Truck plaza


Hamnade lite på sidspår i mitt väskletande. Dog lite.
Från Modekungen.


We have a bag problem

Jag är i stort behov av en ny väska, eftersom min sen en tid tillbaka pliktvägrar. Dragkedjan har nu kapitulerat helt, vilket bara leder till att jag får utbrott varje gång jag ska försöka stänga. Axelremmen sade upp sig för länge sedan den med. Så jag kollade lite efter väskor, och blev blixtförälskad i denna. Problemet är dock att den ligger en tusenlapp sådär över min budget. Aj.


Från Accent


It's a long way to the top

Precis hemkommen efter en liten springrunda. Blir lite förvånad av mig själv, som även fast jag var ute och sprang igårkväll vill springa igen. Det mina vänner, är inte inom det normala. Tycker lite synd om mina vader just nu, som får stå ut med min träningsbesatthet. Tror dock att att jag måste tagga ner och ta det lugnt imorgon om benen fortfarande ska hänga med. Dom är inte helt glada just nu, och jag vill inte riskera överanstränging eller benhinneinflammation igen. Men det bästa med att träna varje dag är att man har konstant ont någonstans!

Nu kom mamma hem med massa mat och glass som jag ska undvika att äta. Det skall göras genom att försöka hålla mig sysselsatt, kanske skruva lite hyllor. Nu närmast är det duschning!

Sista bilden i lägenheten igår =(


Scarlett x2



Spadevägen

Efter att flyttgubbarna kommit en 45 minuter sena så blev det en jäkla fart på oss alla. Så nu är alla möbler flyttade, och det mesta av allt annat skit också. Nu ska vi bara komma fram till vart allt ska stå... Mamma och morfar är och hämtar TV:n nu, så när dom kommer så är jag occuperad ett tag. Mamma uttryckte det som så att "det är din uppgift i livet att koppla in och installera alla tekniska apparater åt mig". Hurraaa. Har i varje fall börjat med laptopen vi fick i julklapp, och den har inte den minsta lust att snabba på alls...

Förövrigt har jag ett grönt badkar nu! DET är underbart!

Min current working area (med äppeljuicen bredvid såklart)

Tidigare idag i nya köket när flyttgubbarna precis va klara.


Yoggi Jordgubb/Vanilj

Jag och johanna var duktiga och tränade i cirkus en och en halv timme, även fast det inte var så skönt i början (jag var så sjukt seg) så var det desto skönare efteråt. Direkt efter knallade jag ner till ICA och köpte Äppeljuice, turkisk yoghurt och jordgubbsyoghurt = dagen är räddad! Sedan uppfann jag en ny variant av köttfärssås/chili con carne med turkisk yoghurt, väldigt lyckat! Det finns nog inget som inte funkar med turkisk yoghurt..

Nu ska jag packa (för flytten imorrn) över lite yoghurt. Vad vore livet utan yoghurt...

HAHA jag och johannas försök till en spännisbild! Serriösa bilder är dock inget för oss, så här bjuder vi! Och jag är så besatt av yoghurt också att jag tillochmed lägger ut en bild på en av mina favoriter.. Good God.


Äntligen fredag

Studiedag idag! Underbart, fick äntligen sova, det behövdes. Kom hem från landskampen vid halv 12 igår efter en helkul tågresa hem. Landskampen var å andra sidan inget att buga för, absolut inga dundermatcher av något slag vilket var en liten besvikelse. Men som vanligt när Bålsta BK är i farten så blir allt roligt ändå! Såg en hel del "intressanta" människor där också, om man ska uttrycka det så, bl.a. blev madde överförtjust när hon upptäckte Ola Rapace. De mest efterspanade var dock inte av samma kändisgrad, haha.

Nu ska jag dra till klubben och träna med johanna om hon dyker upp..

Sverige-England

Sitter i skolan och har precis slutat, jag och the johanna ska om tre sekunder gå ner till ringen och möta Madde, sen blir det till att slå lite tid innan vi beger oss till Eriksdalshallen för landskampen i boxning!
So long!


