Colgando en tus manos

Varför blogga när solen skiner ute?  Flyttade mitt lass till papi idag, där jag kommer befinna mig de kommande två veckorna. Solat, badat och bara latat hela dagen, men har även varit duktig dotter och klippt gräsmattan, skrubbat potatis, och rivt gurka. Den ni.

Nu: middag. Sen kommer Viktor, då blir det fotboll Brasilien - Chile, och nattbad inatt!
Gotta love summer.

Ps. Verkar inte bli några bilder från helgen idag heller. Men mirakel kan alltid ske.

Get back in the saddle


Hemma efter en supermysig helg i tuna med min Kajsa. Har dock så jävla ont i
arslet så jag går som en anka just nu, detta p.g.a. en ridtur idag också. Satan i gatan.

Och yes, jag hade en midsommarkrans på skallen för gudsskull.
Och jag sjunger fortfarande på Waka Waka.
Laddar upp lite bilder från helgen imorrn, eller något.


Tsamina mina zangalewa

Rapporterar från Eskilstuna igen. Kajsa och jag har just suttit och försökt sjunga Waka Waka på spanska, dvs. både spanska och swahili i samma sång. Lite knepigt, men det tog sig riktigt bra. Satan vad bra den låten är.

Idag har vi ridit till sjön och badat med hästarna. Efter en smärre övertalning så gick de i och simmade tillochmed! Fick mig två simturer jag också efter att ponnyn hade lite andra planer än mig. Men det var faktiskt riktigt varmt i vattnet! Efter att inte ha ridit på 6 månader var det helt underbart att rida barfota i shorts och tshirt till sjön. Däremot vill jag inte tänka på hur träningsverk i ljumskarna jag kommer ha imorgon...

Hela eftermiddagen har vi spenderat genom att kolla på Zorro. Kajsa och hennes mamma satt och tjata om hur snygg Antonio Banderas var, medan jag givetvis satt jag tjatade om hur snygg Catherine Zeta-Jones och framför allt hästen var! Jag menar, den här hästen, tror jag dör.

Nu ska vi käka tårta och se på Amores Perros, tjaao.


Karaktäristiskt

Hos Kajsa, är så död att jag skulle somna påstört om jag la mig ned.

Försov mig givetvis imorse, vaknade 20 minuter innan tåget gick. Hoppade som en jävla ninja ur sängen. Men hann gjorde jag, satan vad bra jag är.

Kajsa (som sitter bredvid mig och skriver random ord som hon också stavar högt med en penna hon vart fascinerad över) fyller ju 18 idag (!!!), så det har varit fika med diverse grannar och hon har fått min present vilket innehöll: såpbubblor, halva (arabiskt... godis typ), snapsglas med texten "liten men naggande god," och örhängen.

Men så är det ju midsommar också. Jesus. Vi har dansat runt midsommarstången, små grodorna, prästens lilla kråka och gud vet vad mer. Ätit av diverse bakverk tills vi nästan sprack, gjort kransar, sjungit, ätit mer, ätit ännu mer, diskuterat EP (förkortning på namn Kajsa mördar mig om jag skriver), och självklart hälsat på alla hennes djur.

Nu dör vi snart. Imorrn blir det rida till sjön och försöka få i hästarna i vattnet.
TJAO.

Kör bara

Busy dag idag. Tränat, jobbat, varit med Viktor, packat.
Imorrn åker jag till Kajsa i Eskilstuna.

Så vänta er kass update mates.
Känner att jag har bättre things to do det här sommarlovet än att uppdatera här stupikvart.

Ps. Viktor har introducerat mig för How I Met Your Mother.  S å   j ä v l a   b r a.


Off to town

Ska tuffa in till stan med Sabbe idag, det var sjuuuukt länge sen vi sågs så vi har en del att catcha up med. Planen var att vi skulle ta tjugo i 11 tåget, men Sabbe i ett nötskal försov sig självklart och missa bussen. Så nu blir det aningens senare, sådär två timmar senare, men thats how we roll it!


