RTBO 2010

Det har varit två helt sjukt långa dagar i Rinkeby, med skratt, tårar, blod, svett (!), you name it. Det har susat av ljud i mina öron sen halv nio i lördags. Även fast 90% av tiden har varit väntan, så har vi hela tiden varit på språng, så nu är man rätt färdig i både kroppen och huvudet. Besvikelsen svämmar över, men satan i gatan vad vi har haft kul, som alltid när det gäller Bålsta "viruset" BK. Bästa var nog när jag och Madde blev uppsnackade och välkomnade till Rinkeby av snubben i godisaffären.

Och som alltid så hade vi den hejarklack som hördes mest, det borde finnas ett pris för bästa hejarklack/gruppanda. Till sist får jag inte glömma att nämna dagens tillskott i Bålstagänget, nämnligen en chihuahua som Madde var hundvakt till, vi var ju självklart tvugna att sticka ut bland alla med pitbulls och kamphundar!

Jag är så oerhört trött nu, och jag vill bara sova sova sova.





Sunday 28th

Det är det här som suger glöden ur en på det mest vidriga sätt.

Come up to meet me

At this moment, skulle jag inte tveka en sekund.

Matte nu.

People are better than no people

Hejochhå. Jag kunde bara inte förmå mig att kliva upp ur sängen imorse klockan 05:20 efter fem dagar i en hög med skolarbete, resetid på fyra timmar per dag till skolan och träning på det. Kroppen sa ifrån och hjärnkontoret orkade inte envisas och trotsa längre. Det fick helt enkelt bli en dag hemma idag, vilket inte alls betyder sega framför TV:n, nä, jag har faktiskt pluggat likförbannat hela dagen.

Men nu ska jag äntligen ta ett break och sätta mig med min filt och kolla på Grey's. Ska nog göra en kopp te också, och sätta på mig vantar för faaan va kallt det är.

Traaaafikinformation

Jag är just nu jävligt irriterad på..
1. Alla RETARDS till pendlare
2. Alla inkompetenta busschaufförer
3. Alla allmänt inkapabla idioter som mig själv

Sensation

Meddelar: Jag är i tid till skolan!


Come closer

Jag vet inte vad det är jag förväntar mig egentligen
Jag är så fruktansvärt trött på att drömma nu
så trött på att lura mig själv


"TONIGHT WE FEAST!"

Sitter på min brors rum med en filt och en kopp te, och fryser ändå utav helvette! Är iskall om händerna och då är jag ändå inomhus ?!? INTE okej!

Lyckades likaväl ta mig hem idag också, än med en fet försening, men hem kom jag. Nu är jag finalmente klar med historian också (applåder), meeen så är det ju bara presentationen kvar imorrn... Och civics är fortfarande inte helt hundra, och religionen ska vi inte tala om. Men det löser sig sa han som sket i badkaret.

Fick just en galen skrattattack och en härlig släng av nostalgi när jag gjorde upptäckten att Vicky lagt upp en bild från England på facebook. Bilden föreställer då när vi fick för oss att leka Year One (en underbart rolig film för er som inte sett den) mitt ute i skogen. Kajsa är längst till vänster, som dramatiskt ska kasta ett spjut (??) på mig (mitten) som är påväg upp ur ett gigantiskt jävla hål, och Vicky som står med ett smörigt smile och en gåstav. Hm. Antar att Fletcher tar bilden (eftersom Gorby står bakom Kajsa). Fyfan va vi e bra. Filmer ska också finnas, vet dock ej om det är bra eller dåligt......

Against all odds

Har trots varningar på nyheterna om att stanna hemma denna härliga dag, faktiskt lyckats ta mig till skolan på knappa två timmar! Frös dock ihjäl eftersom tunnelbanan är avstängd så jag va tvungen att gå från Sthlm Södra... Kommer nog bli underbart att ta sig hem sen.

MEN självklart för att jag lyckats ta mig till skolan bara 15 min sen, så har inte vår lärare haft samma tur. Vilket är jävligt typiskt men egentligen helt underbart, han kan gärna få sitta fast i snön för resten av sitt liv.

God loves Sweden allihopa.

