December has never felt so wrong

Konstig dag av någon anledning.. Klippt mig, vart över hos Ingrid och fått allt administrativt till hemsidan, tränat, käkat på kinaresturang med mami, syskonen, anna, tobias, andreas och helene. Och givetvis glott på Taking the Stage, vilket är precis vad jag ska fortsätta med nu.

Nyårsafton imorrn, och jag har ingen jävla aning om vad jag ska göra. Toppen.
Kanske slänger upp ett inlägg om 2009. Det är så mycket jag vill minnas med kanske ännu mer jag bara vill glömma...

Is love a lie?

Jag dör lite varje gång jag ser den här scenen och hör henne sjunga. Så jävla bäst.
I orginallyricsen är det egentligen; "is love alive," men jag tycker som Mia, "is love a lie" känns bättre.
Orginalverisionen av Sara Bareilles och Ingrid Michaelson längst ner.
Nu ska jag kolla på mer Taking the Stage


Benbenbenbenben

Har inget intressant att skriva om... så jag återkommer när jag har det.
Såg på Narnia; Prince Caspian igår för hundraelfte gången. Helvettes satan jag ska gifta mig med Ben altså.


This is my winter song to you

Jag DÖÖÖÖR för Taking the stage! Och för att inte tala om Tyler goddammit! Aaaaahhhhh! Satan i gataaaan


Black dresses

Jag vill så ha en ny snygg klänning! Gärna en till nyår, men jag gett upp lite med att hitta någon nu. Skulle inte tacka nej till någon av dessa, som vanlig partyklänning.




Minus ett

Mina mardrömmar handlar inte om att bli jagad av zombies eller köttätande monster, även om det kanske vore bättre. I mina mardrömmar finns det någon eller något som jag måste slå, men jag får ingen kraft eller fart i slagen. Och jag slår och slår men ingenting hjälper. Svag och värdelös blir jag nedspolad i en tunnel där allt snurrar. Vem var jag som trodde att jag var något, vem utnämnde mig till den starke. Jag är ju ingenting, bara värdelös.

Och det finns inget värre än det. Zombies är kattungar i jämförelse.

Blåaränder

Stockis avklarat, kom faktiskt hem med en stor tröja, ett linne, en kjol och tre par trosor, allt på reeaa! Dom andra lyckades mycket bra dom med. Började i Ringen, gick sedan till Götgatsbacken och tog tunnelbanan till plattan, besökte sammanlagt tre olika monki! Helt nedstänkta med flit av en biljävel blev vi också, idiot vet inte vilka han bråkar med! Sen ska vi inte tala om hur trötta vi var i tåget hem, skrattade så vi grät.

Tröjan från Monki! ♥


Estocholmo con locos

Jag är off to the stad med the malin och the johanna! Vi är lite smarta tillskillnad från alla panikslagna idioter så vi börjar på söder där de inte är lika mycket folk. Tjing!

Nu fick jag en anledning att ladda upp den här bilden också.

I'm too lost in you

Okej sjukt cheesy och fjollig låt, men ack so true och så bra. Som Ms Stecca säger; "I like cheese!"



"You look into my eyes
I go out of my mind
I can't see anything
I can't help myself
I can't break the spell
I can't even try

Baby, I'm too lost in you
Caught in you
Lost in everything about you
"


Taking The Stage

Jag har förälskat mig i MTV's Taking the stage. Fascineras av hur dom allitd lyckas hitta perfekt musik att matcha scenerna. Skittrist att det inte sänds oftare.


Sedan skadar det inte att Tyler är jävligt snygg också..

Keira again.


Hos mami och firar julafton nr2!


Campåaxzel

Camilla uttryckte sig att jag borde ha henne på axeln hela dagarna, jag kan inget annat än att hålla med!
FETT SEXIG BILD!

It's all in the wardrobe just like I told you!

Nu - Narnia; The Lion, The Witch and The Wardrobe med varm choklad!

