Let it fall

Pust. Nu har jag röjt en hel del, så nu är det bara ordnat kaos. Nån dag ska jag ta tag i allt under yta också, och röja hela rummet, nån vacker dag.

Slänger upp en helkonstig bild från England. Har inte tid att fixa dom andra just nu, ska kila och käka, tjing!

War zzzzone

Mitt rum ser ut som ett krigsfält. Jag packar upp, städar, tvättar, städar, dammsuger, städar, städar ännu mer, fixar, städar lite till. Det här kommer ta tid.

Just nu ser det ut såhär på tältsängen som står i mitt rum (som jag fortfarande inte tagit bort efter att johanna sov där). Detta föreställer då i princip allt jag köpt i england, med undantag några få saker. He-he-he.


Peace Please

Jag satt och bläddrade i en av Vickys tidningar på planet hem när jag sprang på den här t-shirten. Blev genast helt såld på den, så i veckan blir det nog en sväng till Urban Outfitters.

Jag har insett också efter England, att jag faktsikt är intresserad av kläder. Eller altså, jag är inte den som följer mode och vad som är "ute och inne," men jag gillar att sätta på mig kläder jag tycker är snygga. Sedan skadar det inte att den här höstens mode faller mig perfekt i smaken. Jag upptäckte också en ny favoritaffär till samlingen i England, New Look. Får se om det kanske blir lite bilder på vad jag köpt.


Soldier, you've got to soldier on.

Då sitter jag här på min skrivbordsstol igen, klistrad framför datorskärmen. Bakom mig ligger min gigantiska resvästa i huller o buller och vill packas upp. Jag insåg också igår när jag kom hem mitt i svarta natten att mitt rum såg förjävligt ut. Så idag blir det till att packa upp och städa, men först ska här duschas!

För övrigt så tappade Fletcher sitt boarding pass (biljetten) på flygplatsen igår, ja, innan vi hade gått på planet obviously. Vi (Kajsa) hade några minuter av panik där, men hon kunde som tur va printa ut ett nytt. Nämnde jag att hon glömde sitt pass och biljett vid incheckningen också? Jodå. Haha, något måste ju hända, ellerhur? Dessutom blev planet en timme försenat.

Okejokej, nu ska jag göra nytta. 

We must fight, to run away

Sista dagen i England. Jag vill inte aka hem till verkligheten. Vara vetande om att skolan vantar lika forjavlig igen. Jag vill inte. Samtidigt blir det skont att komma hem. Eller, kanske inte hem, men tillbaka till mina boxare och till klubben.

Vi sag pa Pirates3 igar. Tar mig tillbaka till gamla tider av besatthet av dessa mastervark till filmer, och jag saknar det. "And now we're being followed by rocks, never had that before."

Match i Timra on sunday. <3

.

Then what shall we die for?

Don't stop til u get enough!

Heldag i london igar igen vare, forsta delen med sightseeing, darefter shopping och sedan musikal. Sen somnade vi gott. Idag blir det sloa, vi har just sett The Boat that Rocked, fem av fem toasters pa den! Men jag va faktsikt duktig och sprang imorse ocksa, ja. Nu lagas det mat har, och sen blire vell mer film eller nagot. Tjing pa ett tag!

(Tro inte att jag inte fotat, men jag orkar inte fixa dom nu, sa dom kommer nar jag kommer hem.)

Carry bags

Dålig update om vad som sker i England, jag vet. Men nu sitter jag vid fletchers dator (därav svenska bokstäver). Kom hem för ett tag sen efter att ha sett bio, The Imaginarium of Doctor Parnassaus, med the girls plus Shannon och Aaron. Alla tyckte att den sög, förutom jag såklart. And why was that? För att den va störd, fantasy, och innehöll Heath Ledger och Johnny Depp i samma film = fullpott i Josephines recenssioner. Men så är jag ju inte som andra.