This time baby ill be bullett proof

Helt plötsligt igårkväll hade jag två brudar i min säng. Inte så illa altså!


Truth

It is never too late to be who you might have been.


Remind me

Börjar bli dagvild. Nu är tre dagars jobb över, jobbar på torsdag igen, sen sticker jag till Eskilstuna över helgen och firar midsommar med min älskade Kajsa. Satan i gatan vad jag saknar henne.

Idag väntar sol och slöande. Okej, ska nog dra mig ut och springa också, faktiskt.

/skitgladtjej92


Out. Of. Control.

Grillning och kubb hos Viktor i lördags. Han var redo med grillvantarna:





Summary of the weekend

Ingen update tja. Jag har jobbat hela helgen, och ska straxt dra och jobba igen. Det var så satans stendött i lördags, tiotal minuter kunde passera utan att någon kom innanför dörren. Tina och Linda började tillslut marchera fram och tillbaka i butiken..

I lördags kväll var det grillning och kubb hos Viktor, kubben var klart dagens höjdpunkt. Fyfan vad vi garvade! Därfrån drog vi sedan till Kim och spelade GH (läs: sov i soffan), heeelkul kväll!

Efter jobbet igår (som inte var lika segt som i lördags) så drog jag, Madde och Malin tummarna ur arslena och tränade. Bl.a. 6 ronder säck och en trevlig fys. Sen kilade jag till Viktor och kollade på fotboll Brasilien - Elfenbenskusten och lite How I met your mother.


Med andra ord,  k i c k a s s   h e l g .

Johanna's 18th











Så jävla rolig kväll hos Jolle the Frog igår!
Nu: off to work, kom och handla hos mig (Hemtex @ Barkarby Handelsplats), det kommer vara stendött!


Jag kommer tillbaka snart, jag lovade




Svensk sommar

Gissa vädret i Bålsta. Ledtråd: syrran kom just hem efter en cykeltur. Ungefär såhär såg hon ut:


(random bild @ google)

nothing

Jag vet inte varför det är när regnet pissar ned som en jävla pilskur och Tor-med-hammaren gör så att hela jävla världen dundrar som jag saknar dig som mest bästavän.

Det bara är så.

Om himlen finns är jag förlorad

Jag skäms. Som fan. Över att jag inte sett Rocky tidigare. Jag menar, jesus, killen är så jävla cool.

Lekte en stund med Viktor imorse (okej, imorse för mig = kl 12), åkte till pappa och matade mina stackars kaniner (någon som vill ta hand om två kaniner som vill ha lite kärlek? contact me isåfall), och nu sitter jag och överväger om jag orkar träna eller inte. Sommarlooov ♥

Ikväll ska jag vara good friend och sitta i skogen (badplats?) och bli myggbiten för att Johanna ska firas i efterskott, hon fyllde nämligen 18 för ett tag sen. Dom andra idioterna ska tälta, men jag känner att jag hoppar det. Äh, det blir nog skojj, viva el skogen!

Hey Tiger Whats Poppin'


I dare, question is, do u?


Springande ormar

Mirja: Amen jag lever som en grottman i vårat hus i finland, inget rinnande vatten, ingen el, och ormar som springer över tomten..

eh.......?


Jag: Asso har ni typ bara utedass och så då?
Mirja: Ja, förut hade vi ett jättegammalt, och jag råkade bli inlåst där på typ natten en gång, men min mamma kom och räddade mig som tur va.
Camilla: Haha tänk om du suttit där hela natten!
Amanda: Haha då hade hon kunnat leka gissa bajset. Ba "hmm, undra vems dethär är, eller oj, det va visst mitt."


//Flickor 92

Vi chillar galet





Camilla fick inte va me..

