Ren lycka.

Det här är glädje på hög nivå. Det här är Josephine som lyckligast. Det här är när jag lever som mest.  Det här är ljuset i allt mörker. NI är ljuset och glädjen och lyckan och allt som får mig att kliva ur sängen på morgonen. Det här är när NI får mig att leva som mest.

Göstas bilder!



Heartache.

 jag har hål i mina byxor.
 jag orkar inte med skolan.
 mitt knäckebröd är nästan slut.
 jag måste hänga in alla kläder i garderoben.
 jag borde egentligen plugga.

 bara 2 timmar kvar till träningen.

 

Milow - Darkness Ahead and Behind

Life always dumps something in your lap
You're constantly busy redrawing your map
You leave behind a fading trail
Of images and words that you hope will prevail

Life always dumps something in your way
You try to make the best of it everyday
You could give up and give in but you prefer
To keep hoping some kind of change might occur

Misery sure loves company
And nobody's ever who they seem to be
The daily horror of people at their worst
And most selfish, one day, your bubble will burst

So much time should not have passed
At least not that way and not so fast
It wasn't always easy, it wasn't always fun
But it was always worth it, regrets I have none

Life always dumps something so you should try.
To acknowledge the fact you're surrounded by
These relics of a life that no longer exists
Your name still appears on the waiting lists

Life always dumps something that makes things worse
There are no rules in this self-help universe
It's never what you were expecting to find
There's darkness ahead and there's darkness behind


Sticks and stones, love.

Okej, såhär är det. Den dåliga uppdateringen kommer att hålla i sig, eftersom jag varit sjuk och ledig och gud vet vad, så har jag galet mycket att göra i skolan. Och på det ska jag träna också. Så, ja, vad finns att säga.

Helgen i alla fall, var hur rolig som helst. Vi åkte på fredag morgon, kom fram, vägde in mig med 6 hg till godo. Jag hade inte match fören lördag, så det va bara fortsätta banta, men fiade invägningen galant på lördagen också. Och så matchen, jag hann aldrig bli nervös, istället sprang Johanna runt och var så nervös för mig att hon inte visste vart hon skulle ta vägen, hehe. Sen plötsligt var det min tur. Börjar med att min motståndare typ fäller mig så jag ramlar, fint. Sen var det no mercy. Jag krigade, hon krigade. Jag förlorande med 1-2. Men fanimej det kunde blivit precis tvärtom, jag trodde faktiskt att jag vunnit, alla trodde det. Efteråt kollade jag upp poängen och en domare hade dömt 16-17. Ett poäng och jag hade vunnit. MEN inga sura miner ever här inte, nej jag är grymt nöjd med min insats. Jag gav mig aldrig. Sen vet jag att jag borde hållit garden bättre. Nu är det bara hem och träna ännu mer.

Våra diplomboxare stod för superfina matcher, vilket ledde till 3 silver. Mathias och Julle stod för starka insatser dom med, och Julle fick silver. Malin och Madde fick tyvär aldrig någon match..
       "Vi är goa och glada," sa Madde. Bålsta BK har gjort denhär helgen underbar. Blod svett och tårar. Vi håller ihop i alla lägen.

Bilder kommer, nångång.

"Vi e goa och glada!"

Hemma från en galet rolig helg i Gävle moch Falken cup med alla boxare! Bålsta BK för alltid!
Mer detaljer kommer nån gång när jag har tid. Nu måste jag kila till skolan, sen är blir det till att gräva ned sig i plugg som jag ligger jävligt mycket efter i...

Eld i hjärtat, is i hjärnan!

Män som hatar kvinnor

Sådär, nu har jag sett den, Män som hatar kvinnor. Den var helt okej, närmare bra än dålig. Den är riktigt bra gjord med tanke på hur mycket detaljer det finns i boken, då jag tyckte man fått med det väsentligaste. Filmen kunde dock varit lite längre, så man fick tid att sjunka ner lite mer i storyn och händelserna. Dessutom är det ju Lisbeth Salanders roll som gör hela filmen. För en sån svår roll har Noomi Rapace gjort ett riktigt bra jobb. Dock är hon nästan för söt för rollen. En ny favoritroll till högen!




Vikt - check, motstånd - check, frisk - piiiiiip....

FYFAAAN VA JAG E BRAAA!
Ojoj, nu e jag bra stolt över mig själv. Jag väger endast två hekto över min matchvikt, vilket betyder att jag gått ner en sådär 3 kg på 5 dagar. Det här trodde jag aldrig. Dessutom är jag inte längre ensam i min viktklass, utan en till tjej har blivit anmäld. En tjej jag faktiskt tidigare sparrats mot för länge sen. Hon är kort men jävligt aggressiv, så det lär bli riktigt skoj.