I vilket fall som helst, dagen har bara slöats bort, vi vaknade, åt frukost, somnade om, gick på promenad i 1,5 h (innehåll: foton, filminspelning; bloopers, desires) det här stället är så enormt fint, som taget ur en film! Sen handlade vi (mat) och carved pumpkins. Detta slöande på grund av gårddagens utmattande äventyr.

Ja, igår tog vi en sväng till the smoke, London. Helt galet! Tunnelbanan, tågen, jag finner inga ord. Primark... Inga ord där heller. Blev en hel del shopping till Kajsas missnöje. Inte så mycket sightseeing dock. Men imorrn åker vi in till London igen för mer shopping och desto mer turistlekande, besöka Ben bla. Många fina citat från gårdagen lyckades vi med också, såklart!

Nu skrattas det det på nedervåningen, så jag ska kila, hasta manana!

Ah, hej! - The vicky line when she sees a hot guy

Jag upptackte nagot fint i en film vi sag, Inkheart.
Rafi Gavron.

En Inglaterra!

Tjohej!
Japp, nu sitter man har i kajsas fina kok i england (darav inga svenska bokstaver), ca. 30 min utanfor London. Vi har haft en sjukt lang dag, okej the abcence of the letters looks really riddiculous, so im just gonna write in english (kajsa just turned the light of so dont mind spelling errors that might occur.) Anyhow, the day started with a nice walk around this extremely pretty village, with kajsas two-year old twin siblings, and the dog. Fletcher an I went for a run aswell. Then we took a trip to the supermarket. Besides that we have just played games and watched movies. we're gonna watch wolverine right now.

Skriver senare!
Vicky is underbar!
Puss!

HÖSTLOV!

JESUS! Imorrn åker vi! Ofattbart.
Vi har räknat månader och dagar, nu räknar vi timmar.

Kvällen kommer spenderas hos bästa Camilla ♥
Men först, ska jag börja packa!


Llamado de emergencia

Två dagar! Två sjukt korta dagar kvar tills vi åker. I och för sig, enligt the Victoria famous way of counting, så åker vi egentligen imorgon (eftersom två dagar är lika som en dag). Kajsa har dock inte fattat ränkesättet än, men det är väll för mycket att begära.

Jag borde nog börja packa till avresan egentligen, men det har inte riktigt slagit mig fören idag att jag måste packa. Jag har fortfarande inte förstått att vi åker om en sådär 49 timmar. HERREJÄVLAR VA KUL VI KOMMER HA!

Övrig fakta är att håret numera är kolsvart (vi gillart), Naturprovet är gjort och ig är spikat. Dessutom måste jag göra en re-write på min English Essay. Jag. blir. galen. Kajsa och jag underhöll oss dock väldigt fint under svenskan idag, te amooo!

OH, jag räknade just ut att jag har en sådär minst 20 000 sms på min telefon som är i behov av att bli raderade. He-he-he. Lille telefonen har nämligen börjat bli lite långsam med så tung last. Det här kommer ta tid.

Ska strax kila iväg och hålla nybörjarträningen as usual, och sen träna själv, såklart. MEN! Först tänka jag slänga upp några höstbilder som jag failat att ladda upp tidigare.



Fina flickor utanför skolan, älskar Vickys skratt


They say she's gonna break down the wall, the say she's gonna come back for more

Jag vaknade just ur min koma. Livet har fått ett mål igen - match om en och en halv vecka (1 November) i Timrå!

För övrigt sitter jag nu av verkningstiden på min hårfärg, och ser ut som ett övermoget blåbär. Här ska det blir svart igen, tjoohoo!

Vart tog du vägen, vart tog jag vägen sjäv?

"Vi kunde inte se, kunde inte ta oss tillbaks till ruta ett."

7½ timmar kvar tills träning.


Ett hål i marken, och vi försvann.

Egentligen är det ett mysterium. Hur en plats, en värld, kan förändras så drastiskt. Hur något man en gång hedrade gudalikt, kan krympa till ett lerigt dike man måste ta sig över. Hur vackra melodier kan försvinna bakom gälla skrik. Hur en glittrande atmosfär likt dansande färgspel, kan övervinnas av en kvävande dimma.