Eh, altså, jag vet inte vad jag ska säga till mitt försvar. Mitt tigerhår lever sitt eget liv.

Snart är det dags Camilla!!!


Is he talking to me?

Duuuuude Rocky är fett bra ju! Fan. Vilken. Skön. Snubbe. Jag menar, vem kan låta bli att avguda honom när han låter helt jävla nerdrogad 24/7? Lite lättad över att jag tycker det, eftersom Julle hotade med att jag inte skulle få kalla migsjälv boxare om jag inte tyckte Rocky var bra. Pjuu.

Ettan och tvåan hann vi med igår i varje fall, fortsättning följer ikväll.

Men först, kommer Camilla och Mirja och Amanda över lite randomly och plaskar lite i poolen, party!
Shitt nu upptäckte jag att Argentina spelar idag också, det måste ju ses!


Ovärt inlägg

Riktig slödag. Eller ja, började dagen med ett styrkepass med the Camilla (tummen upp), sen har resten av dagen har gått till att ligga och sola, halvsova i solen, läsa i solen (ni fattar). Närmast: till Viktor och titta på Rocky. Lite pinsamt kanske att jag är boxare och aldrig sett Rocky... ja. Okej. Jag erkänner. Skitpinsamt. 

I varje fall, ciiaaaaoo.


Sålt smöret och tappat pengarna

Satt och kollade på bilder på fejjan med syrran (som nyligen fallit offer för facebook efter en lång tid som motståndare), och då dök denhär upp:


Bella:
 Det ser ut som om du sålt smöret och tappat pengarna på denhär
Jag: ..... :O (<---ansiktsuttryck)
Bella: ???
Jag: Kolla vad jag kommenterat längre ner
Bella: VAAAAAHH assåååå!

Är vi syskon eller är vi?

TIGERKAKA!

Satt över två timmar hos Kicki, mitt hår va envist som fan ville inte blekas alls. Meeeen lite ljusare blev det i varje fall. Så nu ser de ut som tigerkaka. Eh, på ett positivt sätt, altså. Lite sol på dethär så blire askalas! Kort som fan däremot, får skylla mig själv som aldrig kommer ihåg att klippa mig...

Kul att det inte alls ser ljust ut på bilderna... MYCKET ljusare egentligen



Dun och syntet

Den här dagen försvann fort. Det ända givande jag gjort idag har varit att jobba. Vilket gick finfint, börjar få lite mer koll nu på vad vi har och vart allt finns. Vanessa höll en genomgång för mig om täcken & kuddar, dun & syntet, det är försjutton en hel jävla vetenskap. Meen jag ska skona er från sömniga inlägg om mina tragiska dagar, uppdaterar när jag har något måttligt roligt att skriva om. Typ.

Ska befinna mig hos Kicki (min frisör) imorrn 09:15 (jesus) för att få blonda slingor. Som planen ser ut nu så ska jag försöka bli mörkblond igen, får se hur de går tjalalalaa. Nä men typ såhär som förra sommaren:


Tjugoandra Augusti Tvåtusennio



Mobilkamerafoton. Coldplay Stadion 22 Augusti 2009. En av de finaste och lyckligaste dagarna i mitt liv.

Ur bildarkivet: Cpfiskar


Herrejesus. Satt och kollade på gamla bilder, när jag sprang på denhär. Cpfiskar. Vi var 13, jag var mörkblond, Sally var rosa-svart.  Fina tider det.


Sweet day

Nu: Ut och kuta
Sen: Styrkepass med Camilla
Senare: Film hos Sandra Sovaaa

Tummen uppp


En banan och två glasskulor är haram

Kom nyss hem från Refats mottagning, har haft en grym kväll med riktigt roligt sällskap och massor av mat! Nazmee och hennes kompisar hade flera olika dansnummer, lite tal hölls, varpå jag var en halv sekund från att börja böla 100 gånger (närfan blev jag softie?), och en hel del sexskämt utbyttes i vår lilla hörna (haram hahaha). "Nej nu ska jag sluta med sexskämt, och köra femskämt istället" - Erik.