Tekniska problem

Ja. Imorse tänkte jag ta mig till skolan på vanlig rutin, men SL hade andra planer. Vi kom så fantastiskt långt som till Spånga, sen var det tvärstopp. Jag och Johanna försökte hoppa på bussar till någon random tunnelbanestation  vilket var helt omöjligt eftersom det var sjuhundrafemti miljoner människor som tänkte likadant. Hur som haver så sket vi i det hela och tog oss hem igen. Istället så hälsade vi på lite folk på Bcjf, däribland negermalin som äntligen kommit hem från Thailand!! Träffade nog halva Bålsta där också utöver det.

Nu glor jag på Mamma Mia, det är helt otroligt hur den filmen alltid funkar. Ska nog bara sega tills träningen ikväll. Mitt liv altså...


Josephine Hägg Bålsta BK vs. Amanda Kasa NBK Akilles

Alex tipsade mig om att min match från i lördags fanns ute på youtube. Åh nej! Tänkte jag först, men så farligt var det faktiskt inte. Jag gillar mitt sidestep som är det första jag gör, och träffarna vid 1:30-1:45. Jag sitter här och tittar på filmerna och skriker åt mig själv: "GARDEN FÖRFAN," "vadfan gör jag???" "RÖR PÅ DIG," "men SLÅ då!" etc etc. Helt lätt är det inte att lägga upp filmen här, men nu för en gångs skull så tvingar jag mig att bjuda på det. Så här har ni rond ett, vill ni se de andra får ni hitta de själva.

Nummer ett note to myself: RÄTA PÅ DIG FÖRIHELVETTE! Och sluta ro!

Jag är röd - och med kjolen såklart


All or nothing

Herrejesus. Så mycket som jag ätit på tre dagar äter jag inte under två veckor. Håller på att sprängas men äter likajävligt bara mer. Det är mitt stora problem, när jag väl kan trycka i mig i princip vad som helst så finns det inget stopp, jag har extremt svårt för "lagom". Därför behöver sätta upp strikta gränser för mig själv. Men imorrn är det back to normal igen med min kära fil & knäckebröd. Och vet ni vad, det ska faktiskt bli skönt. "Onyttig" mat är inte så fantastiskt ändå (ja jag sa just detdär...).

Har nog aldrig varit så vältränad som nu, och satan det känns bra! Men jag är bara i början på en löjligt lång backe. Det är hundratals mil till toppen, men det är dit jag ska. Slöa och äta kan jag fanimej göra när jag går med rulator.

Förövrigt kom min bror just och bokstavligen tröck upp en skål med chokladbitar i mitt ansikte, men jag tackade nej. Det måste vara något fel på mig.

Min nacke är helt död av någon anledning.. Men nu ska jag straxt ut och springaaaaa!

Time wasting

Sitter av ännu en engelskalektion... även fast jag borde söka på lite historical critisism on The Winter's Tale. Civicsprovet är avklarat och förhoppningsvis inte allt för illa.

Kollar runt lite på boxningsrelaterade sidor och längtar till Landskampen mellan Sverige och England på torsdag!
Bara en kvart kvar på lektionen, sen spanska...


KP-cup är förbi...

...och det blev inte riktigt som jag tänkt. Vi var tre in min viktklass, och efter väldigt dålig information fick jag - fem matcher innan min egen - reda på att jag skulle möta en tjej från Norrköping. Även fast jag vet att jag gjorde en bra match så är jag givetvis besviken och sur på att jag i andra och tredje rond bjöd på så mycket. Jag vet att jag kan bättre än såhär. Men Norrköpingstjejen var jättetrevlig och en bra boxare, vilket dämpade besvikelsen av min förlust något. Men det här är bara en erfarenhet på vägen, resan fortsätter. Kanske är jag ibland för envis för mitt eget bästa (om man nu kan vara det), men jag ger aldrig upp. Jag antar att det är det som kallas att vara en riktig fighter.

Sålänge jag tycker det här är kul, sålänge adrenalinet rusar vid tanken, så kommer jag fortsätta kämpa. Nu är det bara att ladda om inför galan i Västerås om två veckor. Inget i världen kan stoppa mig nu.

Jag med ryggen till.

