I believe that this heart of mine can make it through

"A champion is someone who gets up when he can't"

- Jack Dempsey


Black dress blue nails



Skitlyckligtjej


Hehehehehe okej. Vi hade bara tre stycken av dehär handdukarna kvar på jobbet idag, så tillslut haffade jag en innan jag skulle ångra mig att jag inte hade gjort det. Yes, från barnsektionen, så jävla ball :D

Konsten att bedöma en skit.

Det här är då det man mer eller mindre ofrivilligt läser varje gång man är på toaletten på jobbet, då den sitter uppklistrad på väggen bredvid toapappret. Ingen konstigt förekomst altså. Så om ni vill ha ett skratt någon gång när ni är riktigt trötta (funkar bäst med högläsning när man är flera), så läs denhär. Garanterat reslutat.



Nuuuurse!


Jag har en känsla av att min kaktus inte mår så bra. Förstår inte, altså.


Look at the stars, look how they shine for you


Dagen har bestått av jobb och jobb. Fick ytterligare en hjärttattack idag av Linda i lagerdörren. Annars har dagen varit finfin! Har även lyckats tappa saker/fått saker att flyga iväg 62460364 gånger de knappa två timmar jag varit hemma.

De kommande tre dagarna, don't worry, jag är inte död, jag jobbar.

Josephine och Bess workout



Just det, jag hängde med Bess igår. Vi powerwalkade ner till lokalen och tränade (läs: jag tränade, Bess var lat, som ni ser på första bilden).

Nä men allvarligt, jag blev tillfrågad om jag kunde gå ut en sväng med Bess på kvällen, så hon fick hänga med mig och träna! Det är väl det ända sällskapet jag kommer få under en promenad framöver, eftersom varenda jävel tycks åka iväg nu och lämnar mig all fucking alone kvar i Bålsta. Fint. Jävligt fint.

Smile and they'll believe you


Trodde min hårddisk krashade nyss, så jag fick typ en hjärtattack. Visade sig dock bara vara datorn
som ville protestera lite..

Sämsta jävla dagen på riktigt jävla länge. Dagens höjdpunkt var träning.
Sen har jag lagat matlådor, linsgryta (typ), men det smakade skit.

Och nu ramlade gardinstängerna ned också. FAN VAD KUL.


There once was a little girl


Okej. Jag vill tatuera mig, nu. Det här är ju löjligt, jag vet precis vad jag vill ha. Kan inte bara två månader springa iväg så att jag blir 18 någon gång. Det här är så jävla värdelöst.

Inte nog med att Megan Fox är sjukt snygg, hennes tattoos är ju to die for också. Plus att citatet från henne som står på bilden är ju bara klockrent.

we'll never be the same


Nej. Jag vill ha mitt mörka långa hår tillbaka.


Grattis hjärtat


Min beebis fyller 8 år idag! ÅTTA ÅR! Nu är du officiellt jättegammal skrutt. Sjukt att åtta år har gått så fort. På bilden: Jag och Pyret för ett år sedan

Been there done that messed around

Typisk scen: städar och dansar med musiken på högsta volym (okej sjunger en del också, men det kan vi utlämna).

Suttit i telefonkö till Tele2 nu på morgonen. Min mobil viftar nämligen med vita flaggen nu. Men han ska få en chans till innan han byts ut, så imorrn blir det sjukhuset för honom. Vilket betyder att jag blir fast med min Samsung som i princip har två funktioner; ringa och smsa (knappt). Party.


Förövrigt (1) vill jag vara 18, nu.
Förövrigt (2) saknar jag dig.


Att vi får va' tillsammans, det betyder mest



Fyfan vad stört mycket jag saknar Englandsresan. Hur sjukt mycket jag saknar er.
Jag vill både skratta och gråta när jag ser bilderna, för det var så fruktansvärt kul och för att allt jag vill är att vara där igen. Fan.

...and right now there's a steel knife in my windpipe


Sooner or later though, you always have to wake up

Jag har kommit till the point när jag är så trött att jag inte kan somna.

Mobilen håller på att kapitulera totalt. Jag vet inte om jag kommer ha någon tränare i höst. Typ alla drar till Malta på torsdag, så allt kommer suga ännu mer i en vecka då. Jag borde verkligen börja rida igen.