Refat ringde just, va skitglad och garvade åt den elektriska spiderman-tandborsten jag och Camilla gav honom. Bästa haha!




Birds come flying at the speed of sound

Okej. Nu är det krig. Myggorna ska DÖ. Odjuren hade givetvis invaderat mitt rum igårkväll/natt, och surrade runt mina öron så jag absolut inte kunde sova. Inte heller gav dom vika för viftande eller fäktande eller hot med toffeln i handen. Det hela slutade med att jag tog mitt pick och pack och sova på soffan. Kul.

Gladare blev jag inte heller när jag vaknade imorse till hela havet stormar utanför. Där försvann ju mina planer på att dra ut och springa.. Har även en najs träningsvärk efter det löjliga styrkepasset igår, fiiint.

Mitt sista hopp den här dagen är att Refats studentmottagning blir skojjig.

Time that were and time thats gonna be

Fredag. Har varit och sett min syster gå ut nian (hon klådde givetvis mina betyg med hästlängder), insett själv att det var två år sedan jag också stod där, även fast det känns som en hel livstid sen. Också insett att jag tar studenten om ett år. Wicckeedd.

Ska dra iväg och träna nu, innan jag får utbrott på något. Blir nog ingen utgång ikväll after all, Camilla och jag bestämde oss för att ta det lugnt chilla hos mig istället, det kan behövas.


Vi på nians avslutning 2 år sen

Thursday Sunset


Ibland är det ganska ok att bo i skogen.

SOMMARLOV FINALMENTE!

Kom hem från jobbet nyss, helt slut även fast det var helt dött idag. Men Tina och jag snackade bort lite tid ändå och fick även lite sällskap av en alltid lika pratglad väktare. Jag börjar komma in i allt blippande och knappande nu, packande i påsar, vilka kampanjer jag måste knappa in själv etc etc.

Har fortfarande inte fattat att jag har sommarlov nu. Avslutningen idag va zero sommarkänsla. Det ända som var bra var Ms Steccas improviserade mellanakter, och Mr Edwards öppningstal till the schoolsoft award (bästa). Men sommarlov är det i varje fall, fiiiifaaaan vad skönt! Tvåan är över, jag lever (knappt) och jag har inga ig:n (vad jag vet). Äntligeeen! PARTY


Det firas med fett seriösa osminkade bilder 

Tjaafaaaan

Var just på klubben och TRÄNADE med några av boxarna, FAN VAD SKÖNT DET VAR. Äntligen. 
Nu är jag hemma med Camilla, upptäckte just ett mail hon hade skickat till mig igår eftersom hennes mobil var borta. Serriöst. Haahaha, läs det här, DOG av skratt:

IEGS utspring 2010! Bildbomb!
















Kick some ass in the real world now! ♥


A Lion Called Christian


Jag fastnade vid en dokumentär imorse om "Christian the lion." Lejonet från Harrods som växte upp i London, men som tillslut blev ett lejon i frihet i Kenya. Jag satt och störtböla när man fick se hur John och Ace, som adopterade Christian från Harrods besöker Kenya efter ett år och återförenas med Christian. Det finns inga ord.
Titta själva:




Sneak peak

Har suttit och redigerat massor av bilder från utspringet igår, men de får vänta tills imorgon.
Bjuder på en liten sneak peak på Refats vackra syster Nazmee och Camilla precis innan utspringet.
Det har blivit jävligt mycket foton på sista tiden, hope u like it, annars får ni fan stå ut.