Canon Ixus 95 IS

Julklappar. Bästa av dom alla som inte är med på bilden för den tar bilden är den lilla kompaktkameran jag fick! En Canon Ixus att ha och leka med när systemen inte är lämplig att släpa på. Och den e så fiiiiin min lilla bebis!
Näst bäst som är med på bilden - adidas träningskjol att matcha i! Yessssss slipper äntligen shortsen from hell.

Annars, parfym och hudcreme, extrern hårddisk, usb-minne, block och penna, film Public Enemies, bok Luftslottet som sprängdes, pyjamas (som vanligt), halsband, pengar.

Pix med lilla kameran!

The Trouble With Love Is

Okej jag har sett Love Actually två ggr nu på mindre än 24 timmar. Får inte nog. Love Actually och Kelly Clarkson's gamla men alltid lika underbara The trouble with love is och kvällen är räddad.
Nu ska jag avliva skrikande barn, godjul!




If I was a sculptor, but then again no.

Julklappar öppnade,
trött som ett svin,
måste vara social.

..and so this is christmas, what have you done?

-  -  -


Förlåt


Ett år sedan. Jag förstår fortfarande inte. Jag vill vakna ur min mardröm nu.
Förlåt älskling, för miljonte gången, förlåt.


23 December

Ett år sedan. 52 veckor. 365 dagar.
Tårarna slutar aldrig att rinna.
Jag förstår inte.

Förlåt.

GOD ! (en inlägg tillägnat Victoria Ström)

Okej så NU ska jag äntligen skriva ett efterlängtat inlägg tillägnat min kära vän Victoria "Doomed" Ström. Inläggen är döp till GOD eftersom detta är ett ord personen i fråga använder sig mycket av, och som även smittat av sig på mig. Och för övrigt så har hon idag inhandlat 25 stycken nya fiskar (som snart kommer att dö) varav 5 stycken är döpta till Charlie.

I alla fall, Victoria en en väldigt blond (då till utseende, mestadels...) flicka som bor i Solna (tips; ta HISSEN vid besök, trapporna - ingen bra idé). Bra samtalsämnen att ta upp med Victoria är; McFly - band som hon är fullständigt besatt av, resor - som hon älskar, hennes pappa - som nog är hennes största idol (?), Abercrombie & Fitch - klädmärke som hon dör för, flip-flops - något av det första jag lärde mig att hon älskade, hennes ständigt döende datorer, böcker - eftersom hon vill bli författare, okej det får räcka för tillfället.
Jag har då känt denne i nästan precis 1,5 underbara år nu! Ett av de första minnena är nog när hon, jag och kajsa knallade ner till Willys på nån hålis. Vicky var skräckslagen as a consequence av mitt och Kajsas sociala framträdande. Med tiden har hon dock lärt sig leva med detta. Närmast har vi en trevlig resa till England i bagaget tillsammans med Kajsa och Fletcher.

Det är det mest random jag kommer på att skriva helt spontant nu. För jag tänker ge dig ett helt random inlägg i Josephine-mongo-style istället för ett inlägg där in which jag tjatar om hur underbar du är, för det vet du ju redan. Men jag kan säga det igen, as a finish up (och nu blev slutet helt mongo också), i alla fall, DU ÄR UNDERBAR!


Ave María

Nostalgi. David Bisbal - Ave María + España, inget slår det.


Nerja 2006

xoxo

Mitt liv är över. Högtalarna har kapitulerat. Satan.

It's gonna take a lot to drag me away from you

Det positiva med att vara på städ-duty denna dag är att jag hittade mina strumpbyxor som jag tappade bort i somras.

Min älskade dator lever för övrigt igen efter att blivit nedskjuten av massa virus. Välkommen tillbaka.

Frostig bild from last year.

