Vaken på natten och drömmer på dagen.


src: weheartit.com

Medan jag levde i fyra dagar så verkar allt annat sprungit före. Skolan, minst sagt, två dagar borta och ett helt jävla berg att ta igen. Sen missade jag totalt att det var första advent i söndags, så det blev en mindre chock att komma hem och se allt satans julpynt. För att inte tala om att det är så jävla kallt att jag vill gömma mig under mitt täckte och inte komma fram fören i maj.

Nu är det pepparkakor och Philosophy. Party!

Kukhuvud

Middagspaus påväg hem från Växjö:
Diskussionsämne: jag vet inte riktigt

Malin: Brasiliansk vaxning i ansiktet...
Tim: Hahaha snacka om kukhuvud!

Leva


src: weheartit.com

Hemma. Men jag vill bara tillbaka igen. Tillbaka och leva lite mer, tillbaka och känna hjärtat slå igen.


"Döda han tills han dör!"

Känns som man fått en asskicking och en grov hangover. Men nä, det är resultatet av heldagar med att sitta och titta på boxning (aj rumpan), timmar spenderade i bastun, och ufc/film på random hotellrum med random boxare från gud vet vart till kl 5 på morgonen. Livet är fint här nere, har ingen lust whatsoever att åka hem ikväll.

Men nu: checka ut och dra sig mot arenan för herrarnas finaler! Blir roligare update med bilder när jag kommer hem. Nångång. Ciao.

"Som han ser ut borde han få böter"

Ja, vad säger man. Fick möta europamästarinnan det första jag gjorde igår. Förlust, inte oväntat, hehe. Utklassad på poäng helt, men det spelar ingen roll. Att jag överhuvudtaget gick upp mot Europas bästa junior och gå alla fyra ronder, gör att jag är rätt nöjd ändå. Och stryk fick jag ju inte alls på så sätt. Någonstans måste man börja. Det här är min början.

Och för dom andra, ja, Tim är den enda som vunnit, men sen torska han. Så för vår del är SM slut, men vi har fortfarande två dagar kvar här i Växjö med boxning och skoj. Nu ligger jag och Malin på rummet och kollar idol, har rätt ont i våra små magar efter allt satans käk idag. Fint!

Det här är sånt man andas för

Ligger äntligen i sängen på hotellrummet i Växjö. Malin har lyckats ladda ned Angry Birds på sin HTC, så nu har hon underhållning ett tag framåt. Annars då, har vägt in och käkat, så nu är det vila som gäller. Laddat upp med flera liter (utan överdrift) äppeljuice har vi också. Party!

JSM

Verkligheten. Klockan är ställd på 04:00, kl 05:00 imorgon börjar den härliga 6-timmarsresan till Växjö. Junior SM fyra dagar framåt. Jag, Malin, Julle och Tim. Tiden bara rusade iväg. Shitt. Nu är vi faktiskt här.

I'm not looking for sweet talk I'm looking for time


src: weheartit.com

See the fact that they just can't have my ass back is about to come over them

/Går i ide nu


All I've ever learned from love was how to shoot somebody who outdrew you

"Success is my only motherfucking option,
failure is not."


Vad som gör mest ont är att tappa tron och motiveringen att leva upp till sina egna principer.
Vad som är svårast är att försöka hitta dit igen.


Tapout


#1 Vi klistrade medaljer
#2 Aa men action typ
#3 Mycket matta
#4 Trötta tjejer

Dagens pinsamt kassa mobilbilder från Tapouten, agerade bl.a. funktionär. Riktigt rolig och riktigt varm dag. Hade skitsvårt för att säga mattan och sa hela tiden ringen, det tyckte dom var roligt. Börjar fatta sporten lite nu i varje fall, tummen upp!

Håll i mig och släpp aldrig taget

Släpade mig ut för att springa imorse. Orkade inte, och ville inte, men jag gjorde det. Känns bra. Så nu sitter jag och fryser lite, lyssnar på Daniel Adams-Ray på repeat, måste nog plugga.