Tisdag bara försvann

Ska slå Micke nästa gång jag träffar honom. Hade precis slutat jobbet, trött som ett svin och med världens huvudvärk, kollar mina sms jag fått under tiden, varav Micke har skickat tre stycken där de typ står att jag måste ringa Camillas hemtelefon jättefort för att det har hänt en olycka. Jag fick panik och blev skitnervös, liksom, vilket sjukhus skulle jag åka till eller vilken polisstation skulle jag hämta henne på? När jag sen får tag på Camilla säger hon "min mobil blev typ stulen igår efter att vi lämnat nivå..."

Tack Micke för minuterna av hjärtklappning du gav mig.

Jobbet gick bra i varje fall, men jag är så jävla död nu. Det blir en lååång sovmorgon imorrn.

FÖR DOM HAR TAGIT STUDENTEN

Sitter och inser att det var måndag igår. Aj.

Treorna tog studenten igår, så jag fick med mig Camilla och åkte in för att se utspringet och gratta alla. Började nästan böla för att alla var så jävla glada. Jag vill också ta studenten, nu! (Jag vet inte hur många gånger under dagen vi sa "bara ett år kvar..."). Efter dom åkt iväg med flaken så drog vi hem till Refat på förstudentmottagning. Blev gödda med bengalisk mat så vi knappt kunde gå.

Vi blev kvar där ett bra tag innan vi drog till Nivå 22 på kvällen med Refat och hans kompis Prem. Träffade Sandra och en massa annat folk från skolan. Allt efter det förblir en untold story. Men roligt som fan var det! Jag ville så jävla gärna hänga med på IEGS slutskivan också, men jag hade varken biljett eller leg..

Massor med foton från utspringet och mottagningen kommer senare, nu måste jag städa mitt rum som ser ut som en krigszon efter 4 dagars bara-komma-hem-och-mellan-landa samt 3 kvällars partade. Illa. Sen är jag off för att hämta böcker i skolan och sedan vidare till jobbet. Tjing!






Ole dole doff

Jag och Sofita diskuterar våran kommande multiple choice prov (a,b,c,d -alternativ i naturkunskap). Haha skön hon är! Det blir nog ole dole doff rakt av för mig på provet.


Niornas bal 2010: BILDBOMB

Så, här kommer några utvalda foton från niornas bal 2010.















All the crazy shit i did this weekend

Har haft en så jävla kick-ass helg att det inte är sant. Gått helt bananas med Camilla, träffat nya människor, inventat nya internskämt, renoverat lokalen, fotat på balen, haft cykelrace mitt i natten, tappat rösten, diskuterat att ha sex i en hamock, druckit Sune 4.0 (!!!), sjungit till Håkan, listan fortsätter waaaaay down. Så satans roligt jag har haft det. Om det börjar såhär bra, hur underbar ska inte sommaren bli?

DOG när dom påpekade igår att det låter som de sjunger "små negrer i sanden" med skånsk dialekt i refrängen på U2's Sunday Bloody Sunday. Så. Jävla. Bäst.


Fina syster

Håller på att redigera lite foton från syrrans bal igårkväll, så de kommer straxt upp här. Såhär fin var hon i varje fall i väntan på att bilen skulle komma och hämta dom!



Komigeeen Leeena vad skulle vi annars göööraaaa

Sitter och lyssnar på Håkan och tappar snart rösten. UNDERBAR kväll natt med ännu mer Sune 4.0 plus lite cykelrejss. BÄSTA!

Förmiddag i lite bilder





Vart e skruvdragareeeen

Hela förmiddagen har spenderats i lokalen, helt död nu. Vi har röjt ut hela lokalen, städat som sjutton, och typ ändrat om hela ena halvan av träningsutrymmet. Skruvat och flyttat och bärt och hela kalaset. Fan vad fint det blir! Forsätter med det sista imorgon. Nu ska jag göra mig i ordning och straxt sätta igång att terrorisera mina balklädda syster med kameran. Tjing!