Det känns innuti, när jag tänker på hur otroligt roligt vi hade. På hur ofta jag skrattade och lös på samma gång. Vi levde livet maximalt, förgyllde vår egen värld om ingen annan gjorde det. Men det behövdes sällan, det fanns så många, så mycket, som kastade glittret över oss. Vår värld blev synonym med lycka.

Allt det slocknade. Inget av det existerar egentligen längre. Alla melodier, allt glitter, har blivit borttappat. Och färgerna har slutat dansa. Ljusen vid varje steg dog ut.

Allt känns så långt borta.

Jag är så trött på skolan. Så fruktansvärt trött.
Men jag har aldrig ångrat mitt val, aldrig någonsin.


Jag har fått en taklampa!


Ett plus ett blir två.

Jag försöker inte glömma.
Jag försöker inte förtränga.
Jag försöker inte blunda.
Jag slutade försöka för länge sedan.

Men säg aldrig, våga aldrig påstå
att jag inte bryr mig

Jag kan läsa mellan raderna
Du vet
Och det känns
Det känns som fan

Jag bryr mig
Jag kämpar varje dag
När du inte är här för att påminna mig
Om vem jag egentligen är

För sannigen är den:
Du finns fortfarnde i varje steg jag tar
Och jag har aldrig slutat älska dig, inte för en dag, inte för en sekund.


Just get back up when it knocks u down.


Söndag. Igen.

Även denna dag har då spenderats i Morgongåva med samma drös boxare. Teori och praktik från kl 9:00-15:30, puuh. Men helgen har varit rolig och väldigt lärorik. Nu vill jag bara sätta igång mina kära nybörjare med alla härliga övningar och metoder jag lärt mig, he-he-he.
     Så ja, jag kom hem för 45 minuter sen, och fick äntligen min efterlängtade kebab! Det var på tiden, för imorrn börjar min bantning, eller mer korrekt; inte-äta-så-överdrivet-mycket-och-onyttigt-för-att-hålla-vikten-diet. Nej snart bär det i alla fall av till klubben för styrelsemöte.

Imorrn är det skola. Fyihelvette. Min intressanta planering av veckan ser ut som så:
Måndag: Historialäxa. Plugga spanska. Plugga civics. Plugga natural science. PLUGGAA!
Tisdag: Inga läxor än så länge (!!) Plugga. Träning ♥
Ondag: Spanskaprov. Civicsprov. Plugga Träning ♥
Torsdag: Natural science -prov (spikat IG). Träna nybörjarna + träning ♥
Fredag: Lab report due (också spikat IG). Och ev Halloween bash?
Lördag: ÅKER TILL LONDON !!!!!!
Söndag: LONDON !!!

He-he-he jag har inget liv. Tänk vad myckt lyckligare ni blivit av att veta detta.


Everybody was kung fu fighting!

Dagen har spenderats i en gymnastik sal i Morgongåva med en drös boxare (läs: tränarkurs).
Kvällen har spenderats hos mig med boxare också, och då är inte IQ-nivån speciellt hög. Fighnight har spelats och Kung fu Panda har setts. Och nu är vi alla så jävla trötta att vi bara skrattar och skrattar och skrattar och ni förstår poängen.
Haha, vi kanske ska sova snart. Upp imorrn och iväg till Morgongåva igen.
Johanna ligger nu och vrider sig av skratt nedanför min säng och gnyr: "Josephiiiine, josephiiiiine!"

Dagens citat; Julle säger: "Johanna, din hjärna är ett mysterium..."

Nu bytte Johanna position, hon sitter nu på knä nedanför mig och säger; Haaaraaaald! (fortfarande med helt fuckat skratt).

Vi är helt störda. Puss.


(Johanna i mitten)

O-M-G

Jag... dog.

They don't really care about us.