Snöskottar-Bob

Gert drog snöskottar-bob på Rix FM igår, haha underbar! Här är länken för att höra hela:
http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio&id=5030

Här kommer en bit ur den:

"22 December; Bob hade rätt i att det blir en vit jul, därför att det föll 35 centimeter till av dendär vita skiten. Och det är så kallt att det nog inte smälter förens i augusti. Det tog mig 45 minuter att klä på mig och gå ut för att skotta, sen blev jag tvungen att pissa. När jag klätt av mig, pissat och klätt på mig igen var jag för trött för att skotta. Försökte hyra Bob att ta hand om snöröjningen resten av vintern eftersom han har en plog på sin lastbil, men han säger att han inte har tid. Jag tror att dendär jävla skitstöveln ljuger.

23 December; Bara 5 centimeter snö idag. Det är nollgradigt nu, frugan ville att jag s kulle juldekorera huset imorse, är hon knäpp eller? Varför sa hon inte det för en månad sen. Hon säger att hon gjorde det, men jag tror tamigfan att hon ljuger.

24 December; God jul. 15 centimeter snö. Snön har blivit så hårt packad av snöplogen att jag bröt av snöskyffeln. Tror att jag fick en hjärtattack. Om jag får tag på dendär jävlen som kör snöplogen så ska jag dra honom i pungen genom snön. Jag vet att han gömmer sig runt höret och väntar på att jag har skottat färdigt, sen kommer han längs gatan i hundre km/h och plogar igen bara för att jag har skottat. Frun vill att vi ska sjunga julsånger iväll när vi öppnar julklapparna, men jag, jag är för upptagen med att komma efter snöplogen.

25 December; Juldagsmorgon. 50 centimeter till av denne jävla skitsnön. Blev insnöad. Tanken på att skotta gör att mitt blod börjar koka, gud vad jag hatar snö! Snöplogsföraren kom förbi och frågade om en donation - jag slog honom i huvudet med snöskyffeln.

26 December; Fortfarande insnöad. Vafan flyttade vi hit för, alltihopa var hennes fel, hon går mig på nerverna.

28 December; Fortfarande insnöad. Satmaran gör min galen.

29 December; 25 centimeter till. Bob säger att jag måste skotta TAKET, annars kan det rasa in. Det var det löjligaste jag hört, hur dum tror han att jag är egentligen?

30 December; Taket rasade in. Snöplogsföraren stämmer mig på en miljon kr för att jag slog honom i huvudet. Frugan har åkt hem till sin mamma.

31 December; Eldade upp det som var kvar av huset, ingen mer skottning.
"

Småbarnsförälder ?

Jusste, jag va i min gamla skola och mina syskons nuvarande skola, för att titta på deras julavslutningar. Träffade gamla lärare som först trodde jag var en av småbarnsföräldrarna, fint, underbart. Började med broders avslutning, men flydde smått terrified när tvåorna började göra något som verkade som en ritual för en slags sekt. Gick istället till min duktiga syster som fick sina betyg!

Ska fortsätta kvällen med att försöka undvika pappas julpanik.
...funkade ju länge, nu ska jag dammsuga övervåningen, toppen.

Kista & vitlökstortering

Jag håller på att bestämma mig för om denna dag varit händelserik eller inte... Slutsats blir nog; i varje fall händelserikaste dagen so far på jullovet (tragiskt). ANYHOW, började the day med TV-tittande, sedan åkte jag till Kista (ensam, som det emo jag är) för att avklara sista julklapparna. Gick relativt fort actually, så nu är i princip alla julklappar inhandlade, yess! 

