xxx


Heros


Obsession and reason

Jag vet ju att ni fortfarande går in här. Det förvånar mig, att ni fortfarande hänger kvar trots att jag uppdaterar kasst. Och varför jag inte uppdaterar: energibrist, tidsbrist, inspirationsbrist. Typ. Jag gör seriöst inget annat än att jobba och träna. Och när jag väl är ledig eller har några återhämtningstimmar så är jag så jävla trött att jag inte orkar göra något annat ändå. Eller så gör jag nödvändiga saker för att vardagen ska gå runt, typ som att städa och handla. Men igår lyckades jag faktiskt boka klipptid (efter att ha skjutit upp det i typ ett halvår). Och jag har börjat inse att jag måste skriva post-its för att inte glömma saker. Så istället för att rita och fota och skriva fina ord som jag alltid gjorde förut, är det ända som kommer från min penna numera handlingslistor och things-to-do på post-it-lappar.

Äsch, jag vet inte riktigt vad jag försöker säga egentligen. Borde sova nu ändå.

Yours when night falls

Jag önskar att dygnet hade fler timmar. Eller att man inte behövde sömn. Ja, det vore nog det mest utlimata; att inte behöva sömn. Kvällar och nätter är så mycket bättre än dagar. Intressantare, mer levande.

But I could never find the words to say

2:40

---


"The pure and simple truth is rarely pure and never simple."

- Oscar Wilde




New in


"Heeeej," som Linda skulle ha sagt. Nya boxningsdojjor, inte en jävla dag för tidigt.

---


---


So/goddamn/cute

(source)
Men ååhh ge mig en fransk bulldog! Så söta att jag dör.

Thursday's

/ Iloveyou

I will never be the same


--

"I know where I'm going and I know the truth and I don't have to be what you want me to be.
I am free to be what I want."

-Muhammad Ali

Idontknow

Så himla mycket. Så många tankar som snurrar i mitt huvud men så få som lyckas bli till ord. Önskar ibland att jag var som vanliga människor och bara kunde lägga mig på marken och ge upp. Men det går inte.

I'm sorry for the absence


11.11.11

/ Jag vet inte ens hur jag ska börja. Vet inte ens vad jag vill skriva.

---


---


I'll pick up these broken pieces til I'm bleeding



Synonym till Bäst.


November och Göteborg



Kom hem för ett tag sen från veckans sista jobbpass, för imorgon åker vi ner till Göteborg och ABC! Vikten ligger där den ska, har laddat upp med russin och är bra mycket positivare idag! Har fått tillbaka orken (läs: envisheten) igen och kunnat träna utan problem senaste dagarna. Faktum är att bara komma ner och träffa alla och träna i måndags gjorde mig så glad att jag nog blev frisk mentalt om inte annat. Så nu är det bara o köra! KOMMER BLI SÅ JÄVLA KUL!!!!!

RSS 2.0