I'd bleed my heart out to show

Extremt accomplished dag idag känns det som. Först träning, sen har jag till och med städat bort krigsfältet från mitt rum = WOW. Nu blir det mys med min Onepiece framför massa Gossip Girl tills min livskamrat Kajsa anländer hit direkt från England. Parttyyy.


You can only see as far as you think



Neejfan, det ska inte bli något plugg på det här lovet. Ska bara lata mig och ta det lugnt, ha lov för en gångs skull. Och hoppas på att det här jävla året ska ta slut, fort.

Har jag nämnt att jag hatar snö föresten?

D-u-d-e


We gotta live for each other


Jobb idag, mellandagsreakaos, men inte så farligt som vi trott. Nu har jag 6 dagar ledighet, vilket betyder plugga plugga plugga träna träna träna. O ska ge mig ut i mellandagsrean med Fletch också, ojuste sen kommer Kajsa också till nyår, om hon lyckas ta sig hem från England dvs. Tjollaaahoppp, nu ska jag glo på Gossip Girl och tönta mig.


So this is christmas, and what have u done


t-a-l-k


There is a light that never goes out



Vill gadda mig igen nu nu nuuuuuuuu!

- - -


Jag skrev i din studentmössa, hade den på mitt huvud. Du lovade ju att du skulle vara där och skriva i min också.

I Polen finns det punkare, men ingen president

Men paaallllllaaaaaa tycka att jag ska uppdatera Meg, där jag jobbar och sliter och du bara soffar! Ivilketfallsomhelst. Kom nyss hem, helt död. Plugg + jobb igår, julavslutning + jobb idag. Men imorgon är jag faktiskt ledig, eller aa, har vell femhundrasjuttiofem saker att göra ändå. Som att städa mitt rum som ser ut som ett jävla krigsfält.

Hejsålänge.


In all this chaos



Handlade alla julklappar på mindre än tre timmar igår. Fan vad bra jag är.
Jobb jobb jobb och mer jobb närmaste dagarna.


Change of plans

Jaha. Alla matcher inställda idag, dom kunde inte hitta någon tävlingsläkare. Fan. vad. kul.
Men drar till Morgongåva med the Julle och the Tim på sparring istället, funkar det med.


Be/stupid


I still have soul (HBO Boxing)


Förortsbarn, vi blir aldrig som dom från stan

Dödstrött och stressad chey. Tisdag och onsdag har sett ut: upp halv sex, hardcore project work 8-16, komma hem halv sex, träning sju till halv nio, hem - städa som en idiot - däcka. Idag har jag dessutom sprungit upp och ned i trapporna i skolan femhundratjugoelva gånger och jagat folk att fylla i min survey. Imorgon gäller ungefär samma schema, bara att hardcore project work blir hemifrån. Men på fredag kommer månadens höjdpunkt, match i Kristinehamn! Bara en dag kvar att överleva.

Ska sova nu innan jag somnar på tangentbordet, natti.

Dear project week, please go fuck yourself



Skolan, projektarbete, såhär (!!!!!!!!!!!!!!!!) mycket att göra och såhär (zero) lite tid.
Inget liv de närmaste dagarna altså.


"These violent delights have violent ends"


src: weheartit.com

Blissfully painful and insanity

Philosophyplugg idag istället, och ännu mer pepparkakor. Riktigt tragisk helg, men känner mig rätt accomplished efter allt pluggande. Nu sitter jag här med varmaste filten och fryser ändå som en gnu. Camilla kallade mig pussy. Men fan, jag är ju ingen jävla viking.


Saturday



Psychologyplugg och alldeles för mycket pepparkakor har det varit idag. Nu är jag så uttråkad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Bara plugga lite till, antar jag.

Ajuste, klippte av mig håret i veckan igen. Så kort som det är nu har jag inte haft sen jag gick i fyran, typ. Och klockan i bakgrunden får ni på köpet i bilden också. Party.

Truth


GLAD TJEJ

akssfjhdöljdfkpäsfäsjslkjh STUDENTMÖSSA BESTÄLLD!

Time is the fire in which we burn



Med denna uttjatade bild tänkte jag bara meddela: Matteprov imorgon. Bring it on bara.


Quote


Sometimes I feel that life is passing me by, not slowly either, but with ropes of steam and spark-spattered wheels and a hoarse roar of power or terror. It's passing, yet I'm the one who's doing all the moving.
 

~Martin Amis


Puckel med en twist

Direkt från Bålsta Boxningsklubb:

Mathias: En gång åkte jag sånhär puckeltwist med en kompis.


Pist, twist, who cares liksom.


Escape/avoidance


Foto från Falken/Gävle i år, ni är bäst.

Måndag.
Har fem miljoner saker att plugga på, ändå gör jag inte ett skit. Borde ha panik och stressa rumpan av mig som alla andra de här två sista veckorna, men jag är så trött på skiten att jag inte ens orkar ha panik. Dessutom springer alla runt och stressar över sina personal statements och ansökningar till universiteten i England och Skottland att jag bara får ont i huvudet.

Träning snart, tur det.

Jag vill känna mer, se mer än jag ser


src: weheartit.com

Its the thrill of crossing the line
The danger of your breaths in my ear


SBI cupen

Kommit hem från Morgongåva, och fan, vi har världens bästa diplomare! 4 av 6 vann sina semifinaler, och 2 av 4 vann sina finaler, även fast Oscar egentligen också borde ha vunnit. Det slår mycket att se dom gå in i ringen och boxas så satans fint, fan vad bra ni är!

Själv gjorde jag diplomdebut idag, haha, sant faktiskt. Ställde upp på att gå en diplommatch mot en tjej som annars inte skulle fått match, och jag har ju aldrig gått diplommatcher eftersom jag började som matchboxare direkt. Så det var skoj. Blev tillsagd att förlora, det var ju ändå diplomtjejen som skulle bedömas, jag tjänar ju inget på att få diplompoäng, jag har ju inte ens en startbok för diplom. Sagt och gjort, såg till att hon fick visa upp sin boxning och få extra självförtroende med sig hem. Dagens goda gärning - check!

Förövrigt råkade jag slå igen en dörr rätt i skallen på Julle och prata en hel del om nötter. Sen har jag sån störd träningsvärk från min benfys igår att typ gråter när jag ska sätta mig ned. Bra dag altså.

Du måste tro motivet, har aldrig matchat ramen


Old pic.

Mördarträning för benen (och rumpan) idag, blir intressant att försöka kliva upp ur sängen imorgon. Lugn fredagskväll annars, kan behövas. xxx

Killers versus Poets



src: weheartit.com

Skola, frysa ihjäl, träning, plugga, frysa ihjäl, typ dagsschemat för tillfället. Annars då? Det mesta spårar, bussen, tågen, min telefon, skolan allra mest. Men det är fint, snart är det helg, och på lördag blir det till Morgongåva med diplomarna som ska gå match. Det gillar vi!
Nu: SOVA.


Svart/rosa

Min lillebror önskar sig en kavaj i julklapp, "En svart eller rosa," säger han.
...should I be worried?

Everyone around me is chasing after something, even their homes behind


src: weheartit.com

Hur kan det vara så jävla kallt?!? Fryser som en gnu, speciellt om fingrarna. Kan vi inte bara hoppa över den här facking vintern? Okej, det är fint att kolla ut genom fönstret, och det kan vara mysigt om man sitter i soffan med en filt och varm choklad, men thats it.

Dessutom är det bara jag och matteboken nu, inte ett dugg mysigt.


RSS 2.0