What it takes to come alive



Låten i alla ära, men videon altså. Så jävla bra.


Vi låter aldrig livet vinna

Jag orkar inte. Hade sånt jävla flyt på jobb och träning fram tills i torsdags kväll. Det började med att den efterlängtade sparringen med Nilla inte blev av eftersom jag efter 1½ sparringrond med Jessica pajjade mitt pekfinger (men orka?) som förblev helt obrukbart i två dagar sådär.

Vaknade sedan på fredagen av att mitt huvud höll på att explodera och att halsen gjorde ont. Så JÄVLA OLÄGLIGT med bara några dagar kvar till Angered. Har vilat från träning hela helgen, sov till och med 11 timmar inatt (!!), men intefan har jag blivit bättre. Så nu har jag panik och adhd och allt såntdär skoj som jag får när jag inte kan träna. Har hardcore-vilat hela dagen med varmt bad och hela baletten, tryckt i mig resorb, c-vitamin och fyra jävla alvedon, så nu ska jag fan träna ikväll. Punkt.

---






src: weheartit.com


I'll get there someday



Fint från weheartit.com

Jobbhelg. Jobbar på dagarna och drömmer om jobbet på nätterna. True story. Är helt sänkt trots att jag tog en vilodag extra eftersom jag känner att jag börjar bli sjuk. Ber för att jag mår bättre imorgon så att jag kan träna ordentligt, det är ju bara 6 dagar kvar till Angered nu!

Var biodejt med Ström efter jobbet i varje fall, helt klart dagens höjdpunkt. Vi såg Tintin, så jävla rolig! Men jag menar, Speilberg och Jackson kan ju bara inte bli fel. Bör ses!

B


Redhead



Spontanfärgade mitt hår idag (vad är det med mig och den här överspontaniteten?). Så ja, nu är jag typ redhead, haha. Så det kan gå. Det var inte riktigt tänkt att det skulle bli SÅ rött, men jag börjar faktiskt tycka det är riktigt snyggt nu.

Och det är inte mycket kvar av blåtiran nu, otroligt nog!

Ps. det är höst




photos: myself (med lilla skitkameran)

Imorse gick jag upp klockan sju - frivilligt - trots att jag är ledig. Så runt kvart över åtta klev jag in på gymmet, och halv elva klev jag ut. Så skönt att ha ett ordentligt pass avklarat så pass tidigt på dagen, då har jag gott om tid återhämta mig innan kvällens träning på klubben.

Apropå kvällens träning: Nilla som flyttade till Halmstad för ett tag sen är och hälsar på i Stockholm, och har lovat att komma ner och slå lite på oss. Ser verkligen fram emot att få lite stryk av Nilla igen, så det ska bli riktigt kul!

Rise and shine



Sitter och inser hur ovanligt produktiv jag har varit idag. Började dagen på gymmet och under den vanliga promenaden hem därifrån så vart jag helt plötsligt på jättebra humör. Solen, alla färgerna, luften, det bara gör att jag vill springa omkring och vara glad. Makes no sense.

Men i villket fall som helst, produktivitet ja. Ägnade halva dagen åt att städa (så pass ordentligt att man fan kan äta från både golvet och toalettsistsen nu om man så vill). Åkte sen till Bålsta sent på eftermiddagen och återförenades med min saknade mamma och min kakbakande lillebror. Slutligen avverkade jag dagens löppass. Spontanköpa en bok hann jag också göra, föresten.

Nu dör jag i soffan.


indeed


Seeing is deceiving, dreaming is believing



Tre dagars ledighet nu, så jävla skönt. Tre dagar som ska ägnas åt att träna, städa, fixa och ordna, kanske få en uppenbarelse och ta tag i mitt liv (troligtvis inte), träna och träna lite mer. Försöka ta det lugnt, ska jag nog göra också. Mina ben var halvdöda redan igår, och efter dagens löpning, shoppingrunda (skitjobbig, lovar) och träning på klubben så är de nu heldöda. Det blir till att titta klart på House och sen sova, gymmet väntar imorgonbitti.

I want to go back home now




/ta mig bara tillbaka.

+++


src: weheartit.com

Truth


src: weheartit.com


October 23rd


Photo: by Victoria Ström - from last year

Jag älskar söndagar som kommer utan söndagsångest (trots att jag ska jobba imorgon). Idag har jag bara tagit det lugnt, sovit länge, tvättat lite, och tränat. Två timmars träning som faktiskt gick bra trots att min nacke och skuldror är lika stela som en dörrkarm. Men nu sitter jag i soffan med en skål nötter och undar varför i helvette jag tittar på Bonde söker fru egentligen.

När det vänder

Att efter en riktigt pissig vecka ha en riktigt grym heldag på DIF med boxning och de bästa av människor. Att komma hem med en vinst och att fira med choklad istället för att trösta mig med choklad. Att sen avsluta dagen med tacos, film och godis med finaste Erica. Helomvändning.

