHAHAHAHAHA HERREGUD JAG DÖR!
Jag hade glömt bort denhär, Malin kör sitt specialar kung fu fighting -steg.
Underbart!


Papperskris

Senaste projektet. Som vanligt ofärdigt. Mina papper i ritblocket är slut nu :(

Wake me up

Skitdag.
Låt den gå över fort, tack.
Jag har i alla fall varm choklad,
och läxor.

Fan va jag har varit produktiv med inlägg på senaste tiden.
I och försej, dom flesta har väl varit lite sådär halvseriösa.
Imorrn är det tisdag.

When I found you,
my heart found a home

Grab your suitcase, call a taxi

Just nu; The Script - Talk you down


Making progress with the mandarin

HAAHHAAHAHA.
Jag sitter just nu och har en konversation med Camilla, Ikrah och Robin. INTE normalt konverserande!

Riddardiktning

Pluggar (ok lite till och från) med Camilla och käkar kolakakor!

Pics från fredags

Två lite småkonstiga bilder från i fredags efter bion, stulna från Saniya. Avguda mina blå toffsvantar!


Söndag klockan tolv fyrtioett

Söndag, igen. Sitter och väntar på att Camilla ska komma hit, och vi ska faktiskt uträtta lite plugg också, sådetså. Undertiden tänke jag skala min mandarin som jag suttit och hållt i i 20 min nu.

Såhär ser jag ut idag, oborstat hår och allt.

I'm walking but still standing still

Helt plötsligt blev jag väldigt rastlös och blev himla sugen på att sticka ut och springa.
Men springskorna är hemma hos pappa. Skit.

Taylor IGEN

Slänger upp en till bild på Taylor. Jag får aldrig nog.


Jacka!

Denhär vår/höst jackan skulle jag mycket gärna kunna tänka mig. Dock från Forever 21, som allt annat snyggt.


Hur lång tid ska det ta för att du ska förstå

Jag är inte du
Jag är inte hon,
Jag är inte den jag vorde vara
Inte heller tänker jag vara den du vill att jag ska vara


Underneath, we had a fear of flying

Varför sitter jag just nu med svt1 på och kollar på världens löjligaste svenska barnprogram? Ni vet ett sånt här otecknat där det ser ut som om rösterna är inspelade efteråt och replikerna är de mest cheesy ever, och där försöket till värsta dramatiken blir bara urtöntigt. Ovanpå det så försöker dem sig också på att blanda in övernaturligt, herregud.

Nu ska jag måla i min brorsas Star Wars målarbok.


November 21, 2009

Jag vet inte.

Jag har aldrig varit den som gillat hela dethär barbie-rosa-fluff-tjej-konceptet. Ni vet, att alla tjejer älskar romantiska komedier och att pynta med rosa glitter. Nej, jag är inte riktigt den typen. Inte heller är jag den som kan tänka mig att skutta runt i tighta trikåer över plintar, eller göra fina rörelser på skridskor med vippiga kjolar. För att inte tala om att sitta i onaturliga ställningar i ett rum fyllt med doftljus och så kallad lugnande musik. Detta snarare skrämmar mig och får mig att vilja springa andra hållet.

Jag är snarare mer the swash-buckling type, den som inte är rädd för att få skit under naglarna. Jag gillar action och pangpang. Jag älskar motorcross och att köra bil. Jag drar mig inte för att gasa lite extra, och hindras inte av att bli helt nedstänkt av gegga. Jag föredrar fart och utmaningar.  Jag brinner för boxning, att vistas i en svettinskränkt lokal, höra smällarna från slagen och alla opassande skämt. Känslan när en slagserie sitter.

Och jag är trött på att det ska behöva klassas som grabbigt. Att jag bara för det inte ska kunna gilla kläder och smink. Jag tycker också om fairytales och hjärtan, och myskvällar med film och middag. Jag är trött på att man bara kan vara antingen eller, när jag är så mycket av allt, så mycket mer.

Så jag vet inte, hur jag ska förklara.

Otra Vez.

Utanför mitt fönster är himlen klarblå, och solen skiner för första gången på länge. Jag borde va glad. Men jag saknar bara Spaniens sol och värme. Eller snarare, jag saknar allt som har med Spanien att göra.


Taylormania

Bara ge mig en Taylor.