Haha, sedan på hemvägen. Okej, jag hade käkat kebab, stod och väntade på bussen i Kista, drar en djup suck och andas ut, varav en jävligt snygg kille vänder sig om. Jag blir därav lite osäker på om han vände sig om pga. min vitlöksandedräkt eller av andra random skäl, men dör följaktligen av skratt inombords och är tvungen att messa Ikrah, såhär lät det:

Josephine: "Ey jag tror jag råkade andas vitlök på en kille som förövrigt var jävligt snygg."
...får sedan till svar av Ikrah: "Jag vet inte om jag vågar påpeka hur mycket som var FEL i den meningen jos... 1. Vitlök? Snälla. Jag behöver inte säga mer. 2. Andas PÅ honom, vad tänkte du... 3. Vadå insåg du att han va snygg efter att du hade vitlökstorterat stackaren eller när han uppenbarade sig? 4. WTF JOS, vad är det med dig och killar och att göra bort sig? 5. VADÅ EY??!! Du har hängt för mycket med salman. Och moris. Och säkert julio också..

Behöver jag säga att jag DOG av skratt?? Du är underbar!

Keira Knightley for Vogue



The Reader

Såg nyss The Reader, som jag velat se länge. Och den var annorlunda, bra, men annorlunda. Vissa saker är jag fortfarande förundrad över, men det är en sån film som hänger kvar och knager. Och jag är ju en sucker för udda filmer så. Kate Winslet är som vanligt underbar, inte konstigt att hon fick Oscar för rollen.


All evidence to the contrary

Stallet idag, jag och Jazz trotsade vädret och gav oss ut i snölandet med mål; ridhuset. Kom fram en halvtimme senare som två snögubbar (eller ja, Jazz som snöhäst). Gick me pålleplutt hela vägen eftersom det va så styltigt, det var ungefär som att va ute och gå med en 700 kilos hund. Han luffsade på, nosade, stannade, tittade, puffade, och va väldigt hundig, haha sötnos. Sen med täcket över sadel och hela utrustningen såg han ut som en kamel också. En kamelhund, och jag som trodde han var häst, all evidence to the contrary.

Nu har jag härliga skavsår efter min halvmilspromenad i snön :(

Kamelen


Nu tändas tusen juleljus

Inte gjort ett jävla skit idag. Varvat mellan datorn och mtv, fikat jag har också. Utöver det - nada.

Morfar var här och lämnade en lite julgran (plast dock), så nu står den här med belysning och röda och silvriga julgranskulor, och jag fattar ingenting. Allt har gått så fort. Det kan inte vara möjligt, att ett helt år är slut.

Ska se Flickan som lekta med elden ikväll dock, lär bli största händelsen denna dag.

Nothing in comparison


The best part of me was you

Det känns att sitta ensam en fredagskväll. Inte just bara för det är fredag och kväll, men för att det tidigare samma dag har varit julavslutning, för att det är första dagen på jullovet. Ändå sitter man ensam, även fast man själv valt det, för att man inte har någon lust att göra något åt saken. Kanske är det för att man vet, att även om man inte skulle vara ensam så kommer man känna sig ensammast i hela världen ändå.

CHRISTMAS BREAK!

JULLLOOOOVVVVV!
En härlig vecka med sovmornar innan det är dags att plugga inför svenska och mördarcivicsprovet, supeeerrr.

Jag och Torkis fikade efter avslutningen också, myspys!
Tåget va förövrigt fuckade idag igen, men hem kom jag i alla fall efter ett tag.
Så här sitter jag igen, fredag, vafan ska man hitta på...

Dagen i ära laddar vi upp bilden som aldrig blev uppladdad på de hårt studerande Lyon och Elin från i tisdags!

Sammanhängande inlägg, yes.

Dagens fakta

-
1. Fuck project week
2. Fuck dr Terror
3. Fuck kombinationen SL+snö
4. Fuck snöstorm och halka
5. Fuck mitt negativa humör

+
6. Jag älskar Bålsta Boxningsklubb
7. Julavslutningen på klubben var bäst
8. Jag älskar folket på Bålsta Boxningsklubb
9. Jag är trött som en gnu men det gör inget
10. Mitt busskort räcker ända till sista December
10. JAG HAR JULLOV IMORRN GODDAMMIT!

