Make me your radio




Vilodag. Var och fikade med min gamla vapendragare Johanna som jag inte umgåtts med på år och dar. Drog på mig både jacka och halsduk över min stickade tröja när jag skulle ut - vilket snabbt visade sig vara ett stooort misstag. Så. varmt.

Sol, värme, Falken imorgon (!!!!!!), livet är bäst. Nu ska jag packa om för första gången. Lär vell hinna göra det minst en gång till ikväll, för det var ju det där med att få ner allt i väskorna....

Vill säga något men jag kan inte tänka klart



Jag tror nog att jag aldrig kan tröttna på den här låten. Inte när texten är så fantastiskt sinnessjukt klockren som den är.

Vad som än händer


src: weheartit.com

"Everytime i get another tattoo it's like a little f-you to everyone who told me not to."



Var så jävla säker på att det var tisdag idag, men insåg nyss att - fan det är ju onsdag idag. Onsdag, ledig, två dagar kvar till Falken, nya hörlurar, nya löpartights, och allt är  ju bara rätt fint!


Matriell lycka



Efter att ha skjutit upp det i sådär ett år så köpte jag äntligen nya hörlurar till min ipod igår. Och jävlar vilken skillnad. Så värt. Matriell lycka är så sjukt underskattat.

Snälla bli min igen



Har ju glömt att ladda upp den här, från Maggio på Cirkus den tjugonde Augusti. Magi.
(Funkar det att se den?)


Sånt som man aldrig glömmer




Så länge sen nu: Battle of Avesta 2010. En av de finaste dagarna i mitt nittonåriga liv.

I'm sorry it took me too long to realize


src: weheartit.com

Somliga ljus brinner aldrig ut



Bästa lördagskvällen på länge igår. Den tog liksom aldrig slut, så grymt jävla roligt hade jag. Riktigt sådär satan-i-gatan-roligt, sådär så när man i efterhand sitter och skrattar allteftersom man kommer på fler och fler roliga händelser. Kickass.

Imorse studsade jag upp ur sängen trots att det inte blev mycket sömn. Hunnit avverka ett löppass, träning på klubben och en försenad födelsedagsmiddag (för mig då). Nu blir det soffan resten av kvällen, som avslut på en riktigt bra helg!


oops


Saturday


ph: myself

Leeeedig lördag och soool! Har avverkat gymmet, försökte bl.a. jobba lite på mina värdelösa benmuskler. Jag HATAR att träna ben!!! Kan vara just för att de är så jävla klena, jag menar, bara att cykla i tjugo minuter dödar mig. Måste ta tag i benträningen ordentligt efter Falken......

Ivilketfallsomhelst, nu närmast väntar en visit hos en barndomskompis som fyllt 18! Efter det bär det av till Madde som jag inte träffat på hundra år och kanske kanske en nykter utgång också. Tjoohej.

För få tankar som blir till ord



Igårkväll var jag nästan hyperaktiv. För första gången på väldigt väldigt länge kände jag hur det fanns en massa energi i min kropp. Sådär så att jag ville hoppa och skutta och prata i 380 och allt sånt där som jag vanligvis är väldigt bra på. Så himla befriande känsla, att faktiskt ha energi. Och detta inträffade EFTER två timmars träning och en rätt så blodig sparring (från båda håll).

Ikväll är jag däremot trött. Och fryser som en gnu, vilket har blivit standard sen jobbet har invaderats av Nordpolen. Men nu är jag ledig heeeela helgen: JÄVLAR vad skönt!

Our time to shine



En vecka kvar till Falken! Sju dagar. Som jag har längtat. Känner hur jag börjar bli som ett litet barn i väntan på julafton. Mina tre favoritdagar på hela året är snart här. Det kommer bli annorlunda från tidigare år, men det kan nog bli det grymmaste året av alla jag varit med om. Förra året var jag två träffar från guld, i år ska jag gå ända fram.

Material/love



Helt förälskad. Fick den här av mami i födelsedagspresent, så fin och mysig att jag inte vill ta av mig den när jag kommer in!

D'Amato


Never mind, I'll find someone like you



Så trött. Igår och idag har bestått av: för lite sömn, träning, jobb, träning, gratta pappa som fyllde år igår (ja dagen efter jag själv), träna, jobb. Sitter nu äntligen i soffan, men fryser som en gnu. Helvette, hur blev det så kallt så fort? På jobbet verkar nordpolen ha invaderat också, det är seriöst som en jävla frysbox.