Uppsala imorgon

Nuuu ska jag faktiskt sova! För imorrn är det upp tidigt och iväg till Uppsala för KP-cup! Dock blir det en "sväng" i bastun (dvs runt 1-1,5 kilos sväng) innan för att klara vikten.... Underbart. Johanna och jag stannar kvar på hotell under natten också vilket betyder hotellfrukost på söndag! SWEET.

Nu ska jag bränna bort några hekto när jag sover... och vinna rubbet i helgen,
peace!

Matchdress!

Som tidigare nämnt så fick jag ju en kjol i julklapp, och nu jag har iförskaffat ettt adidas linne också, så nu har jag min fina matchdress! Dock saknas ett vitt band runt midjan än.


Massor av dumma tankar.

Jag har kommit på att jag nog inte är normal. I och försig det kom jag på för länge sen, men utöver det, jämfört med andra ungdomar. Jag vaknar svintidigt för att åka i 1,5 timme till skolan som jag kort och gott inte orkar med. Väl i skolan är jag till största del irriterad och trött. Andra hade för länge sedan hade hoppat av om de kände som jag, men nej, så gör inte jag. När andra lullar runt i skolan i små slutna grupper, pratar om festen som var eller som kommer, pratar lite mer random skit och lever just nu, så sitter jag och drömmer mig till en annan värld och en annan tid. När sedan dessa kompisgrupper slutar skolan så blir det fika och mer skitsnack, bara umgås, och på kvällen blir det kanske skolarbete. Vad gör jag då? Jo först och främst åker jag tåg igen i 1,5 timme, sedan stressar jag som en idiot för att hinna plugga innan jag ska träna. Träning, huvudpunkterna i min vardag, tiden då jag blir nerdragen på jorden och lever i nuet. Sedan kommer jag hem, för snortrött för att göra något, duschar, däckar, vaknar svintidigt igen. En vanlig vardag. Sedan kommer helgen. Kompisgänget kör den vanliga rutinen av att gå på fester, kanske någon spelning, lite filmkväll. Jag, jag gör anting a) ingenting, är associal, eller b) någonting relaterat med boxning: träning, tävling, kurser. 

Sedan börjar veckan om. Och jag undrar, varför jag aldrig gör sådana saker. Varför jag inte sitter och fikar och babblar i timmar, eller går på fester. Det är ju enkla svar egentligen, jag har inte tid, och när jag väl har tid så känner jag mig så utanför eftersom jag aldrig gör saker för att jag aldrig har tid. Men oftast, nästan alla dagar, så gör det mig inget. Jag älskar boxning och spenderar min tid därefter, och jag gillar att vara för mig själv resten av tiden. Men sen är det vissa dagar, som idag, när jag bara önskar att jag också drog runt i babbliga kompisgäng och hittade på roliga saker. Att jag också kunde sätta mig på en mysigt cafe och drälla bort några timmar. Inte för att jag kan fika och äta vad jag vill direkt heller. Men endå.

Och det är dom dagarna allt känns värdelöst. Och det är dom dagarna jag hatar mig själv som mest, eftersom jag vet att jag är den enda i hela världen som kan påverka det. Jag har ju ändå gjort ett val.

Sedan kommer jag på att jag älskar boxning, inser varför jag kämpar på. Och påminner mig själv, jag ska ju bli bäst.

Men vägen är vinglig och full av stup, många stup.


St. Florian Cross

Nummer ett; jag väger fortfarande TVÅ kilo för mycket.
Nummer två; Jag avgudar den smarte och vise som kom på att göra facebook, blogg.se etc. tillgängliga i skolan. Helt fantastiskt! Eftersom jag just nu har religion och redan gjort klart min reseach, vilken gick ut på att hitta en ancient artifact, gärna från ett land/religion i ens egna rötter. Så efter en del sökande hittade jag St. Florian Cross som kommer från The Celtic Kingdom som var belagt i idags Österrike. Ännu mer plus är att den idag används som en symbol och "badger" för firefighters i främst US och Kanada. Nu vet ni det också.

Såhär ser den ut, fett fin!

Jag ser det snöar jag ser det snöar

Ska ut och springa nu. I halkan... och snön... Kommer förmodligen dö. Men måste man så måste man. Nödvändigt för att kicka some ass i helgen. Ni upptäcker vell om jag återvänder eller passerar till andra sidan. Tjing!

Update: Jag lever!