Det är sådana här dagar som borde existera mycket mycket oftare.


///







src: weheartit.com


You were everything i needed, and more


photo: myself

Just remember: you were the one who let me go.

Duuuuude



Haha altså, jag ser verkligen helt fucked up ut nu. Helt svullen på vänstra ansiktshalvan efter att Jessica bättrat på blåklockan ytterligare idag. Ser fram emot blickarna jag kommer få på jobbet imorgon. Haha herregud, fantastiskt. Men det var så jävla skönt att vara tillbaka på DIF idag och träffa alla. Helt klart de bästa timmarna hittils den här veckan, trots mitt messed up face.

+++


src: weheartit.com


But in the end, the heart will always win



Äntligen en ledig dag. Egentligen skulle jag haft fyra på raken men hoppar in och jobbar extra på Götgatan imorgon. Men helgen är lyckligtvis ledig, och på lördag har jag faktiskt match. På hemmaplan till och med!

Idag har jag varit galet effektiv; sprungit (som vanligt), städat, tvättat, fixat, handlat och gått ärenden på söder tillsammans med min lagom brutala blåtira. Hemskt roande att se folks reaktioner, speciellt 80+ tanterna på Apoteket.

En timmes vila nu innan träningen. Känns som om jag inte varit på DIF på hundra år (läs: 6 dagar), så det ska bli skitkul och otroligt skönt. Som att komma hem efter en vecka på annan plan; borta bra men hemma bäst ungefär.

October 18th

Den här dagen är inte ens värd att berätta om. Eller jo, vi var på Örnen och tränade idag (bilden), det var trevligt och det mest givande på hela dagen. Nu vill jag bara sova. Imorgon är en ny dag.



Snygga som få på träningen! Petri som fotat såklart.


I could need you now


src: weheartit.com 

So I stopped dreaming
Don't know when
But it scares me to death.

---


src: weheartit.com


The dark side of ambition



Så trött.

Jag kan inte ens andas utan din luft i mina lungor


photo: myself

Har fortfarande inte tinat upp helt efter promenaden på hela tio minuter från tunnelbanan och hem för två timmar sen. Sjukt kallt. Bra tempo på jobbet idag i varje fall, så tiden gick ganska fort. Lördagskvällen spenderas sorgligt nog ensam framför tv:n, i min onepiece med en kopp te och hemköp-choklad. Rätt soft ändå.


Buddistfarsa och läkarollning



Fredagskvällar på DIF altså. Alla är lite småtrötta (förutom Dafne som var hyperaktiv), Korven bråkar som vanligt med excel på sin kära laptop, vi retas och varvar träning med konversationer mellan himmel och jord. Jag läste "läkarollning" på Dafnes T-shirt, när det egentligen stod "läkarnollning." Skrattade så mycket att jag va tvungen att sätta mig på golvet.

På bussen hem trodde Gabbe att jag sa att min pappa va buddist, när jag egentligen sa att min pappa va bortrest. Det roliga var att han varken ifrågasatte att min pappa skulle vara buddist eller varför jag överhuvudtaget skulle sagt det sådär random. Helt bäst.

xxx


src: weheartit.com

Standard



Att efter en timmes löpning med fortfarande stumma ben efter onsdagens benpass sätta sig framför tv:n med frukost och tidning. Som plus på det är fredag, jag är ledig och solen skiner. Hoppas innerligt att den här dagen aldrig tar slut, för när jag vaknar imorgon har jag fem dagar i jobb-mode att se fram emot. Party. Men ikväll blir det i varje fall som standard fredagsfys på klubben, bästa!


20111013



Ledig. För ovanlighetens skull var jag faktiskt ute och gick imorse istället för att springa. Spara lite på mina stackars knän och fötter. Åkte in till stan runt lunch och träffade min allra äldsta vän Erica (vi har bokstavligen känt varandra sen day 1), fikade, gick runt lite och hade det mysigt i höstsolen.

Jag blir så jävla blödig av hela den här höstkänslan. Allt gult och oranget, halsdukar och vantar, kylan trots att solen skiner. Jag vet inte varför. Jag är ingen blödig person egentligen.  Snarare tvärtom.

/träning nu

Inget vinterbarn



photos: from last year

Fan vad jag inte skulle bli förvånad om det börjar snöa typ imorgon. Det är så jävla kallt. Och redan nu så har jag på mig underställ när jag är ute och springer, så jag fattar inte riktigt hur det ska gå när det blir minusgrader. Känns ju sådär smidigt att dra ut och kuta i termobrallor och dunjacka liksom... Fan vad jag hatar vintern.


I'm done waiting around


src: weheartit.com


October 11



Har lägenheten för mig själv i över två veckor nu. Lugnet. Tystnaden. Lättnaden av att bara ha sin egen röra att se till. Att städa en hel eftermiddag utan att det är förgäves (dvs. att det inte ser ut som tredje världskriget igen när jag kommer hem från träningen på kvällen). Lyckan av att ha ett helt kylskåp för sig själv...