Volando con el viento

...efter filmen och söndersnackande som följde på det var jag trött som en gnu och satte mig på tåget rätt omgående, men lyckades av någon anledning hamna hemma hos Ikrah istället. Stannade dock bara en stund och såg på idol innan jag åkte hem. Detta ledde till en ovanlig kreativ och intressant fredag för mig. Hade en riktigt rolig kväll med underbart folk!
Det var det jag ville säga, ja.


New Moon !!!

Jag är helt allvarlig när jag säger att Taylor Lautner är världens sexigaste människa. Satan i gatan herremingud! Jag satt bokstavligen och hoppade upp och ned på stolen under bion. Det är obegripligt hur någon kan vara så simpelt råsexig.

Sedan är jag också helt allvarlig när jag säger att Robert Pattinson är fruktansvärt osexig. Helt seriöst, jag ser överhuvudtaget inget som snygg med honom? Tvärtom, jag snarare äcklas av honom. Nej, screw Edward, and give me a Jacob!

Men nu till en personlig utvärdering av filmen. Likt den första så var det ingen filmatisk höjdare. Visst vi har tonårsdramat och mystiken som förutrollar, men utöver det så var det mest löjliga slowmotionscener och segt "action." I motsatshet är the setting of scenes och det balancerade skådespeleriet (inte överspelat, inte underspelat) vad som får det är verka så verkligt. Något som också får ett stort plus är den skrattvänliga och orginella humorn, samt -igen- skådespeleriet med få undantag (däribland den otroligt trista insatsen från Pattinson's sida). Men trots ett flertal brister så blir vi ändå som besatta av filmerna och vill se dem om och om igen. Även fast de aldrig kommer upp i samma nivå som böckerna.


Team Jacob!


It's all about the things we believe in

If you are the force of gravity
Then I am a raindrop falling from the sky


"Spelar du in nu?"

Haha Guud Madde va så gullig (eller skämmig) när hon var på Idol-signeringen igår i Kfem och bad Eddie och Rabih hälsa till mig, haha. Så dessa klipp är stulna från Maddes blogg. Herregud vart nånstans är jag påväg, Idol går helt mot mina principer haha... I alla fall, de va lite gulligt.


Everything is relative

Update hej.
Okej jag blir bara mer död as the day goes on. Men somsagt, det bästa med att träna är att man konstant har ont någonstans, men träningsvärk är bara skönt de. Och nu ska jag strax kila iväg för att träna nybörjarna, och sen träna själv, yesss.

I skolan hände inget intressant, jag och Elin fulade oss som vanligt genom dagen.

Föressten, imorrn blir det först New Moon och sedan käka med några av tjejerna!

Fly with me.

There's no explaination
Nothing that really makes sense

You have me captured
And I don't mind being your prisoner


Äta bör man annars dör man

Om det är någonstans man märker att man har fullt upp så är det på updaten här. Just nu är det skola-boxning-skola-boxning-skola-boxning etc etc. Igår satt jag på styrelsemöte i över 2½ timme, den ni. Men jag klagar inte, tvärt om, jag vill aldrig gå därifrån.

Skoldagen idag har - kors i taket - varit riktigt rolig. Detta på grund två trevliga unga byggarbetare som jobbade så tappert på vår skola. Jag menar, hur många gånger kan man göra bort sig och gör allmänt inappropriate stuff under en dag? Elin (på sockerkick från donken) och migsjälv lyckas i alla fall väldigt bra, med lite hjälp från Hanna som utan genomtanke demontrerar en skakning av brösten mitt framför dom nämnda byggarbetarna. Elin tog även en liten tur nedför trappen på bara klackarna, DET är cirusakrobati på hög nivå!

Utöver den extremt seriösa skoldagen så har jag självfallet boxats. Riktigt trevligt Micke-pass. Och vet ni vad? Jag klarade av att göra 10, TIO (!!) upphopp idag utan att det gjorde det minsta ont! Fett glad!

Satan vad livet blir roligare av mat!


Nice to meet u anyway

You're amazing
I'm attracted
But I'm terribly distracted
And I'm trying to be verbal
And I'm back into this circle

Klappa händerna när du e riktigt glad, klapp klapp

Satan i gatan va speedad jag har varit hela dagen. En hel drös flingor (kolhydrater) till frukost, bakad potatis (kolhydrater) till lunch och herrejävlar vad de vart go på mig. Lite skrämmande, jag hade glömt hur det var att vara pigg och uppåt hela tiden. 