Och så har jag överanstängt höger fots trampdyna, så jävla osmidigt skulle behöva en rullstolsjävel för att vila den ordentligt. Sånt jävla flyt och oflyt på samma gång just nu. Eller något i den stilen,

Shit


- Oscar Wilde 


This world is mad



[Långt-inlägg-alert] So far har den här dagen varit den mest konstiga icke-födelsedagsaktiga dagen i världshistorien. Helt sjukt. Började imorse med löprundan from hell: intervaller i spöregnet. Inte så glad tjej PLASKADE bokstavligen in genom porten sen. Blev på lite bättre humör efter en god frukost (som jag lagat till mig själv), men sen började det spåra. Syrrans pojkvän svimmar av i köket och får snällt infinna sig i att åka med ambulansen till SöS (utan blåljus dock).

Efter att ha vinkat av honom åkte jag till löplabbet. Hittade så nära perfekta löparskor det bara gick, skitnöjd och tänkte att: nu så vänder dagen. Men nej. Blev rånad av apoteket för att mitt högkostnadskort hade gått ut (va?). Och på vägen hem svimmar en kvinna av i tunnelbanan. Helvette, vad är det med folk och svimma runt om mig idag? Framåtstupa sidoläge, och fick för andra gången idag råkas med ambulansvårdare. Herrejesus. Vanligtvis händer sånt här aldrig mig, är förfan helt slut mentalt nu.

Resten av dagen ska spenderas svettandes på träningen med mina boxarbröder. Ber för att alla håller sig vid metvetande och att tåget inte är försenat på vägen hem. Amen.

19.



Grattis till mig själv som fyller nitton år idag! Året som förstaårsmyndig är officiellt slut och bara ett år kvar till bolaget, wow. Dagen till ära ska jag *trumvirvel* träna! Och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Alls. Fast köpa nya löparskor ska jag ju också göra, faktiskt. Hörs då!

Krossat glas och kullersten


src: weheartit.com

En vanlig Skanstullskväll



Fick en förtidig födelsedagspresent av pappa igår. Så gissa vart jag ska imorgon! Så fantastiskt behövligt att det inte är sant.

Annars har dagen varit lång, lång och lång. Vaknade senare än tänkt, sengångar-löprunda, fick jävligt brottom till jobbet, totaldäckade på tåget och missade nästan att gå av. Frös sen ihjäl och överkonsumerade läkerol på jobbet. Åkte direkt till gymmet, plågade triceps och axlar; dog. Nu är jag ÄNTLIGEN hemma och förenad med min onepiece och en burk kesella. Bästa.

+++


src: weheartit.com

/hur mycket jag är försöker så kan jag inte förmå mig själv att sluta hoppas

Fifteen percent concetrated power of will



Om prick två veckor är det Falken; det jag längtat efter sen jag kom hem från Spanien. Men efter det, vad händer då? Jag måste ha något att se fram emot, något som gör att jag orkar överleva vintern. Inte bara vara igenom fem månader, utan verkligen överLEVA.

Have you ever done something you can never change?


photo: myself

Vanlig morgonjogg runt Årstaviken. Men jävlar. vad. segt. det. gick. Herregud. Inte så oväntat efter ett långt pass igårkväll med 12 ronder parövningar och sparring med alltid lika grymma Jessica från Örnen. Åkte på en och annan smäll, så nu ser jag ut som en panda igen. Jättefint.

Vågen har i varje fall varit riktigt sammarbetsvillig den här veckan, men för det har energinivån fått lida. Det håller ju inte riktigt i längden, så nu ska jag försöka öka energiintaget och istället köra ÄNNU fler förbränningspass. Kuuuul.

Nu ska ja rulla iväg till jobbet där jag kommer finnas fram till kl 8 ikväll. Tjo!


Brrrrrr



Träffade mitt krull en stund idag, alldeles för länge sen sist. Gick runt i butiker, fikade, gick på toa i mörkret - aa sådär romantiskt som vi brukar ha det. Ska snart springa iväg igen för en fika med mami, bara gräva fram halsduken först för jääävlar vad kallt det är. Ikväll väntar träning som vanligt. Tjoheeej!

Close embrace, but no more



Jag vill inte vill inte vill inte ha höst och vinter och kyla. Jag orkar inte. Dessutom måste jag göra något med mitt liv. Börjar tröttna på mönstret jag kommit in i. Behöver inspiration, eller typ en uppenbarelse. Eller en ny hobby, eller någon vacker förändring. Fast mest av allt behöver jag nog energi.