Stand by me

Just nu känner jag lite hatkärlek till megavideo. Kärlek för att jag kan catcha upp och se mitt oh so obsessive Grey's Anatomy, och hat när jag tittat slut på mina 72 min! Men det kanske är bra, för nu måste jag återgå till mitt pluggande, som jag kört fast i ordentligt. Gah.

"Are you two a couple?"

Vad gör man när man inte har ett skit whatsoever att göra och dör av uttråkining? Jo, kollar på helt random gamla favoritklipp från Grey's! Vet någon föressten vart femte säsongen finns att ladda hem? Since jag inte har någon tid att följa det längre. Saknar mina completely-obsessed-with-grey's-tider...

Det här är bara underbart.


Come on and bring ur body next to me

Spotify vägrar funka. Järnspikar.
För övrigt... Ge mig Justin?


Baka baka liten kaka

Okej är på lite bätte humör nu, för nu har jag pepparkakor och mjölk! Känner att jag nog riskerar att rulla in i ringen på lördag om jag fortsätter såhär. Men... mat är gott! Anyhow, ska börja sköta mig på måndag igen, så har jag fått en frivecka. Finfint.

Utanför mitt fönster så är det storm dådå. Blev praktiskt taget anfallen av snön när jag öppnade dörren i förmiddags, inte trevlig alls. Jag är så nådigt trött på att denhär skitsnön och skitvinter och skitkylan. Förihelvette kan det ge upp någon gång? Bah!

Min del av historiearbetet är i varje fall så gott som klar nu, så nu tänkte jag gräva ner mig i Civics istället. Mumms! ska försöka förklara the realtion between unemployment och economy. Dock så hittar jag inte riktigt vad jag letar efter....

Jag menar, vartfan kom suicide med i bilden ???


Nu dog spotify också... underbart.

Nicole Scherzinger

Skulle ju inte banga på att se ut som henne direkt.


Do u think about me now and then

Alså VAFAAAAN. Bara för att jag för en gångs skull bestämt mig för att plugga och göra klart historian, så går det inte att öppna dokumenthoran på hordatorn. JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG.

Så nu sitter jag här och kokar av ilska, med en blåtira som är gul, ett huvud som snart sprängs, täppt näsa, och vill bara gå och sova igen. Men nej, jag har 744 saker att göra, och ändå sitter jag på mitt jävla arsle och gör inte ett skit. För det tjänar ändå inget till. Förihelvette.

Dessutom,
jag har inget jobb
= inga pengar
= jag kan inte följa med till varken,
a) England med klubben
b) Polen med klassen

Mitt jävla liv.
Fyfan va allt går år helvette nu.
SÅ JÄVLA POSITIV.

God has gotta love me

Älskar mitt liv. Speciellt när det är första helgen på evigheter som jag är "ledig" från alla aktiviteter (vilket känns extremt konstigt) och så är jag sjuk. Som pricken över iet så har jag dessutom en oändlighet plugg att göra färdigt, party!

I vilket fall som helst, envisades jag med att gå till skolan idag även fast huvudet och halsen protesterade, och trots att SL försökte hindra mig från att komma fram. Hade givit mig fan på att den här veckan så skulle jag minsann ha full närvaro! Tjaaa, det gick ju nästan i alla fall, tills Gandalf dök upp mitt i korridoren när jag och Elin så troget var påväg matten, och röt "You shall not pass!" Jag menar, vad ska man göra?

Sen va vi dock mycket ambitiösa och satt kvar för att organisera vårat helförvirrade historiaprojekt som Fletcher nämnde i sitt gästinlägg nedanför. Ja, det gick ju, tillslut, efter ännu mer förvirring och en dökul skrattattack från Rosie. Sen köpte vi godis =D (Som är slut nu såklart)

Min blåtira har nu börjat skifta i blå-gult, superfint. Elin tyckte dock den va väldigt kattig, och ja, det lila framhäver ju min ögonfärg så. Något positivt måste det ju finnas också!