Ah och jo, en sak till, du kan dra.

Ad finem, ab imo pectere



Om det bara var du och jag igen. Vad mycket bättre världen skulle se ut.


Underhållning på tåget

Två tjejer ~15 på tåget:

Tjej 1: Asså min kompis e smal som en sticka. Hon ser ut som om hon kommit från Auschwitz...
Tjej 2: Aha vadå, har hon bott där eller har hon vart på semester?


En stund senare...

Tjej 1: Hallå finns ubg i sundbyberg?
Tjej 2: Jag vet inte... vad står det för?
Tjej 1: Upplandsbrogymnasiet tror jag
Tjej 2: Aha... Nää jag vet inte
Tjej 1: Nää...


Jag dog.

Största importen


Hahahaha min kudde e import hahahaha fan vilket roligt liv jag haaaar.

Trött som ett svin. Kom hem från jobbet för ett tag sen. Har efter det lagat matlåda till imorgon och bäddat nytt i sängen. Förbannar mig nu över allt jag behöver plocka i ordning och städa. Det får bli när jag är ledig på onsdag, för imorrn är det jobb igen. Känner mig så satans gammal vid såna här tillfällen.


David Bisbal



Han gör en reden svinbra låt ännu bättre. I och försig tror jag inget David Bisbal är med och gör kan bli dåligt.

...but thats alright because I like the way it hurts.

Jag sa försvinner du så dör jag.

Det var den lediga dagen. Inte en jävla klar fläck på himlen på hela dagen. Tröstshoppat lite i Kista, men inte fan hjälpte det.

Jag klarar inte av regniga dagar. De får mig att börja tänka på allt jag borde ta tag i. Ta körkort, ordna upp med träningen framöver (det är en hel jävla operation kan jag tala om), serious shitt talks med vissa, ringa Tele2 + fixa ny telefon, börja skissa på ett tredjeårsprojekt (har fortfarande ingen jävla aning om vad jag ska göra), gör det här fixa det där. Det blir helt tomt i mitt huvud, som om det sitter en jävla vindrutetorkare i skallen och går fram och tillbaka. Och jag blir så trött, det mesta är småsaker, men jag klarar inte av att göra något av det. Tröttheten tar över, och jag önskar bara att jag var Törnrosa och kan sova i 100 år

Tur att jag jobbar nästan varje dag nästa vecka, så att mitt huvud hålls distraherat..

She said te amo, doesnt it mean i love u?


Nä, färgar nog tillbaka håret brunt igen. Kanske inte mörkbrunt, men ljus/chokladbrunt som på bilden i varje fall. Just nu har det ändå bara samma färg som halm på en träbänk.

U don't know anthing 'bout me.

Ledig. Var just och tränade med Madde. Insåg att vi kanske borde ta tag i våra liv, haha.

Förövrigt; åt helvette med allt.
Åker till Kista och gör av med lite pengar nu. Om jag inte drunknar på vägen, det vill säga.


Para siempre



Helt galet på jobbet idag igen, så det ska bli galet skönt att vara ledig imorgon.
Vi övergav våra planer på att dra till Grönan ikväll med närmare titt på det härliga vädret. Traskade hem i regnet och nu är Camilla här. Vi chillar och hatar den svenska sommaren (som just nu visar sin sanna sida).

Blev just överraskad av "Sean Banans" tjejrumpa i thongs på TV. Något jag helst hade velat slippa se. Tycker nästan synd om killen. Har stackarn vaxat röven och benen föressten?

Camilla hälsar hej och att hon hatar Sverige!


Vems baaarn!?!

Aj. Har världens träningsvärk (sån som requires ljudeffekter för att sätta sig ned) och är helt slut efter en galen dag på jobbet. Det fanns miljarder saker att göra, plus lönehelg plus en massa rea = skitmycket kunder. Jag kunde knappt röra mig från kassan, och de andra hade så mycket annat att göra vilket resulterade att det såg ut som ett bombnedslag i butiken.