Maybe I just want to breathe, maybe I just don't believe

Fan vad jag är bra på att köra bil. "Bara" 11 svinlånga månader kvar till de att jag kan ta körkort, bara. 17 är verkligen en helt värdelös ålder. Det finns fanimej inget som är bra med att vara 17. Man har för länge sen tröttnat på att köra moppe, och alla 15-16-åriga moppeungar är bara väldigt irriterande. Man är mitt i gymnasiet, halva biten gjord, halva biten kvar. Pressen för universitet och framtiden ligger och knager, samtidigt kommer man ingenstans. Man är socialt mycket yngre än som som är 18, även om det endast skiljer månader så får siffran 18 tusen gånger så mycket mer respekt än 17. Sedan det värsta, det tar så jävla helvettes galet lång till tills den jävla dagen då man fyller 18 kommer.
    Jag vill vara arton nu. Jag vill ha körkort, jag vill tatuera mig, nu nu NU!

Skiss på vad jag eventuellt planerar på att tatuera i svanken. Tycks?

Pure Pain

Jag kunde bara inte motstå att köpa den här randiga tröjan och halsduken när jag och Elin var nere och knallade på H&M under en (host) rast. Dom bara skrek: "köp oss!" Hur skulle jag kunna motstå då? Nej det gick ju givetvis inte. Men nu får jag absolut inte köpa något mer innan London, och bara för det så hittar jag självklart hur mycket som helst. Fyyyyy. Å andra sidan, det är bara EN VECKA KVAR !!

Och jusste, mina jeans gick sönder här om dan, så jag tänkte; jag fortsätter vell bara i samma riktning. Sagt, gjort och här har vi reslutatet. Jag ska fixa dom mer sen, lappa över det stora hålet, och kanske sätta lite tyg på insidan. :)
 

Läskigt och komiskt

Vi sitter vid lunchen. Konversationen leder in på Tokyo då Elin helt plötsligt utbrister:
"Jag tänker aldrig åka till Tokyo, jag är dödligt rädd för kineser!"
Hahaha! Vi dog av skratt. Smart hjärtat, smart. ♥

När vi ändå följer spåret av komik, så passar jag på att lägga upp en bild jag nyss hittade på mig själv, vilket resulterade i en smått schizofren skrattattack. Vad ska jag säga, skrämd-brud.se/frågetecken. Hahaha fett fult.

Fallen is a matter of interpretation.

Jag vill fota. Jag har inte fotat på sådär extremt dödligt länge. Det borde va olagligt, egentligen.
Jag kanske ska ta och damma av min älskling imorgon. Om ja hinner, det vill säga.
Jusste, jag har matteprov imorrn igen. Vååååågen!


It's all about the wordplay

EPIPHANY! Jag förstår Completing the square!
Kanske mitt första ig på ett matteprov kan skjutas upp för ett tag.
Som Tekle skulle ha sagt; "Let us hope so."
Omg, jag citerade just Tekle. Döden.

Ni anar inte hur mycket som endast på grund av er ger mig energin att möta dagen. Ni har alltid haft en stor plats i mitt hjärta, men plötsligt har den platsen tiodubblats och flyttats till mittpunkten. Ord beskriver inte hur mycket ni har kommit att betyda för mig.

Completing the square

Jag insåg just hur mycket plugg dom närmaste två veckorna kommer drunka i.
Nu är i alla fall både svenska artikeln och english essayn avklarade, efter en hel del tvister med Word och skolans inkompetenta datorer. Nu väntas bara ig på matteprovet imorgon, och för att inte tala om natural science provet nästa vecka.
Jag älskar skolan.

2 timmar kvar till träningen. 

Tiden borde också få böter för fortkörning.

Spanska en timme och 35 minuter är alltid lika underbart. Alex satt och bokstavligen skakade det stackars bordet de sista minutrarna, och jag bara satt och garva hjälplöst av trötthet. Så det kan gå. Sen säger Vicky på slutet, "Voy a el homo".... inte riktigt som hon hade tänkt sig med sin spanglish där.