Project work

Okeeej, vi har precis haft lunchrast från vår project workshop hemma hos mig. Cem står just nu i köket och diskar och sjunger (vilket får Lyon att laugh his asss off). Nu ska vi fortsätta jobba o så intensivt.

Alla är för övrigt jättefascinerade av Bålsta, och Lyon kan inte sluta säga hur fint det är ute med allt snö...

Elin fyller 18 idag också!! GRATTISSSS!

Jag ser det snöar jag ser det snöar

Lyon: WOW DET SNÖAR!
Josephine: Lyon, det har snöat hela dagen...
Lyon: Ja men...
Cem: Små grodorna små grodorna är lustiga att se!

För övrigt fyller Cem 18 idag! Grattis till honom! (Och Elin fyller 18 imorrn)

Energy saving light bulbs

Sitter i skolan på Elins mini-laptop och försöker jobba på horprojektet. Går underbart. Lyon dregglar över datorskärmen, och blev just väldigt exalterad över att man kan gå in på youtube på skoland nätverk.

Vi har tidigare denna morgon varit på en halkig tur i snön ner till Espressohouse och inhandlat chailatte mm, så vi skulle överleva dagen.

Cem fick välja ett citat, det blev: "Crea Diem"
Lyon fick tunghäfta när han skulle välja citat och skrattar istället sönder sig över någon american/chinease busringning.
Cem hälsar att Lyon är gay.

Baah nu ska jag jobba vidare, på återseende!

I'm terrified

Jag dog lite för musikvideon till Rihanna's Russian Roulette


Carbon Dioxide Equivalent

Jahaja. Sitter hemma och jobbar på projektet, skitkul. Äh, det är ganska okej faktiskt, just nu ska jag skriva om utsläpp i CO2 i Sverige och runt om världen, så det är bara siffror och inget direkt analyserande. Passar mig fint. Ska nog se på The Holiday IGEN när jag är klar sen, he-he. Vid 5 däremot sticker jag på tjej-sparring i Enköping, kulkul!

Herregud vad lyssnar jag på egentligen...


"I'm looking for corny in my life"

I'm such a sucker for The Holiday. Och jag gillar inte ens sånna filmer. GOD.

Men satan i gatan Jude Law är inte nådigt snygg i denna.

"I was born to late"



Charging three hundred, clear

Vissa dagar kan jag inte andas.
Det är som om någon dragit en plastpåse över mitt huvud och knytit ihop den. Det finns ingenstans att ta vägen. Och ju mer jag slitar och kämpar, desto mindre blir utrymmet. Ändå finns det alltid lite luft kvar, som om den som dragit över påsen njuter av att se min panik, och därför håller mig kvar på det stadiet hela tiden. Hur strategiskt jag än planerar min flykt, så blir jag alltid fälld på vägen. Det är bara jag och påsen, trots allt.

På något sätt saknar jag den jag var förut. Även fast jag avskyr de värderingar och åsikter jag hade, och även fast jag äcklas över hur jag lät mig bli behandlad och hur jag uttryckte mig bland folk. Så saknar jag mig.
     Nej, okej, jag saknar inte mig, inte ett dugg egentligen. Jag saknar hur jag kände mig. Jag saknar hur mycket jag skrattade och pratade. Jag saknar hur enkelt och lättsamt allt var.
     Jag vill bara skratta och kunna glömma allt för små stunder, bara leva. Men det går inte. Det snurrar för mycket där uppe. I nuläget finns det dock bara ett ställe där jag kan göra det, leva altså, och det är på Bålsta Boxningsklubb. Men i längden håller det inte, i längden kommer hela jag rinna ut innan jag hinner rädda mig själv. Fram tills dess så tänker jag leva på de lyckopiller som boxningen ger - och som jag är så beroende av.

Utdrag

25 September 2008:
"Tears stream down your face,
when you loose something you can not replace.
Here is the day we hoped would never come."