av fletcher

Hej alla glada männsikor. Josephine är glad idag för hon har ätit mat. Det här gör hela skolans elver glada också, dem slipper oroa sig för att få en rak höger (hon slår hårt, tror jag). Just nu, i detta ögonlick, sitter hela våran lilla historia grupp och flummigt försöker låta organiserade, DET ÄR FREDAG! Josephine är snäll och rolig när hon är glad, hon är inte snäll och rolig när hon är hungrig. Därför älskar jag mat, för mat får vår lilla Josephine att va glad. Nu vill jag sova..... Josephine är bäst. PUSS

Ice Princess

Ja, det blev ju inte precis som planerat idag då. Nej, för när vi kliver av tåger halv tio så ringer vår lärare och säger att, det är inte plogat på Hellasgården, så vi ska åka i Kungsan istället vid halv tolv. Tjohooo, party på centralen i två timmar altså. Eller ja, vi käkade vell och sov nån timme. Men SEN så åkte vi minsann skridskor, och ramla inte en endå gång!

För övrigt har jag dragit på mig ett nådigt halsont, stackars mig, ingen träning...

Såhär snygg va jag, haha. The Johanna va pretty though


Somewhere far along this road

Sitter här med en fläskig blåtira ovanför ena örat, en skallad kind och lite småsvullna läppar, så hör och häpna när jag säger att träningen idag gick rätt bra ändå. He-he. Och good god jag är in need av en riktig massage, min rygg tycker inte så bra om mig just nu.

Imorrn ska vi pallra våra arslen till Hellasgården, Nacka, och åka skridskor (juuuuuubel...), det är nämligen sports day som vi alla älskar obeskrivligt mycket. Men, en termos varm choklad så ska det nog gå bra. (Och några böner att jag inte ramlar på mina precious händer)

Nu ska jag och min blåtira sova för att orka imponera på skridskor imorrn, natti!

Abstinens!

Fgfljölfcjl'kfö'sxdlkegö,dnchdgh,lmd dflgmhlsetr JAG ÄR RASTLÖS!

Sitter och hoppar upp och ned här, väntar på att pastan ska koka klarrrt så jag kan käka nån jävla gång och dra iväg till träningen (DET BEHÖVS).

Skoldagen var faktsikt helt ok, chill engelska och matte, sen satt jag och elin och nolifade i computerlab som vanligt, sen dötrist svenska, och avslutningsvis chill spanska med rodriguez the one and only. Intressant, JA!

Herrejesus jag är störd.


We are the world

Tralalala jag är så jävla rastlös och speedad och taggad! Vilket är aningens konstigt eftersom jag va sjukt trött imorse, och dessutom kom en halvtimme för tidigt till skolan för jag visste inte när jag började... Anyhow, fjantat mig med Fletcher största delen av dagen, och ja, de va nog det. Nu ska jag försöka förtränga att jag har hur jävla mycket plugg sum helst och åka och träna mina nybörjare istället, och träna själv sen också (hopparuppochned).

Jaja, såhär såg jag ut denna dag.


The February Operation

Sitter och vrider mig av skratt efter att precis genomfört steg två i en operation som jag egentligen inte hade något att göra med från början, men blev indragen i mer eller mindre ofrivilligt. Anyhow, detta är pure evilness, men fortfarnde, så underbart. Kan dessvärre inte avslöja denna magnifika och geniala operation mer än att bjuda på en censurerad bild. Ojoj det här kommer att bli så jävla roligt.


SOS hjärnkontoret

Jag har egentligen engelska just nu. Sitter här och försöker skriva på min short story (novell), men min penna verkar inte vilja skriva ned de bilder och meningar jag har i mitt huvud. Det har varit såhär ett tag nu, allt finns där i mitt huvud, men jag kan inte få det på papper. Kanske finns det för mycket, för mycket vackra och mindre vackra historier och ord, att allt blir en enda röra där jag inte kan utskilja det ena från det andra. Jag vet inte riktigt. Kanske är det bara inbillning, eller min strävan efter perfektion, som gör det så svårt att hitta ord till mina bilder. Jag vet inte hur många gånger jag suttit med pennan i handen och stirratut i tomma intet, med pappret blankt i knäet. Det är ju precis där, jag ser allt så tydligt framför mig, ändå, går det inte.

Skrivkramp kanske? Jag vet inte. Jag vet bara att jag måste skriva den här short storyn för att få mitt jävla mvg.