Precis innan spanskan så fick jag en galet galen nostalgiattack. Helt plötsligt började jag längta tillbaka till grundskolan otroligt mycket. När allt va så bekymmersfritt (eller ja, jämfört med idag), och det ända man hade i sikte var att komma in på ett bra gymnasie. Det verkade så lång bort. Men sen kom man in, och nu står man här, med framtiden som ett stort suddigt moln. Jag vill tillbaka till soffan på syslöjden, virka och lyssna på musik.

Tiden fick plötsligt väldigt brottom.

Jag måste göra min svindåliga english essay nu.  


Den här låten är också jävligt nostalgisk.

I dagens samhälle är alla fortfarande psykiskt sjuka.

Jag skriver en artikel om fult språk...
Okejdå.
Jag låtsas i alla fall skriva.

Sladden till datorns batteriladdare har kapitulerat. He-he-he.
Glass är gott.

"Nästa gång...."

Det är en jävla tur att jag har er.
"Va coolt om de skulle komma en björn nu." - Madde i bilen hem,
"Va konstigt egentligen att de bor älgar och björnar i skogen.." - Malin några minuter senare.

Utropstecken

Om cirkus en timme knallar jag bort till klubben, sen bär det av till Uppsala.
OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA SVINTAGGAD!

Allt passerar.

Två dagar kvar. Fredagfredagfredag. Två dagar kvar till matchen. Två dagar kvar till revanch. Nu kör vi. She's going down! Nu jävlar. Nu är det NO MERCY whatsoever. Nu är det eld i hjärtat, is i hjärnan. Jag är så svintaggad att jag skulle kunna hoppa jämnfota till månen.

Precis hemkommen från en lyckad träning. Eftersom det är match på fredag så körde jag och malin en vanlig 2x3 sparring. Recession: både jag och Malin va taggade, och det gick jättebra, allt släppte och kändes super. Dessutom verkar jag kommit över en spärr med mina knän, kör utan stöden på träningen nu och har inte haft ett dugg ont. Men nu får jag inte överbelasta dom igen, så att det håller i sig.

Idag fick jag även en del tung last off my back. Historieprovet är över, realistiskt, helt okej. Även den fruktade News presentation är avklarad, vilket vi faktiskt gjorde rätt bra om jag får säga det. 
      Jag har numera utvecklat ett nytt sätt att komma igenom skoldagen. Det går helt enkelt ut på att jag under hela lektionerna och hela dagen sitter och talar om för mig själv; "det är snart över, snart är det gjort, snart är det slut, snart är det träning, snart, tid är bara tillfällig, allt kommer passera så småningom." Funkar riktigt bra. Och då är jag fullt allvarlig.

Imorrn borde jag lämna in first draft på en svenska artikel. Men har vi gjort den? - Nej. Så det skiter vi i.

Back to basics.

Idag hade jag en deal med mamma. Hon skulle sjukanmäla mig från Sports day om jag felsökte varför bara Microsoft Word blivit installerat även fast hon installerade hela Office paketet. Deal. Resten är ju bara att skratta åt. Förlåt mamma, men det här är så roligt. Jo, jag startar datorn, tänker jaja jag får vell ägna lite tid åt att felsöka. Börjar med att bara för vana kolla i programlistan, ni vet, "Alla program." Där står en mapp med Microsoft office så fint, och vad finns när man klickar på den? Jo, nämligen Powerpoint, Excel och hela faderuttan. Så mamma, jag tror vi borde ta det här från början, allt finns inte när man klickar på start, utan alla programmen finns i p r o g r a m m e n y n, som dom alltid funnits.
     Ännu värre, det var min syster som först pekade ut att det minsann bara var Word som var installerat. Illa, riktigt illa.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan blir det till att installera Office paketet på andra datorn, och lägga ut ikonerna synligt på skrivbordet. Därefter blir det plugg plugg ooooo ljuva plugg!

Se, en karta skänker jag er också. (Ni får Camilla på ett hörn som bonus, hah)

You light up whatever is left of me.