26 September 2008:
"Hur ska jag klara mig utan dig vid min sida?"

Du vet, du vet hur mycket jag hatar hur världen ser ut utan dig, du vet hur mycket jag hatar den jag blivit utan dig. I varje fall så hoppas jag att du vet.


Snart är det hela fyra år sedan vi först möttes. Men först kommer dagen det blir ett år sedan jag såg dig med mina egna ögon.


Yes please


Tyler från MTV's Taking the Stage, ja tack!

Sparring pics

Två "extreeemt" bra bilder på mig och Malin från sparringen i torsdags.



A rush of blood to the head

Haha charming bild på mongona från igår ♥
Nu ska jag ta tag i och sortera alla 252624420249 bilder julle tog på träningarna i torsdags

Seasons are changing and waves are crashing

Ibland inspireras jag av mig själv, när jag tittar tillbaka på gamla foton. Till den tiden då det inte gick en dag utan min älskade kamera. Till den tiden då mitt huvud var full av ideer och bilder.

Saknar sommaren, det gör jag också.


Wrapped in ribbons

Jag måste bli bättre på att ladda in mina mobilbilder i datorn, fast först och främst ta bilder överhuvudtaget. Kanske inte med mobilen då, eftersom den är svinkass. Jag har faktiskt med mig min älskling, systemkameran, till boxningen i torsdags, så julle knäppte av x antal bilder under träningarna. Får se om några kanske kommer upp idag.

För övrigt har mina mongon dragit nu på morgonen, så nu ska jag duscha och städa. Sen blir det till att knalla över till mamma och hämta mina nya glasögon (äntligen!).

Såhär såg jag ut någon gång i veckan. Bästa kvaliteen med mobilkamera!

Halsduk H&M (syrrans), Halsband med Uggla, Svart "klänning" Lindex (också syrran haha)


Gymnastik 21:49

HAHAAHAHHA
Justnu övar vi tydligen circusakrobati. Salman försöker gå ner i spagat.
Vad mer ska jag säga.

21:33

Salman ligger nu och vrider sig av skratt (han har dock flyttat från golvet till soffan), Julio har avslutat sin inhopp som idoljury också. Mina och Camillas blickar kvarstår.

Tipptapptipptapptippetippetipptapp

Sitter och kollar på idol med Camilla, Salman och Julio. Eller, det är inte så lätt att höra vad som sjungs på tv:n eftersom Julio och Salman tjattrar 24/7 om helt störda och meningslösa grejer. Jag och Camilla utbyter kodord i blickar.

Förövrigt skiter jag fullkomligt i vem som vinner idol.
Återkommer.


Tre veckor kvar till 2010

GOD! (Sagt i Vicky-tonen) Kass update. Sammanfattning av denna dag:
- Bråkat med inställningarna på min Facebook-grupp för Bålsta boxklubb
- Skola, Project week har startat (skjut oss) 
- Ätit. Mycket.
- Träning, sparring, det gick finfint.

Nu ska jag sova ehe-he.

Ondska, jag lovar.

Det borde finnas inbyggd GPS i kläder. För jag har bara en fråga just nu, vart i helvettes helvette är mina strumpbyxor !?!!

Facebook-gruppen för Bålsta Boxklubb är härmed startad av mig också, woho! Efter ett snabbt beslut efter dagens träning. Och förövrigt blir det ingen match på fredag, vilket betyder att jag får käka istället. Jag vet inte vilket som är av det bättre. Jo okej, det vet jag ju, men pappa däremot röstar på mat-partiet.

Det här börjar bli löjligt. Är det någon som ÄTER strumpbyxor eller ?

Wednesday

We were meant to be untamed.

Find your grail

Åh jag vill så gärna se Spamalot. Främst för att Sara Ramirez är så sjuk på att sjunga. Lyssna bara, hon kommer in vid 1:10.



...och sen så gör hon det här galet bra också.


See me...

...'cause baby I'm sick and tired of dreaming.