Vi ses igen älskade


"Happy birthday Jos, vad glad du ser ut," kommenterade du på den här bilden. Jag glömmer aldrig att du var den ända som stod vid min sida i rulltrappan på Hötorget när klockan slog 12 på min 18-årsdag. Du svek aldrig. Aldrig någonsin.

En miljon på backen men ingenting att leva för


Försöker komma på något att skriva. Men jag vill skriva så mycket att det inte blir någonting. Jag vet inte vart ska börja. Ena sekunden har jag nästan kunnat tänka klart, andra sekunden tar paniken över. Tårarna slutar aldrig rinna. Ilskan kommer och går. Minsta fel, som att tröjan ramlar ned från galgen, och allt bubblar över.

Men vi måste gå framåt, kan inte gå bakåt.

xxx

Där mitt hjärta borde sitta finns bara ett svart hål
Jag vill springa och skrika och slå hål i väggen

Men det går inte.


Jag tände nyss ett ljus för dig för andra gången idag.
Men det spelar ingen roll hur många ljus jag tänder,
för du kommer inte tillbaka.


Hjärtat slår inte som det brukar slå

Hela världen står stilla.
Vila i frid älskade,
vi ses snart igen.


Allt var svävande men nu ser jag klart


En för old times. Och ah, skulle va rätt najs att vara brun igen.


Cus D'Amato



"People who are born round don't die square."




You know it gotta hurt sometimes


Vicky snodde min kamera i skolan idag, och plåtade min rygg (NÄHÄ?). Första härliga project paniken idag, hade stått och fallit om inte Kajsa hade varit där och hjälp mig med det hela. Du är bäst.

Nu: fystester på dojon!


You better run for the hills before they burn

Jävlar vilken dag. Har sprungit runt som en lunatic hela dagen. Mellan lektioner, försökt få permission för att lägga upp foton föreställande ett hundratal elever på hemsidan (inte lätt), letat efter Kajsa (x15), field trip, kutat tillbaka till skolan, kutat och köpt käk, kutat till tåget, sparring i Bro. Har dessutom släpat på min jävla träningsväska fram och tillbaka till skolan. Nu är jag finally hemma. Plugg nu, sen sova.


Jag och Lo gjorde en sjukt kickass storyboard till Text & Communication.

My dreams are far greater than the world i live in


src: weheartit.com

Hatar det här. Jag har tappat motivationen till att göra något överhuvudtaget. Jag kan inte förmå mig själv att plugga, och jag är för negativ för att vara kretiv och fota. Jag vill inte ens gå utanför dörren. Tvingade mig själv ut för att springa imorse. Det var som att springa i smör. Och med tjugo ton kläder. Inte okej. Ta mig härifrån.

Och ja, min blogg suger röv just nu.

xoxo

/Emigrerar nu.


Dagens citat

Vid matbordet:
Rasmus: "Man blir ju typ gammal av att laga mat..."

Låt oss gå igen



Känns som om allt händer den helgen jag är nere på SM, typ som att Linnros spelar på Berns. Skiiit.

Just don't give up, im working it out

Fysatan vad skönt att äntligen kunna träna igen! Efter en vecka helt död så har jag nog återupstått den här helgen. Riktigt fin dag igår, knallade på stan med Jesper och Ricky, kikade jabb.se-butiken, köpte världens snyggaste nya springtights, käkade vapiano. Sen hakade Malin på och vi drog för att kolla Shootfighting i Slussen. Fortfarande lite konstig sport (jag och Malin tyckte hela tiden dom gjorde saker dom inte fick..) men satans kul!

Och idag har jag övningskört och tränat med Ricky och Jesper. Jesper gjorde ring-debut woooohoo, eftersom han inte har någon egen blogg (!!) så får vell jag blogga om det. Hehehehe fint.