Sune 4.0

Okej. Lugnt hemmakväll igår sket sig ju rätt rejält. Camilla drog med mig till hennes kompis Viktor, som hade tagit studenten. Blev en hel del drinkar blandade och en hel del nya drinkar uppfunna, däribland drinken Sune som smakade som tandkrämen småbarn brukar ha. Sune 4.0 däremot, blev en riktig höjdare! Riktigt roligt var det i varje fall. Fick även på vägen hem höra att jag var en otrevlig blattefitta av en trevlig förbipasserande. Eh. Hur tänkte han där I wonder.

Daniela: "Om man kollar snabbt på den där lampan ser den ut som en spargris..."

Där ser man.

Friday and Saturday plans


Fredag! Fredag och jag är påväg mot friskare stadier (låter bara som en anka numera). Fredag och solen skiner. Fredag och sista "riktiga" skoldagen idag. Fredag och geografiprovet avklarat (bara naturprovet kvar nu..) 

Fredag och imorgon är det lördag, och då blir det fullt upp. Får träffa några av mina boxare, det är nämligen röjdag av lokalen. Sen ska jag försöka för mitt liv hinna till Vicky som ska firas med en födelsedagsbrunch. Men oddsen att jag ska hinna är väldigt låga... eftersom jag måste hinna fota min fina syster när hon ska på balen! Och på kvällen slutligen ska jag iväg på någon fest med Camilla.

Partyyyyy all day long altså. Så ikväll ska jag bara ta det lugnt, jobba på att bli 100% frisk. Camilla kommer nog över lite senare och gör mig sällskap också. So long!

FU

Om jag ser en enda jävel till som skriver att de varit på AC/DC så tänker jag göra samma sak som idioten som hoppade i Karlberg idag och fick alla pendeltåg out of order. Jag bryr mig inte att jag redan sett dom en gång, jag vill se dom igen, OK?

My beloved brits

Var till The English Shop på medis idag med mina kära britter Kajsa & Sam. Vi står och läser på några typ kort utanför med roliga brittiska texter på eller något i den stilen, varav bland annat detta sägs:

Kajsa: Oh here's one with Jesus, I like Jesus. (läser:) "Jesus loves you, but i'm his favorite."
....tystnad....
Kajsa: Thats... terrible...
Sam: Thats not even funny.


SEDAN, upptäcker jag en nunna utanför butiken....

Josephine: Kajsa! Nunna!
Kajsa: Va va vart? ÅH! (vänder sig om) Sam! Nun! Nun! Nun! Nun! Nun! Nun!
Sam: Who what?
Kajsa: Nun! Nun! Nun! Orthodox, catholic, ehh nun! Nun! Nun! Nun!
Sam: Oohh, yeh, nun.

Någon borde räknat hur många gånger hon sa nun. För det var många.

On a cold and grey Chicago morning

Kommer på mig själv med att direkt sätta på Elvis Presley - In the Ghetto när jag loggar in på Spotify. Pappa, varför var du tvungen att droga mig med Elvis hela mitt 17 åriga liv. Varfööööör.

Vi närmare eftertanke slår det mig också att mitt goda tyckande till AC/DC och Robbie Willams också beror på denna 17åriga manipulation. Eftersom jag förmodligen aldrig skulle börjat lyssna på dom om det inte varit så att de strömmat ur högtalarna och blandats med pappas inte helt usla sångröst vareviga lediga dag. Ser dock inget större problem i just AC/DC och Robbie, snarare tvärtom. Det som skrämmer mig är att jag vell snart börjar tycka om Kenny Rodgers och Madonna också. God be merciful on my side.

JAG HAR BADAT!

...i poolen! (kunde inte låta bli tillslut..) Rapport: 25 grader, ASKALAS!

Blir lite extra glad (läs: tröstad, lugnad, full i skratt etc.) av att höra hur extremt ambitiös min klass är. En säker källa (Kajsa) till mig har meddelat att hela 6 (SEX!) personer av 33 (?) dök upp på sportsday. DET, mina vänner, är kämparglöd och sportsmanship. Det är skönt att veta att det finns personer som försvarar vår ära när en själv är hemma och snorar. GO S2A!