Fucktards

HAHAHA Lo ♥


Tomtarochtroll

Det fuzzy inside är fortfarande där. Det verkar ha bosatt sig inom mig nu. Och det driver mig till vansinne.


Would you be my oxygen?

If there would be a path in the snow
A weak road beyond flowers and fields
Though it was hundred of years ago
With nothing but the rough winds as shields
If I would ask you to walk my side
As pouring rain and storm steels our sight
Though the blue birds have already died
Would you climb with me nomatter height?

We will all laugh at gilded butterflies

Imorgon har jag Quiz på Shakespeare's King Lear Scene 24. Problemet är bara, jag förstår inte ett skit bortsett från att typ alla dör. Det ser ljust ut.

Fryser som en jävla gnu gör jag också.

Halv tio

Gäääsp. För en gångs skull är jag up and about i god tid idag, så god tid att jag fick en halvtimme extra, och helt plötsligt vet jag inte vad jag ska göra med den halvtimmen. Men måndagar är bra, måndagar bettyder börja 11:20 och bara två lektioner. Det dumma är bara att en av lektionerna är spanska i en timme och 35 minuter. Yes.

I'm in an urgent need of a change.

Världens bästa Johnny

"I pretty much try to stay in a constant state of confusion just because of the expression it leaves on my face." -Johnny Depp


Santa what have u done?

Jag känner mig helt fuzzy inside. Och jag förstår överhuvudtaget inte varför. Jag vill ha snö och mörker, röda färger och julsånger. Jag vill ha tomtar och renar, ljusstakar och en braskamin. Jag vill känna lukten av lussebullar och glögg, julstök och Jill Johnssons julskiva i bakgrunden. Jag vill ha knäck och julstjärnor, kyla och en filt. Jag vill ha snögubbar och ljuslyktor, en pulka och varm choklad. Jag vill ha luciatåg och bjällerklang, julbelysning på gatorna och snödränkta vantar.

Jag förstår inte alls varför. Jag tycker inte ens om julen.

Julia Roberts


Feben productions

Dagens skrattattack: Vi kör charader hos Sara och det blir Febens tur. Hon tar en lapp, skrattar, och börjar med att peka på Malaika. Sedan lägger som sig på golvet och ber, vi fattar vinken; muslim. Direkt efter så börjar hon skjuta vilt med en osynlig k-pist och göra ljudeffekter. Vid det här laget är alla dubbelvikta av garv, och flämtar; terrorist terrorist!

Jag önskar SÅ att jag hade filmkameran framme, för det låter säkert bara rasistiskt genom text, haha. Men det va ett av dom roligaste moments ever fan.

Viggo - We all decline

"We each have only a limited amount of time here. We have to do more with it - pay attention, explore, be open to all of life. Because we have only one chance, we have to make life seem longer than it really is." - Viggo Mortensen



Don't go wasting your emotions

Nu sitter jag och väntar på att mitt mörkröd-rosa nagellack ska torka, och inte försöka förstöra det som jag alltid gör. Sååå då kan jag ju passa på att dra lite händelser då. Igår efter skolan drog jag, Victoriorna och Madde till studentmässan, gick runt och tog massa pennor (jag kom hem med åtta stycken...) och diverse andra gratisgrejer. Okej, vi tog faktiskt info om massa universitet etc. utomlands också. Sedan bar det av till city igen, gick på stan med Vickan och Madde först innan dom åkte åt sida håll. Kom baaara hem med en klänning, en tröja, värmeskyddssray och present till Sara. He-he. Kvällen spenderades sen med sötaste Ikrah, musik och Mamma Mia! Idag har jag även lyckats springa, duktigt Jos! Nu ska jag fortsätta min transformation, tjing.

Behöver mitt jättesvarta hår tillbaka

Transformation; Megan Fox har börjat. Wish me luck. Haha.