Nya dieten

Helt klart bäst!

Antiken-Medeltiden

Här sitter jag och funderar över vad för nytta vi kommer att ha i framtiden av att veta det vi ska veta på vårt kommande svenskaprov. Och alltid kommer jag fram till samma conclusion, ingen nytta whatsoever. Jag menar, kommer jag sitta om tjugo år och tänka: "Ah! Just det, en Rapsod var en kringvandrande sångare för 2000 år sedan, och Koturner kallades de stövlar med höga sulor som skådespelarna använde för att verka längre." Knappast. Det hjälper ju inte att strejka heller, då får man som belöning ett mysigt ig upptryckt i fejjan.

Så vad gör man, jo man sitter och försöker få in vad sololyrik, nemesis, mysteriespel och diverse in i hjärnan när jag istället hade kunnat TRÄNA. Fysatan för skolan. Och för svenska. Och för skolverkets svenskakriterier.

Idag. Någorlunda glad, innan jag började plugga.

Tillbaka till verkligheten

Hemma igen från Skövde efter två mycket intressanta dagar! Har träffat många trevliga människor och gått på många på föreläsningar. Nu börjar jobbet boxningssverige.

Har dock varit hemma i ca en halvtimme och är redan arg och irriterad på:
a) inkomptetenta människor
b) att min våg envisas med att forfarande visa alldeles för jävla mycket
c) att vårt svenskaprov är totalt värdelöst och till ingen nytta
d) att skolan är dötråkig och helt onödig
e) god mat
f) naiva människor
g) min bror
h) mig själv
i) sverige



Lilla teatern

Santiago & Ursula från Narva, och så Ingrid.

Beat me bash me you can never trash me

Jag har gått i skolan i en vecka. EN vecka. Och jag vill redan dö för jag är så jävla trött psykiskt och fysiskt. Desstuom har jag återgått till mitt Josephine-har-inget-liv-för-det-enda-hon-gör-är-att-gå-i-skolan-åka-tåg-och-träna. Aint it lovely. Träningen har gått sådär i veckan, men idag kändes det faktiskt bra. KP-cup nästa helg och jag har 3 kilo left to go, mmm!

Imorgon ska jag på en kompis spelning, och på lördag åker jag till Skövdeland för Idrottlyftkonferens med Svenska Boxningsförbundet, nice!

Nu ska jag duscha, sen ska jag däcka. Ciao


Rastlöshet

Det här börjar bli riktigt löjligt.

With no doubt!

Sprang förbi detta på facebook:
"97% of teens would cry if they saw Robert Pattison (Edward Cullen from Twilight) standing on top of a sky scraper, about to jump. If you're one of the 3% who would sit there eating pop corn screaming "DO A FLIP!" then copy and paste this as your status"


HAHHAHAHAHAAHA!
Tänkte lägga upp en bild på honom, innan jag kom på att jag vill inte förstöra min blogg med hans äckliga närvaro.

The Winter's Tale

Vi har tydligen presenation på Onsdag om en Shakespeare play som vi ska ha valt och läst om. Aj. Blev till att helt random välja någon, och då blev det The Winter's Tale som förmodligen ingen jävel har hört om. All that is left now är att fundera ut exakt hur vi ska presentera dessa pjäser, för det gott folk, det undgick mitt minne med marginal.

Klockan sex är det styrelsemöte. Thank God för styrelsemöten.


