These unique little things





Än är inte bilderna från Spanien slut, här är några från en second hand -bokhandel som Madeleine drog in oss i. Och eftersom jag är lite av en undercovernörd så blev jag helt amazed. Kunde såklart inte hålla mig från att köpa en bok.;Harry Potter and the Order of the Phoenix. Tönt, japp.

Lets rewrite an ending that fits



/zzZzzz


Set fire to water


Den blir bara finare för varje dag som går!

Dagen har spenderats 50% på jobbet, 40% i kommunaltrafiken och 10% i träningslokalen. Inte min favoritstatistik direkt, men jag ska inte klaga. Och trots att min hjärna verkar ställt in sig på sengångar-mode så var som vanligt minoritetsprocenten tid jag spenderade i träningslokalen den absolut bästa på hela dagen. 

Black and blue




Lediga måndagar är fan något av det bästa som finns. Man hinner ta sovmorgon, städa, planera och äta i lugn och ro, träna två pass och ändå ha tid över till att göra vadfan man vill. Ber för att den här dagen aldrig tar slut, för imorgon är sommaren officiellt OVER och jag går över från att bara jobba extra till att faktiskt ha en tjänst. Aa mm party, dags att bli vuxen. Eller hur var det?

Ivilketfallsomhelst, snygg blåtirebild för att demonstrera mitt nyfärgade hår. Fast blåtiran har lugnat ner sig lite nu, men jag hann skrämma kunderna med den hela helgen när den varit som mest brutal.

Du kan fortfarande kämpa för mig



Fin start på dagen imorse. En timmes springtur i spöregnet, sen var man rätt vaken (och blöt). Sverige levererade som vanligt, härligt. När solen sedan var framme var jag på jobbet såklart. Standard. Och efter jobbet direkt till gymmet; också standard.

/ta mig tillbaka till spanien tack

I miss you more than i'll ever admit




src: weheartit.com

Matkoma. Måste sluta med det här. Jävla lördagar. Så ovärt. Från och med nu har jag ingen syndardag överhuvudtaget. Annars? Jobbar och tränar hela helgen, blablabla allt det vanliga ni vet. Mmmmmmm godnatt.

but i aint got the character of a quitter


src: weheartit.com

/imorgon är en ny dag

!



När min älskling nästan var klar! Mer bilder kommer säkerligen när den läkt.


Euphoria deluxe







Det var lycka. Och en hel del galenskap, såklart.

/godnatt

I'm so sorry you let me go


src: weheartit.com

Gick upp sådär okristligt tidigt imorse, nästan sådär som jag inte gjort nu på ett halvår sen jag inte längre behöver åka till skolan från Bålsta (eller inte längre går i skolan överhuvudtaget). Möte på jobbet i varje fall, hemma lagom till lunch. Passade på att hälsa på Felicia på skolan innan jag knallade vidare till gymmet.

Och min tattoo har härmed tagit sig igenom pass nr 1 idag; gympasset, så kvällens löppass blir nog piece of a cake. Jätttebraaa!


Nr2



Sorry mamma, jag rånade aldrig någon bank (tar det nästa vecka). Jag gjorde världens finaste tattoo istället!AAAHHH kan inte fatta att den är minminmin!!

För jag, kommer aldrig låta dig få se mig svag



Inget går upp emot dubbelpass på morgonen. Har avverkat ett kort intervallpass på morgonen och sitter nu och laddar om med frukost. Gymmet nästa. I eftermiddag däremot ska jag göra något helt annat, men vad det är får ni se sen. Hehehe.

I'll stand forever wondering if you knew



Helt okej måndag trots att jag känner mig sådär halvsjuk. Hunnit ta sovmorgon, hatat SL, varit förbi jobbet, träffat Camilla, fikat, fönstershoppat, tränat. Ganska bra gjort för att vara en måndag, faktiskt.

Nu sitter jag och skrattar åt min pappa som efter att ha upprepat "giving the dog a bone" (från AC/DC-låten med samma namn) femtiosju gånger, nu sitter och pratar med surroundsystemet med en fransk dialekt, samt slänger in citat från någon (tydligen) gammal reklam i stil med "ey pedro vad gör du... eeel maco." Bland annat. Somsagt, om någon undrar varför jag blev som jag blev liksom.

20 AUGUSTI 2011










 

BÄST BÄST BARA BÄST!!! Vi stod längst fram, och helt plötsligt från ingenstans dyker Petter upp också. SÅ. JÄVLA. GRYMT!!!

MAGGIO PÅ CIRKUS!

Kände mig lagom taggad imorse när jag vaknade av att regnet bara öste ner. Och jag insåg att det skulle bli sådär halvkul att gå ut när jag endast äger converse att ha på fötterna och dessutom inte har någon jacka. Men nu spelar jag Satan i gatan på högsta volym och känner att: vemfan bryr sig, för vi ska se Maggio på Cirkus! AAAAAAHHHHH!