Bjuder på dagens ligga-hemma-och-dö-look. Och JA jag har bikini på mig. För gudskull.

Aint that a bitch

Ingen skola för mig idag heller. Eller, det är sports day, och jag vet inte varför jag ska sitta där och må dåligt när jag ändå inte kan anstränga mig. Men jag ville faktsikt gå, jag ville kicka ass på 100 m och kulstötning, och titta på fotbollsmatchen mellan lärarna och eleverna. Det är så sjukt trist att sitta hemma, och jag blir galen av att inte kunna träna... jag var så jävla hyperaktiv igårkväll att det kom till den punkten där jag låg och skrattade åt mitt eget skratt. Normalt, yes.

Har i varje fall kollat på Avatar igen nu på morgonen. Herreguuuud vad bra den är. 

- We're VFR from here on
- What's VFR?
- Means you gotta see where you're going
- You can't see anything
- Exactly, ain't that a bitch?

All one needs

Laddat upp för att sitta ute på altanen: tidning(-ar), solbrillor, nötter, vatten, snorpapper (!!!)
Det är faktiskt 22 grader i poolen, jocke har bosatt sig i vattnet, jag hade badat om jag inte varit sjuk...

Mami har köpt en "solsäng" som jag legat och sovit i typ hela dagen. Asnajs!

She said i was a dancer before i could walk

Mitt huvud sprängs, min näsa kittlas och jag låter som en kvävd anka. Underbart. Har precis sett Mamma Mia för sjuhundraelfte gången och ska lägga mig och sova i solen ute på altanen nu. Sätter nog i Playa Total 7 i stereon också, så kan jag ligga och låtsas att jag är i spanien, att allt är precis som det ska.

Håller på att bli helt galen över att jag inte kan träna heller. Skulle sprungit beep-testet idag, eftersom jag missade när vi hade det idrottslektionen. Och jag skulle förmodligen varit kick-ass och fått mvg, men NÄ jag ligger hemma och snorar. BRA. Fantastiskt. Underbart.

I can fix up those lies

Suttit och snorat och ritat hela eftermiddagen. Detta är resultatet. Inte riktigt nöjd, och irriterar mig grovt på att jag alltid lyckas rita huvudena oproportionerligt (shitt vilket svårt ord) till kroppen. Dessutom har hon typ ingen panna. Najs.

Kass fotokopia. Mycket bättre och mörkare skuggor i verkligheten.

Bä bä vita lamm har du någon ull

Insåg just att jag kanske borde göra något åt mitt hår (läs: ull) innan jag visar mig för folk idag. Gjorde ett försök med borsten, blev inte mycket bättre. Vad jobbigt allt blev nu.


Michelle Rodriguez

Har kommit fram till att Michelle Rodriguez måste vara jordens snyggaste. Damn her.


If its not forever, if its just tonight, we're still the greatest

Vaknade kl fyra inatt av att jag typ inte kunde andas. När klockan ringde 1 h och 45 minuter senare var det inte ett dugg bättre, så det vara bara att försöka somna om igen. Jag pallar inte bli sjuk nu. Så jävla värdelöst.
Tänkte att det skulle bli jävligt skönt att va hemma ensam ett tag på dagen, men nä, då ska min fjolla till bror komma hem från skolan halv 11 för att han har lite ont i huvudet??? HALLÅÅ??? Whatsup med dagens snorungar.


Såg att Madde hade skickat Kings of Leon's Sex on Fire till Micke på facebook, eftersom han hörde den när vi satt på en pub i England och tyckte den va skitbra. Så sitter jag här och lyssnar på den och saknar England så mycket att det gör ont. Fan.

Jag kom just på att vi har Avatar på blue-ray hemma. He-he-he nu vet jag vad jag ska ägna mig åt några timmar framåt.

RSS 2.0