Valentine's day

...spenderas lite glatt och kärleksfullt som vanligt, med en drös projektarbeten och en obefintlig short story. Livet är underbart!

Lefrooooy!

Jag är helt slut i benen... Så nu blir det soffan och Becoming Jane.
James McAvoy !!!!


A real fighter never will never stop fighting.

Tjolahopp. Precis hemkommen (okej kanske inte precis) från en helkul dag i Norrköping på deras gala Minvinterbox. Efter två timmars bilresa och trängandes med madde och lars i baksätet så kom vi äntligen fram till Akilles skitfina lokaler. Invägning med ett kilo till godo (!!) och smärtfri läkarundersökning som vanligt.

Jag var mycket mer pepp idag än förra helgen. Hade mycket energi och kände bara fyfan va kul! Och kul var det, mötte deras hemmaboxare Amanda, som inte bara är en duktig boxare utan också jättegullig och trevlig. Jag gjorde vad jag anser själv en bra match, kämpade men orkade inte riktigt. Amanda in fler slag, ingen tvekan, och det är det som gäller. Men jag är bara nöjd ändå, tråkigt att torska, men så är det.

Idag var det boxning, till skillnad från skitmatchen mot masha i lördags, när allt bara kändes skitskitskit efteråt och man undrade varför man ens håller på med det här. Undrade varför man ska kämpa när det egentligen inte spelar någon roll. När man går upp bara för att veta att ren teknisk boxning inte har någon betydelse. Att efteråt bara känna sig helt och håller skitkass, urdålig, värdelös.

Idag gick jag upp och kände fyfan va kul det här är. Och bara att inse, jusste, det är därför jag gör det här, får energin att stiga ytterligare. Och visst är det pisstråkigt och surt att förlora, men inte på samma sätt. För jag vet att jag kämpade, jag vet att jag gjorde en bra match, jag hade asroligt. Jag sitter inte just nu och känner fyfan vad dålig jag är, utan precis tvärtom. Jag är bra, och jag har kul.

Var bara tvungen att påpeka skillnaden, tack.

Fake-valentines day

Sitter i i skolan med en 80cm lång jättefin ros i mitt knä, som johanna gav till mig genom skolans cupids. DU är bäst! Skolan har förövrigt blivit allahjärtansdagifierad. Överallt ballonger, hjärtan, kiss&hug-squares, galet...

Elin sitter och visar mig snyggingar på face, hehe. Plikten kallar dock snart, matte...

Wednesday 15:37

HUUU-AH! Denna en dag började som så att jag inte bara försov mig utan också vaknade med en härlig huvudvärk. Jag styrde med andra ord tillbaka till sängen igen. Men, hör och häpna, jag har faktiskt pluggat ändå! Sådetså. Och det ska jag fortsätta med, tror jag. Om jag hinner... Borde kanske hoppa ur myskläderna snart och göra mig iordning. Ska till Madde vid 5 och äta (!!!) och snacka framtida resa, innan vi drar till träningen. Sååå jag kanske borde röra på arslet snart, jobbigt.

Sen ska jag försöka meditera min arm frisk eller något... Jävlaskitarmhelvettesfan.


Jag... vet inte.. haha

Se me quede en el alma, otra vez.

Jag vill åka hem nu. Jag är oerhört less på den här konstiga gråa, kalla världen.
Inget är som det ska här, det rör sig inte som det ska, låter inte som det ska, luktar inte som det ska.
Jag vill bara hem. Varför ska det vara så svårt.



Inseparable we are... were... have been... before.

Tog ut min bebis på en promenad idag. Det va länge sen. Blev lite skitfoton, inget bra. Men det är foton i alla fall, och det va inte igår det. Jag saknar tiderna när jag fotade som en galning. Det försvann liksom bara. Hejdå, adjö, ciao, borta. Hur kan jag ha tillåtit en av mina största kärlekar falla så långt?



You'll never find nobody better than me

Jag vill ha sommaren tillbaka nu. Jag vill gå i klänning och vara brun.