Ojoj-oj. Jag satt här om dagen och omorganiserade mina bilder och album på Facebook, och då åkte bland annat den här bilden upp. Dagen i ära var för circus, ja herregud, nästan två år sen säkert, och Malin och Julle gick match i Rinkeby. Ett fint minne från dagen är när jag ramlar mitt på torget på en jäkla plastbit och pajjar nästan kameran, och sen minns vi givetvis den eviga misshandeln av Mathias. Det var tider det.
     För övrigt på påminde Julle mig just om när jag överraskade honom med att bita honom väldigt hårt i fingret - han utmanade mig nämligen om att jag inte skulle göra det. Så nu sitter jag här och skrattar för mig själv, IGEN!
     ...och påtal om Rinkeby så blev jag väldigt sugen på halva... Kajsa, ska vi ta en tripp nästa vecka?

Jag vet inte riktigt vad Malin gör med handen... Mitt hår va himla kort, herremingud.


- Do we dare take the risk?
Well, I have never been more unsure, but I believe there is no going back now, we have already started.


Hamster on a piano!

Förlåt men HAHAHHHAHA, jag dör för den här videon. Jag vet inte varför, men jag har alltid gjort det. Jag glömmer aldrig när jag och Frida ligger och vrider oss av skratt i Rotebro, som en konsekvens av att sett the legend video. Underbart.


Femte oktober

Hör och häpna. Skolan idag - var faktiskt rolig. Skrattade igenom dagen med Victoriorna och Madde, till och med spanskan på 1,5 timme va uthärdlig. Going towards brighter times, we pray.

Jag gillar faktiskt hösten. Det är bara de första veckorna, när sommaren faller sönder, som är så fruktansvärda. Dom veckorna då man bara vill springa och springa, men kommer ingenstans. Som om man försöker ta sig tillbaka runt hörnet, men något tar emot. Övergången från att endast behöva en tunn kofta, till att behöva en riktigt jacka. Det är sen, när löven blir orangea och gula, och solen skiner på eftermiddagen, då man vill lägga sig på rygg mitt på vägen och le mot världen med halsduken runt halsen.
 
Sen kommer november, och då är resten bara en sorglig historia.


a dance over leaves, a motion among colors.

Jamen vi slår väll till med en ny höstig header då. Vad tycks?

Baby what goes up comes down.


- Ja tack ?!?
Varför ska man alltid hitta grejer man vill köpa när man inte får göra av med pengar... Jag har en deep desire för den här halsduken, och så vill jag galet gärna ha en stor vaniljvit halsduk. Tror faktiskt jag ska köpa en halsduk innan jag åker till London endå. Men bara EN halsduk, och inget annat.
     Innan London bör jag ej bli insläppt på H&M eller Monki, och för att inte tala om Indiska... skit.

I dagens samhälle är vi alla psykiskt sjuka.

Jag har faktiskt varit över lag produktiv idag. Jag har nämligen pluggat en hel den på civics. Och jag har städat undan mina kläder. Och jag har varit ute och sprungit (och det gick så jävla bra!). Okej det var nog det. Väldigt effektivt för att vara söndag med andra ord. Jag började läsa historia, men gav upp när jag hela tiden fuskade i och med att jag förhörde mig själv... bra självdisciplin. Utöver det har jag varit trogen min kära dator. Inget avvikade från det vanliga altså.

En stor elouge (hurfan stavas ordet?) till mig själv som nått min matchvikt även i kvällsvikten. Nu jag ska bara hålla den också, he-he. Nej det känns som om det enda jag pratar om är min jävla matchvikt och mat, illa.

Nu ska jag sitta och dreggla lite över H&M's online shop!

So I'm gonna buy a gun and start a war, if you could tell me something worth fighting for.

Not right now.

ÅhejÅhå! Som vanligt kommer man inte längre än till datorn. Även fast jag borde ut och springa, och för att inte tala om plugga, så sitter jag nu här med rix fm spelandes i bakgrunden eftersom jag fortfarande inte orkat stänga av väckarklockan. Dessutom filar jag på mitt kommande "Johannas_haircolors"-album som ska upp på facebook någon dag. DET kommer bli vackert (puss johanna).