1 timme och 35 minuter spanska idag, våran allas favoritlektion... Det var dock rätt kul idag, eftersom vi skulle översätta en massa vilket slutade med att alla var galet förvirrade hela tiden, och Sunny skulle slå upp ord, men innan han överhuvudtaget hann till sidan så hade vi redan klurat ut hela meningen. Ännu mer förvirrat blev det när ett ord betydde både vattenbassäng och bestick. Hm. Sen började våran lärare predika om att gud fanns.

I alla fall, nu sitter jag och ska göra några helt och hållet värdelösa referat i svenskan, eftersom våran lärare tror att vi fortfarande går i grundskolan. VÄRDELÖST!

Mer choklad till folket.
Tackhej.

Sorry is not going to be enough.

Om man missbrukar sina vänners förtroende så får man skylla sig själv när man står där ensam i slutet.


22:11

Tappade ut hela min påse med nötter för andra gången.
Perfekt.

Curlzzzz

Hyperativiteten är till till största del över. Eller, i alla fall kontrollbar. Nu ritar jag istället, försöker bemästa att rita lockigt hår. Men det tar så jävla tid att jag alltid bara orkar rita ena sidan... Och varför göra ett undantg idag? Får fortsätta på den någon annan gång. Långt ifrån färdig någonstans.


Nostalgi

Översätt ordet; Champinjoner
Emelie: ehhh... Champions?

Ibland saknar jag fan nian.

And I'm gonna run to the top of a a hill and then to another

JAG ÄR SÅ JÄVLA HYPERAKTIV !!!
...och jag och camilla har serriösa problem
okej, JAG har serriösa problem

jag sprang just runt och tjöt och gjorde väldigthöga motorljud och hoppade nedför trappan och GUD VET VAD. Herregud jag skulle kunne springa 20 varv runt Bålsta. Inte intefan vet jag varför. (Okej, enkel matematik: ätit mycket mycket mycket mer kolhydrater och socker än vanligt + suttit ner hela dagen, inte rört mig ett skit = OVERLOAD)

Dessutom suktar Sanna mig med kladdkaka. Grrrr.

If you could live forever, then what should you live for?

Biljetter till New Moon -premiären bokade! Fredag 15:30 Rigoletto! Iiiiihhhh!


There's no time left today

Ge. Mig.


Talk me down

Kom precis hem efter sista dagen på kursen (Ledare för barn och ungdom i idrott). Det har varit en riktigt bra kurs, och jag tycker alla som är ledare i idrotten skulle gå en sådan. Det ända som är minus med kursen är att dom göder en. Allvarligt, göder.

Nu ska jag i alla fall plugga lite, woohooo. Med musik, givetvis.

The Script - Break even

When a heart breaks it don't break even

How can I walk through the corridors telling I am okay
when I don't even know if you are still breathing the day

Change is gonna come

Trixat med kod -och stilmallar yttligare. Detta får duga för ögonblicket.

Kristen Stewart..

..kan någon förklara vad i hela fridens namn människan har på sig? Detta var allt annat än vackert. Faktum är, jag tycker hon ofta har riktigt hemska kläder på sig. Och den här frisyren passar henne inte alls. Så då kommer vi till punkten där hon ser ut som en nerdrogad rebellisk tonåring som inte kan välja kläder. Vilket är synd, eftersom hon är så satans fin egentligen, och hon skulle kunna blir supervacker med rätt styling. Det är i alla fall min åsikt, diss till Kristen Stewart's stil.


Vi var en gång oslagbara.

Hemma i värmen igen efter att ha varit ute och ridit med Sabbe i pissregnet. Det var hur länge sen somhelst vi red tillsammans, så länge sen det var vi. Nu är vårat superteam är sedan länge splittrat. Men jävlar vilket team vi var. För oss var inget omöjligt, uppstod ett problem så hittade vi en lösning. Vi sket i alla andra och körde vårat eget race, och varje dag hade sitt äventyr.

Jag saknar de gamla tiderna. När vi var oslagbara.
Nu är bara att inse, vi kommer aldrig vara där igen. Vår tid är över.
Men jag kommer alltid minnas glädjeåren, jag kommer alltid älska er.


Apelsincomeback

Nu ska jag snart iväg och rida ut med Sabbe, som gamla tider! Bara det slutar regna...

Foreverfucking21

Varit inne och dregglat över Forever21's hemsida igen. Varför, VARFÖR kan dom inte öppna en i sverige för ?!?? Jag menar, ge mig dessa tack?