/har upptäckt att jag faktiskt tycker om russin

Dont you ever forget your love for the wilderness



img src: wehearit.com

...I almost did.

Wow


Tror du vi kan ropa efter nån med förstånd som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar


/jag är så trött på att lura mig själv

You can try but never stop me

En vanlig måndagskväll i en svettig källarlokal på Kungsholmen och hemfärd med buss 3. Djurgårdens IF boxning, vilket jävla gäng vi är altså. En bunt slagglada kioskmongon liksom. Och trots det är de två timmar jag nästan dagligen dras med er är de utan tvekan mest väsentliga två timmar på hela dagen.



/för att den här låten i princip spelas under varje träningspass.

För smutsigt vatten speglar också


En av de få saker jag faktiskt gillar med hösten är att man kan ha varma och mysiga kläder på sig. Så här om dagen fick dem här kompisarna följa med mig hem, hjälpte lite mot höstångesten.

Fick för övrigt känna att jag levde idag efter att ha sprungit runt Årstaviken i spöregn. Men förutom att det efter tio minuter inte fanns en torr fläck kvar på mig så rullade faktiskt löpningen på riktigt bra. Höll mig på 75-80% av maxpuls i princip hela tiden, asbra för mig som egentligen HATAR löpning. Nu laddar jag om med kyckling och keso inför kvällens boxning. Whooop.

Är det här vi tar slut?



Åt glass igår, med chokladsås, plus kakor. Lördagssynd; så jävla gott. Men det uppskattade ju inte vågen, såklart. Och inte kroppen heller för den delen, klarar liksom inte av att hantera så stora mängder socker längre. Mmmmm kul liv.

Bra söndag annars. Startade dagen med standardfrukost och min alla tiders favoritfilm. Tidig eftermiddag rullade jag till klubben för träning med en tunn stadslagstrupp dominerandes av djurgårdsboxare; gick rätt så bra. Kom hem och hoppade direkt in i min Onepiece.

/lediga söndagskvällar forever.


Never forget


img source

Jag har så svårt att förstå att det har gått 10 år. Tio år. Jag var nio bast när jag satt i vardagsrummet och såg bilderna gå i konstant repris på tv:n. Farmor som ringde och var panikslagen över att pappa befann sig i USA just då, fast i North Carolina. Jag kommer ihåg allt som om det vore igår. Och jag kommer ihåg hur jag för sex år sedan stod och såg ned på ground zero, på det som en gång varit ett torn, men som nu var en byggarbetsplats i ett gigantiskt hål i marken. Och alla blommor på marken, alla kort och lappar och foton man sattit fast på stängslena runt om. Så många oskydiga liv, så mycket onödigt lidande. Så många tårar, så mycket smärta.

Bäst


src: weheartit.com

Pappa undrade hur många gånger jag sett filmen egentligen.
Jag svarade att jag tappade räkningen för några år sedan, vid 28.


There is this one day we will always keep waiting for


photo: myself

Ledighetens standardmorgon: upp klockan nio, springa, äta frukost framför tv:n, duscha, get dressed. Jag hatar att sova bort hela dagen, får sån ångest. Det är så jävla mycket skönare att gå upp i lagom tid och hinna med allt nödvändigt utan att hela dagen går åt. Och aa, jag låter som om jag vore typ 60, jag vet.