Sen höll jag och Beckan på att missa tåget hem också, vilket inte hade varit lika kul. Vi fick kuta saaatan, jag fick ploga igenom alla människor med cykeln i högsta hugg, och hade inte Beckan hållt upp dörrarna hade vi missat. Varma vart vi, i alla fall.

Nu ska jag äta upp kalorierna jag bränt idag och zappa mellan de tre kanalerna jag har. Party.

Även en blind höna finner ett frö.


Ta mig bara tillbaka till..:
...gula tröjor, Madde som nästan blir utslängd från Primark, killarna som fastnar på leksaksavdelningen, Kings of Leon - Sex on fire, ASDA, kortspel mitt i natten, penny eller pence problemet, "u killed the flowers!",  matkoman efter KFC, Micke och Arne som skrattar tills dom gråter, Mitsubishi till döden, gul-bil-våldet, Tim som håller på att bli påkörd hela tiden, Reebook Stadium, J. Balebain, J. Higg, T. Korholt, N. Valtonon, N. Reigeson, M. Shield, Avatar-girl, Vem kan segla för utan vind, kommunikationsproblemen, Kinderägg, Även en blind höna finner ett frö...

Saknar er, saknar England, saknar världens bästa resa.

Ow Snap

Quote från Gotland:

Stina: "Dom spelar bara svenska sommarklassiker här, Thomas Ledin och, ja vad heter den jobbiga kärringen... ehm, jo, Per Gessle!"

TJOCKISKVÄLL


(Bilden snodd av Meg).
Förmiddags (läs: förmiddag numera: runt kl 2). Glad negercamilla och halva mig och halva min boob. Eh. Ja.

Har just tränat medan Emelie klottrade på tavlan och sprang runt och klagade på att det luktade illa. Hon försökte senare mörda en gigantisk (utan överdrift) spindel som bosatt sig i duschen. Hon misslyckades dock med detta även fast hon siktade från 2 cms avstånd.

Nu är brudarna här igen (Emelie, Camilla, Meg, Johanna), och vi har; godis a la 120 kr, kolakakor, chips, sockerbomber, cola, dip, morötter, etc etc. Vi vet hur man tjockar! Film nästa. Ciao.


OOOOMMMMGGGGG

Dör dör dör dör dör dööööör!


When I get older I will be stronger

Det blev film (Public Enemies) igår efter jobbet med lite härligt folk. Tack för att ni gjorde min kväll.
Emelie och jag har just ätit frukost och degar nu framför TV:n. Idag blir det äntligen sol och bad!


Love is a riddle

Tvärpunka på cykeln. Fick gå hem. Trött som ett as. Ändå på bättre humör än imorse.
Skitprogram på TV (kan va för att jag bara har 1an, 2an, 4an här), vill se Ondskan igen.
Jobba imorrn 8 timmar, fan vad party.


Johnny Johnny Johnny


Sola och bada / Vika handdukar

Altså. Nu blir jag arg. I torsdags och fredags var det soligt och fett varmt och fett najs (och ah ni förstår), men vad gjorde jag då, jo jag JOBBADE. Men jag surade inte för det, eftersom jag såg fram emot en najs ledig helg med sol och bad. Det gick ungefär såhär: 1. det blev ingen sol 2. det blir inget bad 3. alla är svintråkiga.

Det gör inte saken bättre att jag vaknade upp imorse till strålade solsken, EFTERSOM JAG SKA JOBBA.
Mhm. Kul. Alla chillar på stranden, blir svarta och har kul, medan jag knatar runt på Hemtex.

Inget illa om Hemtex. Det måste nog va tidernas najsigaste sommarjobb. Liten tröst, i alla fall.

I'll be a soldier



Refat och Sandra kom och räddade min dag. Vi käkade kakor och "spelade" fotboll. Thank God för er.

Nu: Ondskan.

Be mine be mine be mine be mine

Den här dagen har sugit röv. Men ja, som Kajsa sa "röv e lite svårt att suga, eftersom de ett hål. Då blir det vakum och skiten kmr ut ur käften istället" Bugar och bockar för den infon.

Jag är trött, har ont i fötterna. Saknar, ångrar, undrar. The worst there is.