Randigt

Jag älskar djurporträtt med mycket kontrast. Därför är det inte konstigt att jag är väldigt fascinerad av zebror, med deras utstickande mönster. Jag hittade domhär tavlorna, eller, förstorade fotona, som jag gärna skulle vilja ha på min vägg!

En dag så förstorar jag mina egna foton av tigrar och zebror och sätter upp på väggen.

Tigern finns att hitta på Canvasfabriken.se, och Zebran på Bolagret.

Angels fall without you there.

Fredag den 13:e och en ledig kväll! Haft fullt upp med träning och skola hela veckan, men nu ska jag äntligen ta det lugnt. Så nu sitter jag och kollar på idol (herrejävlar faaan va eddie är löjligt snygg), och jämrar mig över vilken geek jag blivit... Allt e maddes fel, haha ;) And oh, apropå Idol så sprang vi på idol-calle i onsdags, väääärsta coolt.

Jag har en härlig träningsvärk i min högra arm mestadels, och igår så darrade jag fortfarande en hel del så allt skrivande blev aningens (läs: väldigt) hackigt. Kunde fortfarande inte skriva normalt idag heller, så ska det vara!

However, slutade som vanligt halv 12 idag och gick efter det ner till ringen en sväng med Elin och hennes kompis Sarah som hälsade på. Vi drog in till city lite senare och gick i lite affärer, mötte upp Camilla och Mirja och fikade. Jag va extremt duktig och kom bara hem med ett skärp trots vi gick i många affärer, applåder!

Smalt skärp med svarta nitar, Gina 79:-


En gnu, flera gnuer?

Vafaaan. Nu sitter jag ju här igen. Även fast jag sa att jag inte skulle. Även fast jag vet att jag borde sova. Även fast jag vet att jag kommer var trött som en gnu imorrn. Skjut mig någon.

Apropå gnuer, så visste inte ramiz vad en gnu vad, vilket gjorde mig djupt troubled. Så nu har jag försökt posta en bild på en gnu på hans wall på facebook men skiten vägrar ju fungera, så nu är jag arg också. Därför skänker jag er nu en bild på en gnu. Där.


Dom e ganska fula faktiskt. Okej, inte ganska, väldigt.

Snart är det jul...

Precis hemkommen från träningen. Micke-träning idag, och den är tillbaka som vanligt - hårt och intensivt. Underbart (och då är jag inte sarkastisk). Även fast jag inte är speciellt nöjd med min insats idag så va det riktigt skönt att köra slut sig. Så nu måste jag erkänna att de är lite skakigt och det är med smärre svårigheter jag hanterar datamusen, så skare va!

Ingrid kom med dom eftersöka 3,5 meters lindorna idag, så nu har jag lagt beslag på dessa! Vilket var på tiden, eftersom alla mina gamla 2,5 meter är antingen väldigt trasiga eller svingamla och äckliga. Dom här ska jag i alla fall inte stryka sönder, he-he-he.

King Arthur

Jag och Elin satt och fördrev rasten som vanligt med att strösöka bilder. Idag kom vi in på spåret King Arthur, och sprang förbi den här bilden. Det här är vackert. Nu vill jag se filmen bara för det.

Favorit i repris - Två britter @ Roslagsbanan

HAHAHAHHAAHAHAAA! Titta vad jag sprang förbi. Åh herregud. Kajsa och Sam på Roslagsbanan i somras, jag skrattade så jag grät. Jag skrattar fortfarande så jag ramlar av stolen varje gång jag ser den.
Kajsa tyckte inte att sam skulle ha foten på sätet, så hon löste det själv. sen blev de högläsning och lite åsikter om innehållet i tidningen, samtidigt som sam vill försvinna från jordens yta, innan han anfaller mig :)

Come up to meet you, tell you I'm sorry.

Jag kom precis hem från tränigen. Gissa vad jag vill göra nu? Jo träna. Jag vill bara träna träna träna. Eller ja, äta och sova också, but thats about it. Skolan kan gå och skita ner sig. Det ända jag fortfarande tycker är roligt är boxning. Jag har inget liv.

Just nu började Coldplay - The Scientist spela på Spotify. Fan för nostalgi.

Oh Chariot I'm singing out loud, to guide me, give me your strenght.