Har i varje fall tagit det lugnt idag, gått runt på söder och gjort av med lite pengar. Nu närmast väntar gymmet, ikväll blir det kräftor och inatt har det lovats boxning på TV10. #Skitnöjdbrud

~~~


src: weheartit.com


Every wrong done will be alright



/och jag saknar dig förmodligen mer än jag någonsin kommer att erkänna.

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer



Jag tycker seriöst att den här låten är skitbra. Altså, riktigt jävla bra.

Where/i/live




photos: myself

Jag gråter bara i regnet



Att från ett och samma ställe se Söder, Slussen, Gamla stan, Djurgården och Kaknästornet. Det, plus solen: helt okej liksom. Slänger upp foton ikväll, för nu ska jag börja dra mig mot klubben för fredagsfysen. Yeaaaa buddy!


September 9th



Det är lite lättare att öka på stegen under morgonlöpningen när man vet att det här väntar hemma. Haft en riktigt skön förmiddag och nu ska jag ut och umgås med min kamera i septembersolen. #Underbara ledighet.

Ledighet



Inte ens photoshop kan ta bort hur trött jag ser ut/är nu. Sitter äntligen hemma i min Onepiece (som jag längtat efter hela dagen) och känner bara fyra dagars ledighet - jaaaaaaaaaaaaaaaaa! Så i helgen blir det träna, sova, träna, sova, träna, sova, träna och aa ni fattar. Jävligt skönt helt enkelt. 

Men sova är närmast på schemat, löparskorna och Årstaviken runt väntar på mig imorgon bitti. Tjoho.

###


src: weheartit.com


To Malena: Thank u! I actually dont know what font my tattoo is written in, the tattoo artist had the stencil all ready and set when I got there for my appointment.

Favoritirepris




photos: myself

Jag är död. Dööööööööd. Om ni såg mig nu så skulle ni se hur jag demonstrerar min minimala energinivå men fingermått. Sova nu om jag ska orka upp och träna innan jag ska rocka på jobbet imorgon också. Natti.

This is me and my liquor store blues



Okej, i helgen är jag ledig, då SKA jag motionera min kamera. Jag lovar. Just nu känner jag att jag bara spammar med bilder på min nya tattoo. Men aa, jag är fortfarande helt kär i den, to speak the truth. 

Dagen annars; för lugnt på jobbet, kunde sluta tidigare. Åkte direkt till klubben och genomgick den som vanligt odramatiska läkarundersökningen inför den här säsongen. Blev ett kortare cirkelpass idag eftersom läkaren kom ivägen. Hemma innan halv tio för en gångs skull. Imorgon ska jag försöka klämma in ett dubbelpass innan jobbet, tjoho.

-;-


src: wehearit.com


The Superhero of veggie world

Måndag. Började dagen med ett löppass och avslutade dagen med ett boxningspass på klubben i vanlig ordning. Däremellan var livet rätt ointressant; handlade mat, åkte tåg i 700 år, bråkade med en idiot till busschaufför, blev på dålig humör p.g.a. nämnd busschaufför, fönstershoppade, önskade att jag hade typ väldigt mycket pengar.

För övrigt vill jag dela med mig av min nyfunna kärlek till broccoli. Altså, jag är ju rätt skadad (de som känner mig kan intyga) och om det är något jag verkligen ÄLSKAR och blir helt lycklig av, så är det att upptäcka ny mat som jag kan äta under bantning. Och broccoli: så galet gott och innehåller overkligt lite kalorier. Åh lycka!

(bildbrist)


Men säg mig, när jag blev jag för stor för att vara mig själv?



Det är så konstigt. Det känns som om det var igår, men samtidigt en hel evighet sedan som vi hade världens-lyckligaste-bästa-sjukaste-overkligaste-dag. Fast det egentligen är det tre månader sedan. Galet.


Letar efter nått att säga som kan ändra allt



src: weheartit.com

Jag vill fota. Vill ha inspiration och ideer och sådär massor med energi och tid som jag hade förut när det inte gick en dag utan att jag umgicks med min systemkamera. Min fina kamera. Som ligger på mitt skrivbord hemma hos pappa och bara samlar damm. Usch.

Jag har upprepat ditt namn så många gånger



Det räcker nu.

Just one night that's all we need


photos: myself (from last year)

Tiden gick galet fort på jobbet, och för första gången på två veckor har jag kommit hem innan klockan halv tio, kunnat äta middag med familjen och bara ha en riktigt lugn hemmakväll. Och faktiskt, så känner jag för en gångs skull att jag uppskattar en vilodag från träning. Kroppen behöver vila. Så nu har jag installerat mig i soffan med myskläder och en skål nötter. Det ska jävligt mycket till för att jag ska lyfta min rumpa härifrån ikväll.

Du var för ung, jag var för full



/jobb hela helgen, med mina numera TVÅ blåtiror fördelade på vardera öga; kör ba.

~~~


El Mercadillo







Lite fler foton från Spanien; tagna på marknaden som är varje tisdag. Välkommen till himmelriket, typ.

Med tiden kommer ni alla va passagerare på mitt plan när jag flyger över stan



Fan förlåt, men jag kan inte låta bli. Är helt såld på honom.


September 1st



Min älskling är mer eller mindre läkt nu! ÅH den är så fin!

/träning nu

/Fox/


RSS 2.0