Jag tror också att man måste göra misstag för att inse att det var ett misstag. Jag önskar bara att det fanns ett stop. Hur många misstag måste man göra för att lära sig? Det känns som om jag har gjort tillräckligt många nu. Jag har förlorat för många minnen, låtit för många nära gå. Jag orkar inte sakna längre.

Och jag hatar dom dagar dom idag när hela världen kastar minnen på mig.
När allt och alla jag förlorat studsar ner på min huvud som glaskulor på ett trägolv. När misstagen kommer fallande som klossorden i tv-reklamerna.

Jag blir så trött. Så pass att jag vill sätta mig i ett hörn och sova i all evighet. Jag vill inte. Jag orkar inte. Om du bara var min igen, vad mycket bättre allt skulle vara då. Så många misstag som skulle rättats till tillslut.


Saturdays most random

Väntar på att mitt nagellack ska torka. Har fortfarande inte kommit över vad som hände nyss. För här sitter jag i mitt rum, när jag slänger en titt ut genom fönstret, och vem går där utanför, om inte Kev. Hoppade som en jävla ninja fram till dörren och kutade ut på gatan.

Fatta vad random. Hade inte träffat honom på vadå, 1½ år? och hel plötsligt går han utanför mitt fönster...

Anyhow, ledig i helgen, Meg och Camilla trillar vell över snart och plaskar lite i poolen med mig trots trist väder.
Update: Inget poolplask, drog till Camilla istället.

Gotland highlight #2


Slamp slamp

Jobbat 8 timmar - check, haft jävligt skoj på jobbet - check, fått lönespec - check, blivit nöjd med lönespec - check, trött som en gnu - check.

Sitter hemma med the Camilla aka negern som kommit hem från Sardinien (ÄNTLIGEN), och Micke som just trillade över. Vi är trötta, livet är rätt så fint, vi skrattar hjälplöst åt allt, kvällen säkrad!

Rewind time


Har fått bilder som fotografen i England tog. Bland annat denhär svettbilden. Jag och tjejen jag mötte,
direkt efter matchen. Saknar inte direkt den matchen, men fifan vad jag saknar England.

Happiness

Jag är ledig, solen skiner, vinden blåser i träden, grannen spelar gitarr, snart är det träning med några av boxarna (fifan vad jag saknar dom), ikväll kommer Viktor hem.

Den här dagen blir bara bättre.

Gotland highlight



Ibland är min lilla skitkamera helt okej.

EL MEJOR ♥


"We never thought we could make it and this is something special. When I came on, I was fired up. (...) Something inside me was telling me this was my chance. All my family wanted to come and be part of this, I had my chance and I am just very proud to be part of this. It has been a hard season, but now it doesn't matter at all. This is one of the best moments of my life. Today we are living the dream."

http://www.fifa.com/worldcup/news/newsid=1273077/index.html#xavi+hails+spanish+dream+come+true
http://www.fifa.com/worldcup/news/newsid=1273117/index.html#fabregas+del+bosque+dreamland

"Del Bosque also saluted the influence of Cesc Fabregas, who was introduced from the bench three minutes from the end of normal time. "Fabregas came on and we began to dominate," he said. "We had greater ball possession and depth in our game. We created chances for Cesc and David Villa which we could have converted, but that's the way football goes.""

Helt frekkin mongo @ Guteland





Pappa pappa vakna, polisen vill se ditt körkort

Pappa: OH SHITT
Alla andra: Vaad vaad?
Pappa: Kolla kamekazeeflugan som sitter på vindrutan. Fan såhär aldrig fort har han aldrig flugit i hela sitt liv tänker han. Han ba sitter där o ba 'shiiiiiiittt va fort de går.'

/

Tja, sen att jag och min pappa har skruvad humor är inte helt okänt. Vi diskuterade pappas förmåga att prata i telefon/sms:a/halvsova när jag kör (övningskör), varav pappa kommer på hur det skulle låta om vi blev stoppade av polisen när jag körde...

"Pappa pappa vakna, polisen vill se ditt körkort"

Jag skrattade så jag grät åt detdär. Fan vad illa det skulle vara, egentligen.

Hula hula

Location: Visby
Ämne som diskuteras: tatueringar


Rasmus: "Jag ska tatuera en hulahula-tjej på armen, sen ska jag bygga muskler så när jag spänner mig blir de som hon dansar. De har jag sett på tv...