Idag brast det på svenskan. Jag satt och bara hjälplöst skrattade åt absolut ingenting. Klockan var halv 4 och utanför var det redan mörkt. Någon tar upp ämnet Twilight. När vi kommer ut från klassrummet är våning 4 tät av folk med med tjocka jackor, halsdukar och vantar. Och då kom allt tillbaka. Jag ville inte åka hem, jag ville vänta på kajsa vid hennes skåp som borde vara på våning 4, och om vi hade haft tur, hade Farin knallat förbi. Sen skulle vi gått till mitt skåp alldeles i början på våning tre, och då skulle helf plötsligt Dlf dyka upp och kajsa skulle få en hjärtattack. Därefter skulle vi gått skrattande ut i mörkret och gjort sällskap med några S1Aare på tunnelbanan, innan vi i vanligast ordning skulle helt spontakt avvikt för att göra något helt random. Sen till självklarheten att vi båda skulle sattit oss på samma pendeltåg och babblat om det mest störda som fanns i våra tankar. Kajsa skulle som vanligt gå av i Kallhäll, och jag skulle fortsätta till slutstation, ivrig att få komma hem, somna och vakna till nästa dag.

Så borde det vara. Så har det varit. Men så är det inte längre. Och det är det här jag saknar, det är det som kommer tillbaka och får mig att skratta hjälplöst, för jag vet inte vad annars jag ska göra. Tiden får inte gå såhär fort.

Det här är nog världens bästa låt, men världens bästa Gavin. Den var jag beroende av under världens bästa tid.

Details in the fabric

I min garderob så ekar det lite på frånvaron av ljusa och mönstrade kläder. Jag har en tendens att alltid köpa svart eller mörkt även fast jag säger att det får vara nog. Här har jag hittat några snygga mönstrade linnen som jag inte direkt skulle tacka nej till, favoriten är nog den med zebrorna!


We don't need their pessimism.

Jag tycker i alla fall att han är helt underbar, nomatter.

Everlasting

Efter en hel del bråkande med kod -och stilmallar så har jag ny lyckats ändra om bloggens utseende helt. Finns dock mycket att slipa på, och headern är bara tillfällig. Det går frammåt, i alla fall.

Jag föll för denhär tröjan, från shirtstore.se se. Lite tveksam till bibelcitatet dock, he-he.

Baby that's the issue

Det är helt allvarligt svinkallt i mitt rum. Eller, ja i hela huset för den delen också. Jag börjar undra om värmen överhuvudtaget är på... Men jag överlever nog i alla fall, jag har ju mina tjocka mjukisbyxer och min gigantiska lila tröja från H&M's herravdelning.

Idag steg jag upp klockan fem. Japp, 05:00. Nästan lite nostalgiskt från första terminen av gymnasiet då jag gick upp klockan fem fyra dagar i veckan. Anlednigen idag var varje fall att jag hade Geoografiprovet klockan åtta, så det va bara att släpa sig iväg till tjugo i sju -tåget. Härligt. Provet gick i alla fall bra, fan va jag e bra på geografi.

Efter historian åkte jag hem och mötte upp Malin och Meg, och åkte till Futurum (min gamla skola). Hälsade på lite gamla lärare och lullade runt för att kolla vad som förändrats. Efter det korta besöket var det bara att knalla hem.

Nians skolavslutning. Tiden går fort. Jag va 15, förfaan.


Väck mig.

Tusen nålar
En handfull glasbitar
Sönderrivna fotografier
Ett hundra tunga droppar
Alla stjärnor i taget
Förlåt

Hittelön

Någonstans under min promenad mellan köket och mitt rum så har jag tappat bort min penna..

Geografin går bra, ja.

The lithosphere

Jag sitter här och bråkar med stilmallarna och får bara inte till det, som ni ser. Men jag tar tag i det en annan dag, nu måste jag plugga geografi, sen jag ska sova på stört! (Vi vet alla att det inte kommer att hända)

Andra dagen på kursen avklarad, lite praktiskt idag också. Intressant aswell. Såna här kurser göder en. Det är fika 24/7, och sedan är det alltid jättemycket lunch, eftersom vi får välja vad vi vill på en vägkrog bredvid. Så idag blev det pizza. Herregud, jag har ätit för en vecka. Men gott va de.

Okej jag måste plugga nu! Men jag är bra på geografi har jag kommit på.

Man kanske ska ta och baka kladdkaka...

Benjamin Thomas Barnes

...han är fanimej inte långt ifrån perfekt.