Nu ska jag bara bli frisk också så är allt underbart. He-he... fan.

Ingen skola för mig idag heller som kanske tidigare insett. Det blev ingen Män som hatar kvinnor igår, jag hade 2 kronor för lite.. hm. Men idag SKA jag faktiskt hyra den.

Dagens smaskiga frukost!

Never never let you go.

Jag syr knappar. Det går inte bra. Med knapparna alså. Alltid H&M's jackor, alltid får man sitta och sy om knapparna, efter dom trillat av. Jaja, jackan är snygg i alla fall.
       Funderar fortfarande på att gå ner och hyra Män som hatar kvinnor, har bara inte gjort slag i saken än. Ska nog gör det när jag är klar med knapparna. Men det kan ju ta ett tag.

Sitter och lyssnar på denhär stengamla låten. Okej, hans uttal är ju inte det bästa, och den är galet fjollig, meeeen jag gillaren.

Ödets ironi.

Måndag. Måndag och jag är hemma och jag är sjuk. Måndag, och sedan kommer tisdag, sedan onsdag, sedan torsdag, sedan fredag. Fredag, betyder Falken. Måndag och tre dagar kvar. Måndag och jag är fortfarande sjuk. Måndag och jag MÅSTE BLI FRISK!!!!

Helvettesjävlaskit.

För övrigt läste jag ut Flickan som lekte med elden igår, sjukt bra, jag satt och sträckläste, kunde bara inte sluta. Ska börja på Luftslottet som sprängdes idag. Måste dessutom se Män som hatar kvinnor, filmen då. Ska nog ner och hyra den idag. Tur att man bor granne med en filmuthyrning, passar bra när man är sjuk och inte orkar ta sig upp från soffan.


I've got me heart around me neck.

Taaack alla för alla grattis, och tack alla som fick mig att skratta igår, ni e guld värda. ♥
...och tack till min bror som kan va rätt söt ibland, som gav mig den bästa presenten, ett halsband gjort i nerja, med en sten där det står handmålat "Nerja ♥." Jag nämnde att jag ville ha ett sånt med den texten när vi var där, för det finns ett stånd där dom  handmålar och sätter ihop halsbanden på plats efter önskan, och så ger han mig ett med exakt så som jag ville ha. Tacktacktack!

För övrigt är jag inte ett dugg friskare, utan är på god väg att tappa rösten i stället. Järnspikar. Inge skola imorrn för min del förmodligen.
     Annan övrig info är att jag och kajsa gifte iss igår, dådetså!

Idag fyller pappa år, grattis till honom!

Sjutton.

Hurra hurra hurra, idag är de min födelsedag! Nu kan jag säga att jag är sjutton utan att kajsa börjar klaga. Fast egentligen är jag inte sjutton fören om en sådär 9 timmar och 45 minuter, men endå.
     Okej, så solen skiner, jag låter som en uppstoppad anka, och nu ska jag iväg och inhandla tårta som jag inte får äta. Tjing!

And all we've become is emotionally overrun.

Idag har vart en ytterst konstig dag. Alla var emotional overloaded och det enda ledde till det andra. inget att gå in på egentligen, bara konstatera att dagen inte varit en i mängden i alla fall.
     Anyhow, today's friday, vilket betyder att jag slutade halv 12. Jag hade egentligen planerat att jobba och sen åka till Madde på singstarkväll, men så blev det inte, eftersom jag kände mig som en punkterad badanka. Självklart det bästa tillfället att bli sjuk på, med Falken om en vecka. Inte direkt. Nej, så jag åkte först till Jakan och köpte present till pappa, sedan raka vägen hem. Så nu blir det till att vara hemma, knarka exberitox och ta det lugnt.

Apropå ingenting, så upptäckte jag en trevlig mix igår med min ack så smakrika bantningsmat. Nämligen, knäckebröd med tomat och tonfisk på, det var nästan gott! Och apropå bantningen så går det riktigt riktigt bra. :)

Falken om EN VECKA, iiiiihhhh!

Börja boxas? http://balstaboxklubb.se

Knäckebröd!

Nu kör vi. Matchvikt är det som gäller. Jag ska ner en sådär 2-3 kg på 1½ vecka, kommer bli riktigt härligt. Jag har laddat upp knäckebröd, morötter och tonfisk (...) och givetvis sallad, sallad och lite mer sallad. Jag är faktsikt sjukt taggad, tro det eller ej. Med tanke på att jag älskar mat så är bantning inget som tilltalar mig, men nu har jag tänkt om och insett att det faktiskt finns andra tillfällen och 350 andra dagar om året då jag kan äta. Lite av en epiphany faktiskt, jag behöver inte äta något bara för att möjligheten finns.   Nej, nu är jag fruktansvärt bestämd och taggad. Så nu tutar jag och kör, ända vägen in i mål!