...det va tecknat, men ändå."


Han hade det inte lätt på Gotland...

Gotland - Kutens Bensin







Gotland - Fårö




Inte alls gay. (yes, hon rakade en bit på hans ben...)


Gotland - Fredag, Visby






Alla foton är tagna med min lilla kompaktkamera, därav den halvkassa kvaliteen.

VIVA ESPAÑA!

Kom hem från Gotland idag, trött som en gnu. Mer om det sen + foton från helgen, men först...

JAAAAAA ESPAÑA!!! FIIFAAN VAD UNDERBART! FIIFAAN VAD NI ÄR BRA!

Nos vemos

Just det. Jag drar till Gotland idag. Färjan går straxt efter fyra. Så nu vet ni.
See yaah på måndaaag!

JAAAAA ESPAÑAAAAA!

VIVA ESPAÑA!
Ingen tvekan whatsoever. Så jävla rättvist, så jävla grymt.
Bara Holland kvar att köra över sedan tar du hela skiten!
FAAAAANN VAAADD NIII ÄR BRRAAAAA!

Semi

Känner hur mina dagar blir allt mer blurry. Ska åka till jobbet om en stund, och det är där ni kommer hitta mig fram till klockan 8 ikväll. Vilket betyder att jag inte är hemma fören kvar över nio vilket också betyder att jag kommer missa hela första halvlek i Spanien - Tyskland. Faaaaaaaan. Ska kötta hem som en idiot (vilket ändå inte skyndar på tåget) och slänga mig framför TVn. VAMOS ESPAÑA!


I can't fix up those lies


Tänk om vi bara kunde panikpacka våra väskor och sätta oss på ett plan.

Flummigt

Använde just ordet flummig för första gången på typ tre år.
Fan vad fult.
Lät fett konstigt.

What comes around goes around

D e a d .
Vaknade upp med en galen träningsvärk imorse. Överfuckingallt. Benen och rumpan är värst, sen ryggen/axlarna, sen händerna (?), sen armarna. Hade hö precis överallt efter höintaget igår, och trorfan jag fortfarande har hö kvar i luftgångarna. Men jag hade bestämt mig för att träna på kvällen också, så vid nio fortfarande med håret fullt av hö trampade jag iväg till lokalen.

Drog mig till jobbet i varje fall, halvdöd. Satte på kaffe det första jag gjorde. Upptäckte att mjölken var slut. Linkade iväg igen och köpte mjölk (sysselsatte den stackars Preem-personalen i en minut). Drack kaffe. Sen gick 6 timmar rätt fort. Det var lite mer rörelse i butiken så vi hittade något att göra hela tiden.

Men mina fötter. Dom är ajajaj. Hjälpte ju inte heller att jag knallade i stan sedan också med syrran och hennes pojkvän. Dom fick sig en rundtur Hamngatan-Stureplan-Kungsgatan, vilket var far beyond deras trygga radar. Mötte upp fader och broder sedan, och käkade innan jag körde hem medan pappa bokstavligen halvsov.

What a day (typ). Nu är det fotboll, vamos Uruguay!


Party

Sticker och hjälper till på höintaget på frösunda nu. Långbyxor + långärmat + lyfta hö + 30-gradig värme = MYCKET SVETT!

Efter det blir det träning också, naaaaajs.

För övrigt fick jag just en sudden urge efter jordnötssmör (kan bero på att jag käkar mackor och jordnötter på sidan om). Vilket också leder till att jag längtar tillbaka till USA. Crap.


Cesc Fabregas ♥


what to say.


Fields make me think of you




- Fick en impuls och drog ut med min älskade kamera.

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam
Och alla vill väl ha dig nu
Dom har ju väntat på det här
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Sum serious shit




Jag har oboy, jordnötter och foton att redigera, najzZ!

Ps. Camilla, Kajsa och Viktor, kom hem NU! (för ja, livet suger utan er här)

Helt vanligt dag, altså

Idag har jag: jobbat, varit på 95-årskalas

...17 år (och tio månader) var jag ja, jusste.