Get off my head

Vissa sekunder är det solklart. När känns som om det här kommer verkligen gå tillväga och bli så himla jättebra. Men resten av sekunderna är det kaos. Lite ut av en karusell, fast ändå inte. Det snurrar inte lika fort längre. Och jag vet ju varför. För att jag har slutat att bry mig. För att jag inte längre orkar springa efter, jaga något jag inte ens kan sätta fingret på vad det är. Men jag vågar inte känna efter, tänka efter på vad det är jag måste prioritera. Jag vet att jag ändå inte kommer följa den vägen. Din väg. Och det hugger i hjärtat när du talar om för mig vem jag är. När allt du säger upprepar sig som en polisserens tjut; att du inte tror på mig, att du nedvärderar den jag är. Det blixtrar i mitt huvud när du talar om för mig hur jag ska leva mitt liv. Om vad jag ska göra, vad jag ska välja. Som om jag vore fyra år och inte kan skilja på blått och rött. Att du sedan blir arg, på att jag blir arg, på att du försöker styra över mina beslut, och att det sedan är jag som måste be om ursäkt, det klarar jag inte av. Då är jag eld och lågor. Men jag håller tyst, jag har hoppat av karusellen och slutat springa efter bussen. Och om du visste hur mycket med dig det är jag hatar, då hade jag behövt bli apatisk. Jag kan inte ens yttra vissa meningar, för de påminner om dig. Till och med tonen av din röst får mig att vilja slå ett stort hål i väggen. Så fort du öppnar munnen vill jag bara skrika i en evighet. Men jag gör inget av det. Och ett totalt miserabelt inlägg som började helt utan att vara riktat till dig tog den riktningen ändå. 

Men ibland tackar jag dig. För att du får mig att vilja göra allt du säger att jag inte kan eller får göra. Du får mig att vilja bevisa att jag kan även fast du inte tror på mig. För det finns inget bättre än att trycka upp reslutatet i ditt ansikte. För du har fel. Du har så fel att du inte anar. Och jag vill inte ens ha ditt stöd. Du slipper mig.

Ibland undrar jag också. Varför du tycker att det jag gör att så fruktansvärt och förjävligt, när du gör precis samma sak fast flera gånger värre.

Jag är en drömmare och det vet jag så väl. Och ja, jag kommer göra miljontals magplask. Men vet du vad. Jag kommer resa mig upp varenda satans gång och fortsätta drömma.

Nionde Januari

Lördag. Vaknat, tränat - med mål att slå camilla ;) så, 300 situps check! Knäet är ganska mycket bättre idag, men vill inte riskera att göra något som gör det värre, så det blev bara fys idag.
Det är intresseant att - även fast jag är nästintill träningsfreak - så är jag lat så i helvette. Ett exempel, jag drar en stooor suck när läraren på någon lektion säger att vi ska dela upp oss i grupper, för det betyder att jag måste lyfta på arslet och flytta till ett annat bord, och det mina vänner ÄR jobbigt!
Jag vet inte riktigt vart jag ville komma med det.... skitsamma. Nu ska jag tydligen hänga med syster till stallet och rida Rutantutan!

Bild som inte har ett skit med ovastående att göra, men han är snygg - Hayden Christensen.

The apple doesn't fall too far from the tree

Tänkte först skriva något deep shitt - vilket jag i och försig tänkt i flera dagar - men nä, inte idag heller.

Kvällen spenderades hos Camilla, samtalsämnena är ej att bli nämnda. Du är bäst ♥

Tjugo minus ute nu, INTE ok. Värt inlägg och intressant update. Sovgott!

The end where I begin

Det är (senast jag kollade) 16 minus ute, men det känns fanimej som 45. Höll på att frysa ihjäl mina 150 meter från bussen, och har fortfarande inte tinat helt. Det här är inte okej! Och två dagar i skolan känns snarare som två veckor. Dessutom gjorde jag något med mitt andra knä på gympan igår så nu har jag skitont. Skulle kunna klaga på 7000 olika grejer, men jag borde inte, så jag håller tyst.

balstaboxklubb.se

Nununuu är jag nöjd med hemsidan! För tillfället i alla fall. Nej men lite småfix här och där, sen blir det ingen större förändring på ett bra tag. Kolla in; http://balstaboxklubb.se

Det börjar bli ganska jättekul med det här med webdesign, ju mer jag lär mig. Kanske ligger någon framtid i det... vi får se. Nu ska jag fixa sista fliken på hemsidan, sen ska jag äta min härliga grönsaksmiddag, yäy!


Jag vill också vara blå

Jag var och såg Avatar på bio igår, och satan vad bra den va! Kom på mig flera gånger sitta och hålla andan och tjuta helvilt, blev också många skratt och många "duuuuude." Underbar film! Jag vill också vara blå!