Helgen ser ut som så; lördag - jag fyller år, söndag - pappa fyller år. Tur är vell det att jag avskyr tårta. :)


...as it used to be.

Jag känner hur enormt positiva mina inlägg har blivit. Men den här dagen har faktiskt varit helt okej. Trött som en gnu släpade jag mig till skolan imorse och tänkte att dagen skulle bli lika gå-och-häng-dig som igår, men nej, inte lika mycket. Engelska med Mr Frato var ännu roligare än vanligt idag, vi diskuterade toalettens utveckling (groooowwss at some parts) och fick lära oss att geniet som uppfann wc:n hette inget sämre än John Crapper. Haha så det kan gå, klassen hade roligt åt det ett bra tag. Det skadar ju inte heller att Mr Frato är helt underbar och bara så out of earth.
     Däremot har jag nog spikat ig i natural science B. Jag förstår absolut ingenting. Det är molecules hit och enzymes dit, och jag orkar bara inte försöka få in allt i huvudet. Även om jag skulle memorera så kommer jag endå aldrig förstå hur vart och varför. Kanonkul!

Till dagens höjdpunkt, jag var hos bästaste Jazzen. Mötte upp Sanna och Korint i Skörby och red en sväng i skogen med dom. Vilken underbar känsla. Att höra minst åtta hovar klappra igen, att kunna prata med någon som svarar med någon annat än frustningar. Jag har inget emot att rida ensam, tvärt om, men att rida ut flera hade jag saknat mer än jag anade. Det är så mycket som kommer tillbaka när hästarna börjar ta lite mer plats igen. Men det kommer aldrig bli som det en gång var..

Julafton 2 år sen.

We wish you a marry christmas.

Fråga mig inte varför, men det spelades en jullåt på tv, och för några sekunder så längtade jag faktiskt till julen och vinter. Vilket förvånade mig. Dem som känner mig vet att jag avskyr kyla, och är absolut ingen fantast av julen. Det enda jag gillar med vintern är att sitta nerbäddad med massor av filtar framför braskaminen medan kylan terroriserar utanför. Det kan vara mysigt under en kortare period. Men inte i 8 månader.
      Okej visst, det är inte vinter i 8 månader, men nogfan är det kallt. Redan nu är det svinkallt när jag knallar till bussen på morgonen, och när man kör moppe. Klockan 8 är det bäckmörkt ute, bara det gör mig deprimerad. Men det räcker inte, snart kommer det vara kolsvart vid 4. Det är ju härligt, kolsvart och svinkallt. Dom få timmarna solen kommer vara uppe så kommer jag sitta i skolbänken.
      Jag gillar inte vintern. Inte ett dugg.


Changes

Lekte lite i Photoshop som vanligt, och fick för mig att göra en ny header. Reslutatet blev inte så lyckat. Men det får va sålänge. Nu ska jag kila och se när jag börjar imorrn, jag anar 08:30, vilket betyder att jag måste borde sova på stört. Tjing!

The dark side of ambition.

I lördags vinkade jag ju hejdå till mitt solblekta orangea hår, efter en del beslutsågest. Men nu är jag mörkhårig igen i alla fall, skönt de, back to basics. Det enda minus med att vara mörkhårig är att man ser blekare ut. Men man kan vell inte få allt?

För övrigt så placerar jag den här dagen i högen med skitdagar. Det har varit en sådan dag då allt bara kännts meningslöst. Som strössel på det så är jag fruktansvärt trött på skolan efter fjuttiga 3 veckor. Jag som längtade tillbaka till skolan. Men vad jag kom tillbaka till var ett ställe jag inte kände gen. Allt har förändrats. Vi brukade ha så herremingud-roligt. Jag saknar gamla klassen, gamla lärarna, till och med håltimmarna. Men det jag längtade tillbaka till existerar inte längre.

På lördag fyller jag år. Vad exalterad man kan vara.


You cut me open and I kept bleeding.

Jag slutar aldrig blir amazed över den här snubben. Han är helt sjuk helt enkelt.




This is how you remind me of what I really am.

 ♥

Prisoners.

Gääsp, precis vaknat efter att ha somnat lite fint bredvid datorn, som i sin tur väckte mig genom att treviligt berätta att batteriet var slut. Så nu är jag upp and about igen. Imorse blev det som planerat en sväng till boxningslokalen för läkarundersökning, vilket genomgicks smärtfritt som vanligt. Dock ligger jag mellan två viktklasser, så vi får se vart det slutar. Tiden går helt galet fort, nästa fredag, om mindre än två veckor, åker vi upp till Gävle och Falken Cup. Ska bli galet kul, Gävle får passa sig, BBK är påväg!