Shootfighting igår

Porque tu dolor es mi dolor


src: weheartit.com

Utropstecken

Nu: in till staden med Malin, Ricky och Jesper för att lite senare kolla på shootfighting i slussen, asfint!

I dont wanna live that life so I stick to what i prefer



/ vill ha sommar och vara brun, punkt.

Everyone knows im in over my head

När jag inte vet vem jag är. När jag står i en korsning och det finns 17 avfarter att välja på. När jag bara vill lägga i backen och trycka gasen i botten. När jag saknar dig så mycket att jag går sönder. När alla ord i mitt huvud åker karusell. När jag hör men inte kan svara. När jag vill skrika men jag får ingen luft.

Class reunion / ingen vet




Igårkväll, class reunion med gamla grundskoleklassen. Fast om det va så mycket reunion vet jag inte, den tanken spårade ju ganska fort. Himla kul var det ändå att träffa folk man inte träffat på 100 år!

Mobilkamerabilder, därav craappy. Meg har mycket finare bilder än mig.

Att göra ägg

Lillebror: Hallå, hur gör man ägg egentligen?
Josephine: HAHA VA? Vadå, vad ägg kommer ifrån?
Lillebror: Ah, kossan eller?
Josephine: HAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHA
Lillebror: Men... vad heter det då.. eh, eh, får?
Josephine: [RAMLAR NED PÅ GOLVET AV SKRATT]
Lillebror: Men jag tänkte ju att mjölk kommer från kor, och det är ju mjölk i ägg..


HERREGUD. Vad lär sig ungarna i skolan nuförtiden? När jag förklarade att dom kom från hönor så blev det också jobbigt, eftersom hönor gjorde ju bara kycklingar, och det måste vara svårt att få äggen eftersom dom bor högt upp i fågelbon. Och han fyller 12, TOLV.

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din


Som om lovet inte kunde bli värre. Laddaren till min favvodator med photoshop på sa upp sig imorse. Vilket betyder: INGET LEKA MED FOTON. Microsoft Office Picture Manager måste vara det sämsta programmet i världshistorian.

Trots det, så är här en apkass bild på min nya phonie som jag ÄNTLIGEN hämtade idag. Fyfan vad svårt det är att skriva med touch föresten, träffar rätt på cirkus 1 av 10 bokstäver. Men galet fin är den i varje fall.

CIRCUS


src: weheartit.com

/I need colors. Colors and laughter.

Blame it upon a rush of blood to the head


Fyfan vad det här lovet suger. Tränade igår eftersom jag mådde fint, vilken förmodligen var ett misstag eftersom jag är mycket sämre idag. Direktkarma, eller hur var det. Så nu sitter jag här med min tekopp, fryser, avlider av uttråkighet, vill bara träna och tycker att livet är allmänt kasst.

Ska passa på att plugga eftersom det inte finns ett skit att göra whatsoever. Ciao.

Allt som finns är saknad

Jag kan inte ens skrika.


We were holding back the flood




Höstlov + Onepiece + dator + soffan + nötter = tummenupp


Black/White


src:weheartit.com

Altså fyfan vad svårt det är att måla tånaglarna. Men jag lyckades faktiskt med att bara kleta ner halva tårna med rött nagellack (istället för hela då). Riktigt bra! Nu är det lunchdejt på kinan med Jolle, Camilla och Malin som gäller, awesome!

1 November


ph: myself
Det är första november idag, och av alla tolv månader på året är november den jag hatar mest. Dessutom är det så stört typiskt att bara för att det är höstlov och för att jag tänkt träna som en idiot den här veckan och så ska jag gå och bli tvärsjuk. Spceillt när det är sådär tre-fyra veckor före JSM och jag verkligen behöver träna. Jag är så over det här året nu. Kan det blir 2011 snart?

Memento Mori


Långt-hår-och-ingen-tattoo-pic från i somras

"It is not living forever that is the problem, it is living with yourself forever."


RSS 2.0