Nej men seriöst. Kalaset var för min gammelmormor som fyller 95 idag, vilket man ibland inte kan tro, t.ex. när hon helt plötsligt kommer bärande på stolar... Träffade i varje fall lite släkt jag inte träffat på 5 år, och mina två småsysslingar. Tror jag i varje fall dom är. Fint att man har koll.

Imorrn är jag i varje fall ledig, då blir det sova och slöa av.

ESPAÑAAAAA!!!

Hope is restored! David Villa! ♥


Åh vilken match! Villa är kick-ass, Casillas är kick-ass, och Fabregas fick spela! VAMOS ESPAÑA! ♥

Mierda

Medans jag jobbar och sliter (okej inte så mycket slitande), så åker Argentina ur vm,
VAD ÄR DET FÖR JÄVLA SKIT?

Shakira





Jag har ångrat mig. Shakira är utan tvekan världens snyggaste.

Pendejo

Bara jag som lyckas få min stortå våldtagen av en muterad träflisa på altanen so badly att jag måste gå till farbror doktorn för att få ut den. (Självklart inträffar också det här på en fredagkväll när vårdcentralen är stängd lör-sön).

Och inte nog med att jag haltar lite halvt så har jag världens träningsvärk som gör att jag går som en knullad anka också.

Fan vad party. Nu ska jag dra till jobbet.

Update: Tröttnade tillslut på att min tå gjorde horont, men att åka till Uppsala Akademiska kändes lite overkill. Så en halvtimmes operation på altanen och en hel del svordommar senare så tittade en spetsig träflisa ut ur min tå. Relief. Fast ont som satan gör det fortfarande.

Friday Efficiency

Denna eftermiddag/kväll har jag:

1. Solat och badat - najs och najs
2. Sprungit, tränat (dött)
3. Svettats som ett helvette (detta pga. av 1&2)
4. Dukat, dukat av och dukat om
5. Hjälp till att lagat mat (dotterpoäng)
6. Varit social - positivt menat, altså
7. Ätit
8. Ätit lite mer
9. Varit i matkoma (....)
10. Sliceat upp min tå på altanen (okej, well, det gör ont som in i fan i varje fall)
11. Hängt med Viktor

Fan vad jag är effektiv (fan vad jag inte har något liv).
Jobb imorgon, party. Tänk på mig när ni solar och badar........

July 2nd

Grattis till världens finaste syster som fyller 16 år idag!

Vi ringer

Jocke: Jossan, får jag låna din mobil? Min funkar inte.
Jag: Ja gör det du
Jocke: (slår nummer) Men... vem är kaaling
Jag: Eh va?
Jocke: Ja när jag slår Johans nummer så står det kaaling
Jag: (tittar) Men åh, calling! Det betyder ringer på engelska.
Jocke: Ahaaaa...

Tänkte skriva "ja han är ju ändå 9," sen kom jag på att han är 11, shoot.

I'm no superstar, I'm just like u are

Paaaarty. Helt. Jävla. Färdig. Har jobbat tis-ons, stackars mina fötter (note to self: välj gympadojjor före converse när ståendes/gåendes i 6 timmar). Var hos Camilla i tisdags med lite mysiga människor, sa farväl eftersom hon åkte till Sardinien igår den skiten (okej, Viktor, varför vill jag egentligen skriva hagga nu?). Så nu ska jag klara mig utan henne i två veckor. Jesus.

Sovit hos Viktor två senaste dagarna och han har försökt göda mig med glass och skumpa. Satan i gatan. Idag tuffade vi in till stan, köpte present till min syster som fyller 16 imorrn, samt två tröjor och två par trosor i förbifarten (såklart). Viktor var dock ännu bättre än mig på att köpa sånt han inte planerat på att köpa. Phaha.

Nu ska jag träna lite, sen är det time för att däcka. Fifan vad trött jag är.

Te echo de menos



Det ända jag vill lyssna på är halvfjolliga låtar på spanska. Men det finns inget bättre. Det får mig att studsa och hoppa och förhoppningsvis överleva tills vi åker till Nerja igen nästa sommar.


Midsommarhelgen 2010 med Kajsa

Yes, nu kommer bilderna.














te amo ♥

RSS 2.0