Vad fan vill du, egentligen?


Por la mañana




Photos: myself (last one by Bella)

Bara lite morgon -och förmiddagsfoton från Spanien. Två veckor sedan vi kom tillbaka, fast det känns mer som en hel evighet.

Takemebacktolaughter


Photos: Bella, edit & animation: myself

Men baby om det ändå var så enkelt



/blev påmind om den här låten. underbar.


No signal; going to sleep



Om någon råkar ha lite energi att skänka till mig så tas den gladeligen emot. Jag tror att jag fortfarande sov när jag sprang imorse. Kommer knappt ihåg vilken runda jag tog, bara tröck på on och lät benen gå. Som en maskin. Bara få det överstökat och få komma hem och äta min älskade frukost och dricka mina obligatoriska två koppar kaffe.

Återhämtade mig och drog ut igen för att reparera lite självförvållade skador från gårdagen, som att hämta min nycklar på gymmet (TACK du underbara människa som lämnade in dom!). Kom hem, åt, somnade. Nu ska jag försöka överleva kvällens boxningspass på den lilla energin jag samlat in på eftermiddagen. Hörs!

Whoa





src: weheartit.com


Pain is temporary, glory is forever



Hemkommen för ett tag sedan från ett mysigt, svettigt mördarpass på klubben. Har konstant ont överallt (mest i benen av den dagliga helvettes-jävla-löpningen), men har kommit till punkten då jag knappt noterar det längre. : försäsongsträning i all ära. Men nu är det läggdags pronto för död brud. Upp och hoppa imorgon för att hinna träna innan jobbet, där jag sen kommer finnas fram till kl 20. Kör ba.


Even the wrong words seem to rhyme



Bara så ni vet, så har ni inte ens sätt hälften av alla bilder från spanien som är tänkta att laddas upp. Men jag får sån jävla ångest av bildkombinationerna i inläggen att jag aldrig blir nöjd. Så alla lär väl vara uppladdade lagom tills jag åker nästa gång. Eller något inom den tidsramen.

/stora problem


Bythesea




phs: myself & Bella

+++


Que sera sera


Lycka.

Efter den här helgen blir jag inte förvånad om jag börjar drömma om våra Hemtex klubbkort. Jag har upprepat samma meningar så många gånger att jag men största säkerhet kan säga det i sömnen nu. Men nu är jag i varje fall ledig i cirkus två veckor, lagom till att sommaren är slut sådär. Härligt. Kommer ha mycket tid att fokusera på hårdträning och hardcore banting i alla fall.


Magic


In every corner






Lite random foton från eftermiddagar på "stan" i Nerja.

You let me go


Spare me



Om ni ba råkar undrar vad som suttit på min hjärna i sådär en vecka nu. Kul. Verkligen.

Baila Morena






Ni anar inte hur mycket bilder jag fortfarande har kvar att ladda upp från Spanien! Och idag är det en vecka sedan vi kom tillbaka. Fattar inte vart tiden tar vägen. Mina bränna kapitulerade för övrigt redan efter två dagar, så nu har jag ungefär samma färg som jag hade innan vi åkte. Kul liv.

---

Och du kanske inte vet, men det är sådana här nätter som jag skulle älskat dig som mest. De som kommer efter flera dagar av förhoppningar. Luddiga förhoppningar. Som bara finns där men inte direkt är definitionsbara. De som alltid slutar i en lika luddig besvikelse. Och med den: längtan och ångest och oftast en hel del trötthet. Det är sådana nätter som den här, som allt kryper fram igen. Som jag önskar att dina ord ska dyka upp för att dämpa min ångest. Eller helst av allt: att du satt här bredvid mig och skrattade i mitt öra. Och jag skulle ha älskat dig över allt: andats varje bit av dig, lämnat ut varje trasig del av mig. Aldrig någonsin släppt taget.


We shoot fire instead of footballs


Fotovila under en springrunda i Spanien

Den här dagen altså, jag har inte riktigt bestämt mig vad jag tycker om den än. Vaknade imorse med ännu värre träningsvärk i benen. Efter en tur och retur till Bosön, coopertestet, brutalbänk och ett pinsamt försök till chins, så går jag som en handikappad anka. Ungefär.

Lyckades även tappade ut alla mina efterlängtade nötter och konstaterade med Felicia att vi är riktiga mesar. Utöver det så tror jag att låten Vamos a la Playa förföljer mig. For real. Okejskitidet. Sova nu: jobb imorgon. Pusskramgodnattosv! 