Fast lite ensamt blir det ju. Plus, jag känner att jag ska lura över någon att komma hit och äta upp all kiwi jag har innan de blir dåliga (inget fan av kiwi). Sen funderar jag även på att ha tonfiskfest, då jag misstänker att tonfiskburkarna håller på att föröka sig. Eller?

Idontknow


+++


src: weheartit.com


Now i'm pacing back and forth


ph: old

Det är ett mirakel att jag tog mig genom både morgonlöpningen och hela boxningspasset idag (vilket inkluderade bl.a. 6 ronder sparring med Linnea, parövningar och Walters specialmjölksyreövningar) utan att spy upp allt godis jag käkade igår. Ett riktigt jävla mirakel. För fyfaaan vad nära det var. Sist jag åt så mycket godis sa jag att jag aldrig någonsin skulle äta godis igen, i varje fall inte i större mängder. Och det har jag hållt också - fram tills igårkväll. Helvette. Så jävla ovärt, sen min kolhydratsovana kropp inte ser någon som helst nåd när det gäller att straffa mig för det. Så nu tänker jag säga det igen: jag ska aldrig äta så mycket godis igen. Never. freaking. again.

Topp tre kramp-i-magen-skratt

1. Var nyss på biopremiären av Johnny English returns. Så. jävla. bäst. Jag tror att jag skrattade så mycket att jag kommer ha träningsvärk i magen imorgon.

2. Imorse sprang jag förbi en tjej som var ute och gick med en minigris på Hornsgatan. Aa, för det är ju heeelt normalt?

3. Man kan hitta många speciella människor på gymmet, men häromdagen tog faktiskt priset. Ni förstår, då bevittnade jag en man som tränade i jeans. I JEANS. Helt fullkomligt fantastiskt.


Nostalgi



Sjuk nostalgi som kommer med den här låten.


Mitt i prick







src: snodd av
Therese


Som att svimma på en bergstopp utav svindeln



/antingen är jag för dum för att förstå hur man ger upp, eller så är det psykiskt omöjligt för mig att faktiskt göra det.

Eventually


src: weheartit.com

Time is only temporary



Två foton från våra glansdagar 2007. Över fyra år sedan. Herrejävlar vad fort det går.

Min gamle vän Sally, kanske mer känd som Fisk, var på sådär lagom spontanbesök hos mig igår och lyste upp mitt liv lite. Jag kan inte ens räkna på hur länge sedan det var vi sist sågs. Så pass länge sedan att jag inte ens visste att hon flyttat till Göteborg. Då är det rätt illa va? Vi hade mysigt i varje fall: drack te, åt russin och catchade up några år. Sådär som varje onsdagskväll borde va.

Awesomeness


src: weheartit.com

Du ljög fan bättre än delfinerna simmar



Inte min dag idag, helt enkelt. Plus, jobbar stängning i tre dagar nu = missar boxningen = kommer med största sannorlikhet vara odräglig och bitter fram tills på söndag. Köpte naturgodis påväg hem från jobbet i ren protest till världen, det var fan det bästa jag gjort på hela jävla dagen.

Loveatfirstfootstep



Säg hej till mina nya kompisar. Vi kommer hänga rätt mycket framöver. Efter att jag nu gått/sprungit in dom så flööööög jag fan fram på löprundan imorse. Tror det är kärlek altså.

Dagen har varit lugn annars: löprunda imorse som nämnt, packat upp, städat, tvättat, tränat på klubben och försökt leva kvar lite i Falken-bubblan. Men imorgon kommer verkligheten slå mig i ansiktet ordentligt; då är det tillbaka till jobbet efter en veckas ledighet. All good things come to an end.

Mama said knock you out

Hemma från tre grymma dagar i Gävle med världens bästa gäng. Så mycket vi har skrattat, sjungit och skrikit oss hesa. Så mycket adrenalin, segervrål, besvikelse och lycka. Så mycket blod, svett och tårar (standardfaktorerna). Så mycket roligt och galet som det bara kan bli under tre dagar i en slagglad cirkus. 

Guld till Gabriel, Moraad och Linnea, och grymma insatser av Linda, Ben och Simon. Jag torskade semin med 3-2. Ska inte dela några kommentarer om det här eller just nu. Men nu är jag hemma i verkligheten igen, och som varje år vill jag inget annat än att åka tillbaka. För hemma är rätt bra, men borta är ändå bäst. Falken; är bäst.
 

Ovan: från Lindas match, nedan: i väntan på domslut efter Simons match

Hyper-Gabbe.

Korvens charmskola (och Linneas korsordsverkstad i bakgruden).

Moraad slår lite på Engelsman.

Kung.

Äta handske.
Också kung.

RSS 2.0