You better run for the hills before they burn

Första dagen på kursen "Plattformen" avklarad. Det är en kurs som SISU håller om att vara ledare för barn och ungdom i idrott. Faktiskt väldigt intressant. Samma tider 9-15 imorgon, plus nästa söndag. Kursen hålls i Skolsta, och herregud vilken håla. Det tar max 20 sekunder att köra förbi Skolsta, om inte mindre. Och då är jag fullt serriös. Dom har en vägkrog i alla fall.

Nu är det geografiplugg hela kvällen, prov om the lithosphere på måndag, underbart. Men det är lätt så, ska bara memorera alla begrepp..

Just nu; The Killers - This river is wild

Because I am the Wizard of Oz

Jag fick lite nostalgi när Salman påminde mig om denhär låten (som han för övrigt upptäckt NU, hrm, haha);


FÖRESSTEN! Rösta på min alltid lika vackra boxarvänner i Marabou's grimarstävling;
http://www.marabougrimas.se/?ID=2969 Tack!

Not a step without you

I don wanna run away
but I cant take it
I don understand

Det här söta halsbandet fick jag av min mami här om dagen. Från H&M.
Ringarna skulle dock inte heller sitta fel, tror jag ska införskaffa dem.


Lets get excited

Och bara sådär gjorde du min kväll.

Inga bilder från dagens, men en bild från tisdags outfit som jag va nöjd med kommer här; Skjorta från Primark, svarta jeans från New Look, Halsduk från H&M.


LondonLondonLondon

Här kommer den sista kategori bilder från England, nämligen från själva London. Galna två dagar in "the smoke." Ena dagen ägnades endast åt shopping och avslutades med käk på en pub. Andra dagen blev det sightseeing till Big Ben, Buckingham palace etc., träffade även Josie också!

Det kan gå himla fel när man hör fel, men jävlar va roligt man kan ha åt det! ♥
"Man måste betala för vattnet, men om man tar med sig små muggar..." -Vickan
"No, credit card!" -Jos

BILDBOMB!



















Jag lovar.

Jag hittade den här svinsöta klänningen på Topshop. En riktig ja-tack. Den kostar dock 55 pund, med andra ord 650 kr. Aj.


Kors i taket här pratas Idol!

Haha, jag skiter i att alla tycker är Rabih är mesig etc., för jag tycker att han är så jävla skön och unik. Otrolig röst och galet söt. Jag är absolut inte någon idol-fantast, tvärtom, jag ser ytterst sällan på idol och liknande program eftersom jag bara blir irriterad. Men jag tycker faktsikt att dom har lyckats bra med det här årets artister. Eddie - wow (behöver inte säga mer), Tove - underbar, Erik - hehe okej här är jag vell ganska partisk, eftersom han är gammal boxare, är nog därför han verkar ha så skön humor. Men satan i gatan Rabih är något speciellt.

Hur skön som helst!
"Tror du att du kommer få ligga ikväll då?"
"Absolut, jag gillar inte att sova stående så jag måste nog få ligga... Eller vad menar du?

You are not alone

Den här dagen blir bara längre. Kom nyss hem från stallet, och ska strax sticka iväg till klubben och träna nybörjarna. Utanför mitt fönster snöaDE det, detta har nu gått över till regn. Förbannade november.

Såhär såg jag ut när jag kom hem efter att ha gått i snöslasket (håret va med andra ord rakt när jag lämnade porten imorse). Blusen är snodd av mamma, linnet är från New Look i London.


Gruppkram!

Jag har ont i min rumpa. Eller, inte ont, mer träningsvärk-ont. Vad har jag gjort? Jo, jag va på helkroppsmassage. Det va nice med stor N! Jag kan röra mig igen, vilken frihet, men jag är rejalt slut i kroppen. Blir bara lite mjukträning den här veckan så att ryggen inte går tillbaka igen när den äntligen är okej.

Oh, jag hade developement talk idag, utvecklingssamtal i annat språk. Och jag upptäckte något intressant, - under mina grundskoleår så gick samtalen ut på att få mig att sluta snacka konstant under lektionerna. Nu handlar samtalen om att få mig att snacka MER under lektionerna. Vag säger man? People change.

Upprepad information: Jag älskar Bålsta BK. Dett är otroligt hur vad vi än pratar om så leder det till värdelösa men ack så underbara skämt och skrattattacker. Det är medvetet korkat, internt och Bålsta BK humor på hög  nivå. Dagens ord får blir "sandlådenivå", yttrat av ingrid vid diskussion om vid tillfället omtalade nivåer av möten. Underbart. Sen pratade hon i två telefoner samtidigt - en vid varsitt öra med armarna korsade, 10 poäng!