Celebrity look-alike

Upptäckte just att jag måste komma klädd som någon celebrity imorrn till Sara's Birthday Dinner. Så ja, nu sitter jag och googlar lite, Megan Fox är ett av alternativen.

Gästbloggning; Ikrah Mellannamn (intu)Lara Ferdaus Baird

Hejsan allihopa!, känner jag att jag borde skriva men jag vill egentligen skriva men SHAA flowers :D hur mås det på andra sidan datorskärmen?:) själv sitter jag hos jossanpossan och mår primadonna, kollar igenom en massa universitetsgrejer hah, nördigt men det är saker som pennor, choklad, tuggmin och lite mer pennor och lite mer choklad :) Idag har Jossan, min älskade sötnosiga gullipluttistomatispotatisplums varit i skolan, hon har alltså öppnat sina gudomliga ögon och följt den relativt normala morgonrutinen och begett sig av mot skolan. det som hände sen vet vi alla är väldigt ointressant. Sedan när hon slutat började Jossans liv och hon shoppade lite, söta tröjor :D Jag dansade på Janfridegårds med Camilla, Ellinor, Linda och Frida och idag lärde jag dom magdans haha, dom var jätteduktiga och det var kul:) sedan har jag också inhandlat Mami Karins present, och jessicas, as söta!!!! är så stolt eftersom det är första gången jag firar jul :D Anyways väntade på jossan i Bålstas vänteum i två timmar, läste en bok så nördig som man är. Sedan kom solskenet till bålsta och vi återförenades i ett moln av kärlek. Sedan förflyttades kärleksmolnet till Bålsta Centrum där Jossan köpte födelsedagsrepsent till en kompis! sedan begav vi av oss hemåt och nu sitter vi här! :D ursäkta utroptecknena.


MÅSTE BARA SÄGA ATT TVÅANS DRAMAGRUPP PÅ IEGS ÄR BÄST! JAG ÄR SÅ OTROLIGT STOLT ÖVER OSS EFTER SHOWEN IGÅR SOM VAR SÅ OTROLIGT BRA, NI VAR SÅ DUKTIGA!
Nu ska jag och Josephine ägna oss åt orala görelser.



Ps. Jossan är knäpp. och söt. söt söt söt söt söt söt! och jag älskar henne. :) Ds.
 


Föralltid tjugoett


Forever 21 - Ja tack.


And the sky opened up

Det är tur man har Gavin alltid.



Sen har jag ju iochförsig också körsbärstomater och avocado, det är ju fint det med.
Nä nu ska jag till klubben, i allla fall.


Framsidalår

Bålsta boxningsklubb 2 December 2009 omkring kl 20:45:
Ingrid: "Det var två matcher som slutade oavgjort... (i boxningslandskampen sverige-finland)"
Josephine: "Hurfan gick det till???"
Micke: "Båda dog."


Det var med andra ord träning idag. Jag var helt seg, något som kan kopplas med något annat absurt. Nämligen att jag red Jazz igår, satt i sadeln i omkring 45 minuter (ingenting!), och vaknar idag upp med världens träningsvärk i lår, rygg och axlar. Jesus. Det passerar ju inte obemärkt att jag inte längre rider lika mycket, och att dom musklerna är borta med vinden. Så går det, när man byter sport.

För övrigt så har jag match nästa fredag, vilket betyder banting, tjoohoo!

343 dagar sen sist.

Jag saknar dig, i varje slag mitt hjärta tvingas slå utan dig. Jag önskar bara att du visste.

Seven-thirtyseven p.m.

Josephine kommer hem från stallet, låser upp cykelförrådet, ska dra ur nyckel ur låset på cykelförrådet - nyckel sitter fast. Josephine arg. Den här dagen altså. On top of that så kan jag inte ladda upp bilder här, vilket gör mig litelite sur. Skitkass uppdate. Jag fick ur nyckel tillslut, eller mamma fick efter en hel del ryckande och lirkande. Djävulens avkommor idag, nycklar.

RSS 2.0