Jag måste verkligen plugga. Mina betyg den här terminen kommer vara allt annat än positiva, men jag orkar inte bry mig. Inte just nu.

Oh, jusste, jag har bara ett halvkilo kvar att gå ner, sweet!

Smakprov från det kommande "Johannas_haircolors."


Extra onödig info; Nu pratar dom om kroppsbehåring på rix fm. Vilket för tankarna genast till Apollo. Kajsa behöver nog vid det här laget en hårtork, och Johanna vill springa och gömma sig.

This I know, so here I go.


This river is wild

Villintevillintevillintevillinteplugga.
Äckelskola.
Skjut mig.

Jag fryser.

Konstant är ett användbart ord.

Det bästa med att träna varje dag är att man har konstant träningsverk, och är konstant helt slut.
Nu ska jag till stallet.

Polar bears at 11 a.m.

Här sitter jag och leter nyheter till våran News Presenation på onsdag, när jag plötsligt springer på den här artikeln och bilden, hur gulligt?
http://news.bbc.co.uk/earth/hi/earth_news/newsid_8284000/8284906.stm


Punkt.

- Why are these things never clear?
- Clear as mud, Jackie.


Det är knäckebrödsmulor över hela mitt bord. Jag ska gå ner och hämta ett till knäckebröd.

Speed of light.

Åt nyss en smakrik måltid bestående av ägg, bönor och sallad, mm det härliga livet av bantning! Men jag ligger bra till, har ungefär 1½ kilo att ta till på fredag, lätt som en plätt. Egentligen har jag bara ett halvkilo att ta till matchvikten, men eftersom fredagens gala kommer vara på kvällen så måste jag se till att även kvällvikten ligger där den ska, och då blir det genast ett kilo till att gå ner.
     Så på fredag blir det boxningsgala i Uppsala. Jag har förmodligen match mot samma tjej jag mötte på Falken, så nu är det revanch så det skriker om det! Jag har lagt upp ett härligt träningsschema som sträcker sig till på onsdag, involverat kondition, styrka samt sparring. Efter Falken är jag också medveten om de delar jag behöver träna på, garden, snabbheten, och att lägga mer tyngd bakom slagen. Så nu är jag taggad till tusen! Det är bara NO MERCY som gäller.

Dagen har använts till högsta grad. Den började med skola, Civics och Geografi först, vilket triggade min irritation på Dr Tekle ytterligare. Sedan matte, där jag insåg att jag med största trolighet kommer att gå ig på det kommande provet, super. Efter det åkte jag till jobbet och skrev på uppsägningspapprena, äntligen! Skönt att få det off my back. Därefter (efter lite löpning till tåget), åkte jag hem och mellanlandade innan det bar av till stallet. Befriande att rida igen eftersom det var en två veckor sedan. Slutligen kom jag hem, körde en snabb fys bestående av armhävningar, situps och rygglyft. Och då är vi framme vid nutid, vilket är att jag nyss åt.

Det är skrämmande hur fort tiden går. Ikväll ska jag gör sällskap med historieboken. Puss


And baby, baby, baby, you don't know, you don't now anything about me.

God afton. Sitter här och knarkar dextrosol. Varje gång jag säger till mig själv "det här var den sista," så tar jag en till... Kanske inte det bästa, men. Ska strax sticka till klubben och träna nybörjarna as usual, sen ska jag träna själv också.
      Skolan var faktsikt uthärdig idag, jag fattade pyttepyttepyttelite på natural science för en gångs skull. På engelskan dök aldrig Mr. Frato upp... Svenskan gjorde vi inte ett skit på, och på geography va det prov som va löjligt lätt. En helt godkänd dag med andra ord.
      Där, ännu ett helt meningslöst inlägg. Nu ska jag kila, ciao!

RSS 2.0