Jusste, jag klippte just mig själv. Eller, luggen i alla fall. Jag borde bli frisör fan.


Desiiireeeee

Jag känner min garderobs avsaknad av snygga - gärna oversize - linnen och t-shirtar me TRYCK. Här hittade jag några jag gladeligen skulle ta emot:


En skogspromenad

Bildinlägg två från England, foton från när vi var ute på en "liten" promenad i skogen. Världens vackraste ställe. Jag och Kajsa gick och drömde att vi var med i en Sagan om Ringen -film, allt som saknades var en varsin häst.














Spetsigt

Jag var lite tveksam till spetsmodet när det först kom, gillade det inte alls. Men, åsikter kan ändras, nu har jag vant mig och tycker att det är riktigt snyggt. Klänningen längst upp till höger finns numera också i min garderob, efter att jag tillslut hittade den i passande storlek när jag var i England. Hittade även en blus fast med knäppningen bak, som jag ångrar att jag inte köpte.. Vad tycker ni andra om spets?


Allt hittat på Forever21.com och Newlook.co.uk.


There's always gonna be another mountain.

Förflytta nacken 45 grader är ett moment i sig. Jag är stel som en planka och har ont i hela kroppen. Nacken och ryggen skriker extra mycket. Jesus, så går det när man spenderar veckan i England med endast springning, och sedan kommer hem och går match (och därefter sitter stilla i en bil i fyra timmar). Aotch. Men pain är bara temporary. No pain no gain, ellerhur? Nu har jag ju däremot tur i oturen, för imorrn ska jag på halvkroppsmassage som jag fick i födelsedagspresent. Underbart! Eller? Kanske inte, med tanke på att jag kommer ligga och gråta för att jag är så fruktansvärt stel. Det ska bli spännande, i alla fall. Sjuk är jag, dessutom, hostar som en jävla gnu.

Justdetja, jag har studiedag idag (nice, ja), vaknade dock imorse strax efter nio av att pappa sjöng... Idag blir det bara slöa, ska nog fortsätta städa mitt rum också...

Tänka passa på att tipsa om dethär; Trind Nail Repair, superbra för lessna och trasiga naglar!

Say cheeeeeese

Det är en hel del bilder, så det går bli fler inlägg, det här med fula och mindre fula bilder på oss etc.











Trasiga själars speglar

Mitt liv är en vacker mardröm.

Jag sitter och lyssnar på All I want for christmas is you - Mariah Carey. Den poppade upp på radion i England, så jag var bara tvungen att lägga till den i spellistan.
      "I won't make a list and send it
      To the North Pole for St. Nick
      I won't even stay awake
      To hear those magic reindeer click"


I ♥ Adidas

Nu har jag ferbrilt letat efter kjolar, och kommit fram till att Adidas verkar intressantast. Men, självklart hittar jag ingen svensk återförsäljare och jag orkar inte åka runt och leta i butiker. Men då hittade jag denna på Tradera av alla ställen, budet ligger på 21 kr, jag menar, varför inte prova. Lite kort kanske dock...


So many special people change,

Livet går på högvarv just nu. Det är mindre än 48 timmar sedan jag kom hem från England, och jag har redan hunnit varit fram och tillbaka till Timrå (utanför Sundsvall) och gått match. Med andra ord, fyra timmar i bilen, fyra timmar i själva Timrå (varav cirkus 9 minuter i ringen), sedan fyra timmar i bil igen. Så nu har jag ont i benen och rumpan. Men det gillar vi!

Sedan tänkte jag ta upp ett nytt beslut från min sida. Jag är nämligen less på att matchshortsen alltid åker upp så att dom blir sittande väldigt obekvämt och osmickrande. Därför, ska jag nu försöka införskaffa en kjol att matcha i. Japp, för det får man faktiskt, sålänge man har kortare typ hotpants under. Nu återstår bara problemet: Vartfan hittar jag en boxningsvänliga kjol? Får nog kolla på tenniskjolar. I alla fall, en stor DISS får dom nuvarande matchshortsen!

Strange bild från Fight night:en i Uppsala för två veckor sen, med Masha som rör sig, och jag med shortsen from hell.



RSS 2.0