FACE IT

Sluta ljuga för dig själv Josephine, du har ingen jävla aning om vad du vill. Inget går någonsin din väg, varför kan du bara inte fatta. Ingen kommer rädda dig din idiot. Ingen, inget. Vemfan tror du att du är.

Sen har jag en miljon saker att plugga på, men jag ser ingen anledning till att göra det. Vad ska det var bra för. Vemfan bryr sig endå. Inte jag i alla fall. Jag kan ändå inte koncentrera mig. Hur skulle jag kunna. Fyfan va värdelöst.

Vackra ord klingar falskare än någonsin.

Whatever it takes

Well, nu har jag vart med på en gala i alla fall.


After all the things we got into

Sitter och dunkar Kanye West's Heartless på högsta volym. Är jävligt irriterad på främst två saker. Varav den ena är att jag gick in till en jävligt bra låt idag som jag inte kan hitta nu för jag vet inte vad den heter... och detta gör att jag snart får ett psykbryt.

Utöver det är jag arg/sur/besviken/andrarandomfeelings och har jävligt ont i min armbåge. Fan.

Tur att man har Kanye i alla fall.

Cause we're gonna run this town tonight

Sitter här hungrig, försöker slå ihjäl lite tid innan det bär av till simhallen & bastun. Jag vill åka nu, hatar att vänta! Vill basta bort dedär 3-4 hg, väga in, ÄTA, och börja det roliga!

Men först, väntan......

Josh Harnett

Avslutade just Pearl Harbor. Herregud. Varför har jag inte sett den filmen tidigare? Helt fantastisk. Och Josh Harnett, galet snygg!


You become a run and hide refugee

Okej, nu vill jag ha mat. Jag är så trött på dethär. Trött på att inte ens kunna äta en normal middag med min familj. Helvettes. Men det är det ena för det andra, man får välja, helt enkelt.

Nu ska jag försöka kidnappa TV:n och se på Pearl Harbor som jag lånat av Vicky. Sedan är det sussa tidigt. Blir bastun imorrn igen, för att fixa invägningen. Jävla skitvikt.


Yoghurt-och-kalkon-knäckebrödsmacka

Åååkej! Jag tänkte introducera veckans matupptäckt (eftersom jag är så besatt av mat och denhär bloggen börjar handla om bara MAT). Det är nämligen: Finn Crisp knäckebröd med ett rejält lager turkisk yoghurt och kalkon på det! Helt fantastiskt!

Tadaaa!

(Äppeljuicen är med såklart)

Jenny was a poor girl, living in a rich world

Egentligen har jag nog inget vettigt att skriva här..
Men, idag var en riktigt rolig skoldag i alla fall. Speciellt naturkunskapen där dr Elmfors förklarade och demonstrerade antal reflexer. Haha herregud vad vi skrattade, speciellt när hon förklarade att babies upp till 6 mån har speciella reflexer. Lunchen var också rätt underhållande, med Sam och Elin som böt mackor jag vet inte hur många gånger.

Nu sitter jag här, ned nymålade naglar och dammsuget golv. Känner mig sådär enormt nolifer igen. Känner att jag börjar söka en mening med allt igen. Känner att jag är så oförberedd på vad som ska komma, längre fram. Att jag inte riktigt vet, hur vad när. Känner att jag bara vill springa, fly.

Min närmaste flykt nu är till boxningen. Där finns det inga frågetecken. Där vet jag vem jag är.


..........

FÖRIETTHELVETTE. När, NÄR ska det sluta snöa ???
Jag är så jävla less på snö och kyla och halka och VINTER och Bålsta och SL och SVERIGE.
Fyfan vad jag hatar dethär. Jävla äckelland.

Nu ska jag träna.

Winter has never felt so long

Hur ska jag börja. SL. Tåg. Snö. Vinter. Kyla. Sverige. Signalfel. Banfel. Förseningar. Kö. Isiga spår.
Idag tog det mig en sådär fyra timmar att ta mig till skolan. Missade Civics, lunchrasten, och halva Engelskan. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Gjorde av med lite pengar efter skolan också, H&M equals the money devil.

Nu tänkte jag ignorera the fact att vi har matteprov på onsdag och jag inte kan ett skit,
för nu ska jag på tränarmöte. Peace.

RSS 2.0