Haha! Jag upptäckte att jag hade fotat denhär lite småstörda bilden på Sofia och Feben i nån vagn utanför lunch hall. Alla samtyckte om att den borde döpas till "en latino och en neger behind bars." Och om man tittar på bildens content upptäcker man att det va ett extremt påhittigt namn. Hrm. Chile och min chokladpralin behind bars tyckte jag såfall va bättre. ♥

Da hairdresser Ruslana!

Ligger i min stora säng och försöker komma på mitt ryska undercover namn för vår framtida bordelltjänst. Ha-ha. Ikrah har ikväll fått namnet Ruslana (DA hairdresser) (Kajsa heter som tidigare redan känt Svetlana och är the middle point of the organization.) Okej jättekul ingen fattar vårat interna skämt, so lets move on!
       Ikrah har anyhow färgat mitt hår (därav hairdresser), så nu är det dark again! (nu snackar Ikrah för övrigt om att iranier är håriga...) Nu ska vi ialla fall kolla på 10 things I hate about you.

Imorrn blir de läkarundersökning och sen skörbycupen, om jag hinner dit i tid så ställer jag nog upp i en klass på Jazzen, för Ann ska dit och hoppa så. :)

Okej NU ska vi masa oss till tv:n! Puss!

(Ikrah ville att jag skulle lägga till dehär: PS ursäkta alla brackets, alså paranteser på svenska)


We can't play on broken strings.

What are we doing
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us 

It tears me up
I try to hold on but it hurts too much
I try to forgive but it's not enough to make it all okay

But I miss you.

You're the reason I come home.

Ett tio sekunders uttdrag från vårat lunchbord idag:
Vi håller på att prata om sjuka kannibaliska saker, när Sofia plötsligt säger;
"Alså jag vill göra sånhär släktforskning..."
Kajsa, fortfarande inne på kannibalism, säger: "Undra vem som är godast att äta..."
Feben säger: "Hallå jag tänkte på dethär med Aids..."

Hahahaha helt jävla störda konversationer som föregick på våran lunch idag, ni förgyller min dag! ♥


Zzz...

Usch, har försökt somna i en timme nu utan att lyckas, så nu har jag givit upp och ligger och tar advantage av nån grannes wireless. Men måste verkligen försöka sova, ska upp om 5 timmar...

PHOTOS! Scandinavian Polo Open

Okej bättre sent än aldrig, här kommer några foton från polofinalen i Almare Stäket 23/8.
Bara lite kassa take it or leave it photos, från långt avstånd.











"What we do in life echoes in eternity."

Jag får inga toner till min melodi
Jag går på en lina som du håller i.



Hade en skojj kväll igår hos Vicky med flickorna och Sam. Vet inte hur många filmer vi försökte se på men lyckades aldrig hitta någon som funkade/var bra haha. Tillslut blev de Gladiator (bra, bättre, BÄST), men jag va så sjukt trött så jag somnade...

Nu är jag i alla fall snart off to Skokloster med lite bålstafolk, spännande.
Take care!

At Doomed's!

Tjohej, sitter hos doomed (vicky), hon och vickan sitter och kollar på nån mcfly konsert och sjunger. Finfint. Madde, Kajs och Sam är också nånstans... Jag kom lite senare eftersom jag red innan. Vi har i alla fall käkat och gjort ett tappert attempt att försöka se på film men det lyckades inte så bra... Men det blir vell nån film och kakor som dom bakat.
Tjing på ett tag!


I'll find a million words to say I love you.

Ingen update, nej. Varför? Jo, för mitt schema ser ungefär ut såhär: tåg, skolan, tåg, plugga träna, plugga, tåg, skolan, tåg, plugga, träna, tåg, plugga, skolan, jobba, tåg, plugga lite till och ja ni förstår vitsen; Jag har inget liv. And this is just the beginning. Nu är det milt och extremt låg stressfaktor. Jämför mina inlägg om två månader så kan vi börja prata om stress. Nej men det blir inte mycket tid över till lyxiga saker som att sitta vid datorn, och titta på TV har jag snart glömt bort hur man gör. Vi har gått i skolan i lite mer än en vecka, men det känns som om vi aldrig slutade. Fast fredagar är min "back to life" day, nu på fredag blir det först till Jazzen och sen cookie-night hos vicky!

I vilket fall som helst borde jag verkligen sova, eftersom det är något som inte händer så ofta. Men imorrn har jag sovmorgon till kl 6! Wow jag märkte just att min vänsterhand darrar något efter dagens träning som för övrigt gick bra. Antar att det var dagens höjdpunkt eftersom den här dagen har varit SÄMST. Eller nej, jag kom med Rodriguez grupp på spanskan, det va ju positivt.

Nu ska jag föna håret, leta efter min kofta som är på rymmen, och SOVA!
Puss!


RSS 2.0