Hälarna i backen och skrik

Bbrrrrttt, 20 minus och last day in freedom. Skola klockan 08:10 imorrn, så det är bara att pallra sig upp kvar över 5, är det inte underbart. Vårt nya schema den här terminen går att diskuteras, på plussidan är att vi slutar hyffsade tider alla dagar och börjar rätt sent alla dagar utom torsdagar (...) MEN dom har tryckt ihop allt så att vi har lektion på lektion på lektion, dvs bara småraster på 5-10 minuter och satans korta lunchraster. Dessutom har vi fler ämnen den här terminen. Pluggat något för proven och presentationerna vi har direkt när vi kommer tillbaka - det har jag inte heller. Det blir att leva bakom min gardin den här terminen också.

Måste införskaffa nytt busskort idag också... billigt.


Swash swash, buckle buckle

“Me? I'm just dishonest. And you can always trust a dishonest man to be dishonest. Honestly, it's the honest ones you will watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly... stupid”

Det är bara genialt. Helt och hållet genialt. Hela konceptet. Jag vet aldrig riktigt hur jag ska uttrycka min beudran (?) till dessa filmer, som i mina ögon blir till något mycket mer än bara film. Det slår allt, det finns inga jämnförelser. Kom just på att jag inte tjatat något med perfektionismen av Pirates of the Caribbean och min besatthet till det, men jag ska försöka att inte börja tjata för mycket.




Some pics

Precis lagt upp de seriösa bilderna från day one på träningslägret på vår fan page på facebook, så här kommer de lite oseriösare!


Haha censuren va för fan pagen



"I can't read my own writing"

Dag två på träningslägret idag, mitt knä funkade fint så det blev till att träna. Jobbigt som satan, men så ska det va.

Meg gick precis efter att ha vart här och kollat på Pirates 2 med mig, samt kollat på lite gamla nostalgiska bilder, haha herregud... Fanns många "fina" vi inte vill veta av.


Kollade givetvis på the "bloopers of the caribbean," dvs. tabbade scener också, jag har sett den jag vet inte hur många gånger, ändå är den lika rolig varje gång. Tvåans är bäst av dom alla också.


Träningsläger

Träningsläger på boxningen, eller ja, två dagars dagsläger. Första dagen idag, jag och Filip knäkrockade varav mitt knä sa kaputt. Underbart. Men nu känns det bättre, så vi får se hur det går imorrn.

Suttit hela kvällen och gjort en provosorisk layout till hemsidan samt omstrukturerat en del. Skitful, men funkar. http://balstaboxklubb.se

Härliga filmer (där Tim Johanna och Filip dansar) från idag, och lite bilder kommer seeeen.
Ska nog sova, natti

Natalie Portman

Med lite foton på vackra Natalie Portman så passar det bra att jag nu ska se Star Wars.



Dead and gone

Herregud... min skola har fuckat min musiksmak helt och hållet. För ett och ett halvt år sen skulle jag kräks på sånhär musik. Nu är det de första jag sätter på. Så det kan gå. Nu ska jag plocka i ordning kläder och lyssna mer på skiten, ciaao!


Girls night

Lite bilder från våra reunion av gamla tjejgänget igår! Blev mat, fruktsallad och film; Epic movie, heeelt flippad.. I vilket fall, skitkul att träffa tillsammans igen!





Fruktsalladen som såg jätteäcklig ut även fast den va fett god

Back to 2008

Malin och Johanna är här, vi ska laga mat, sen kommer gamla tjejgänget över!

Scarlett Johansson



Just like we used to

Jag vet inte riktigt. Det är som om världen glider mellan mina fingrar. Som om jag försöker greppa något att hålla fast i, men det finns inget där att greppa. Jag trodde alltid att jag hade allt under kontroll, att jag alltid hade något att greppa, att jag bara var löjlig när det kändes tvärtom. Men nu slår det mig, att jag inte alls har något att luta mig emot emot. Det är som att sväva tyngdlös i luften, jag kommer ingenstans hur mycket jag än försöker. Allt som passerat hinner ikapp mig, och jag försöker hitta ett grepp där, i det gamla. Men det slutar bara i förtvivlan och ångest. Och jag försöker allt, men allt sviker eller glider undan. Tillslut är det bara jag och luften kvar. Om man nu ska kalla det "jag."

I don't know

Har inget bättre att blogga om. Whatever. Mia är bäst.

Taking The Stage - MTV Shows

RSS 2.0