Castles in the sky, sit stranded, vandalized



Inte mycket kan hindra mig från att däcka i min säng efter att jag skrivit det här. Som en jävla zombie klev jag upp imorse för att springa och trotsa min mördarträningsvärk i benen från gårdagens gympass. Det bidrog inte direkt till mindre träningsvärk. Vilket i sin tur ledde till en hel del ansträngda ljudeffekter på kvällens träning på klubben. Men förutom att träna så återförenades jag också med Victoriorna idag, äntligen!

Imorgon väntar fystester på Bosön. Säkra källor har lovat Coopertestet. Say no more.

He sure was


Äta bör man



Älskar att mitt "sommarlov" i princip har börjat nu. Helt plötsligt har jag hur mycket fritid som helst. Mina dagar ser ungefär ut som så: vakna, träna, frukost, halvsova i soffan/springa oviktiga ärenden, lunch, träna, middag, sova. Rätt lugnt liv liksom. Inhandlade även ett mindre lager nödvändig föda idag. Nu jävlar ska det deffas!

b/w waves




phs & edit: myself

; heaven





Favoritbutiken av de som ligger vid stranden. Jag skulle kunna tagit med mig allt hem. Det här är bara en liten del av allt där, ni skulle se insidan. M a m a.

Grey


src: weheartit.com

Se me quede en el alma





/bara bäst


Keep looking forward


Every teardrop is a waterfall



Måndag, och äntligen tillbaka till boxningen idag. Den verklighet som betyder mest. Den ända verklighet som gör att jag uthärdar det här landet. Som har gjort att jag fortfarande står upp och fortsätter gå.

Om jag bara kunde ta verkligheten; vår lilla värld, och flytta den till drömmen. Till solljuset och värmen och saltet och vågorna och den blåa himlen. Då skulle det vara definition av perfektion.

Balcon de Europa







Lite eftermiddagsfoton från balkongen, som togs den första dagen då vi fortfarande inte hade fått vårat bagage och fortfarande var bleka och hemska.

(Balcon de Europa, Nerja, Costa del Sol)

Aug7



Grattis på födelsedagen världens bästa finaste mamma! ♥


Ibland undrar jag om det är samma värld vi ser



Hatar det här landet. Fattar inte hur jag ska överleva vintern. Idag vad det tydligen fint väder, sa dom. Jag undrar om jag verkligen såg det dom såg. Återförenades i varje fall med gymmet idag, och pratade med världensbästavictoria. Då kändes det genast mycket bättre.

-- och det kommer bilder från Nerja snaaaaart. Be patient.

Theres still a little bit of your taste in my mouth



Tillbaka i Sverige. Vill gråta. Som alltid. Började fjälla direkt när vi satte oss på planet, kul. Jag har så jävla mycket bilder från de här två veckorna att jag inte har någon aning om vart jag ska börja eller hur jag ska organisera allt i inlägg.
 
Meeen det tar jag tag i någon annan vacker dag. Nu ska jag ta igen förlorad sömn och tagga för jobb hela helgen. Plus för att imorgon gå tillbaka till hardcore bantning och träning. Party!

Salvaje y libre


ph & animation: myself

No yo me doy por vencido



Jag vet inte. Vad som är hemma och vad som är borta. För, jag hör ju hemma här. Värmen, solen, kulturen, maten, ljudet, ljuset, luften. Alla lever liksom för stunden; som om igår aldrig hänt och imorgon aldrig kommer. Jag kan sitta och titta på världen i en evighet. Från de smutsigaste gränder till de mest påkostade kvarter: allt är lika vackert. Den perfekta samhörigheten av musik och tolvslagets sorl på Balcon de Europa. Sanden som bränner under fötterna och saltet som svider. Jag är hemma här.

Men det kliar i hela kroppen av att inte boxas och träna som vanligt. Att ta treans buss till Kungholmstorg och kliva ned i en svettdränkt källarlokal; det är det jag saknar med vardagen. Boxningen och boxarna. Och det saknar jag så jag tror att jag dör. För det mer än allt annat, är hemma. Det är verkligheten, och då måste det här vara drömmen. Men trots det är det lika mycket hemma.

Im there



Baileys och en burk tonfisk till lunch idag. Bra liv. Vi höll på att blåsa bort på stranden och blev översköljda av megavågor två gånger. Så tillslut gav vi upp och gick in till stan istället. Är nog snart pank. Finns för mycket fint här. Köpte Harry Potter and The Order of the Phoenix på en secondhand-bokhandel (eller något i den stilen) idag. Bara för att liksom. Vilken tönt man är.

Ikväll blir det grillat hemma. Och inatt ska jag somna med ångest över att det bara är tre dagar kvar i vår dröm..

Dont ever wanna wake up




Allt går för fort. Allt är för perfekt här. Stranden nu, hasta luego.

RSS 2.0