He said son, have u seen the world?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jag har jobb i sommar! Fan vilken lättnad.

Har jag packat för vår helg i Norrköping också. Vi får låna Maddes pappas bil så vi drar ner på förmiddagen imorrn, kollar boxning och skriker på Lars tills vi stupar, sedan stannar vi över på ettvandrarhem mitt ute i skogen, och kollar mer boxning på söndag!

Ikväll blir det grillning med Camilla, Refat och annat trevligt folk,
kan helgen bli bättre?


Flera möss

Jag: Åh, de va mösspåtagning i skolan idag
Syrran: VAH?
Jag: Ja, duvet när alla treor sätter på sig sina studentmössor
Syrran: JAHA, jag trodde du sa att det va möss på taket!

Störd som jag är stod jag och garvade i fem min. Skitkul Josephine.

Fredagfredagfredag

Sitter i skolan (ovanligt), våran grupp är så jävla kick-ass att vi i princip är klara med projektet, har fixat en skitsnygg powerpoint och ett bra arbete i allmänhet. Så nu kan jag ta helg med gott samvete (eh, ja, om man skiter i allt annat plugg).. catchar 15:13 tåget, sen direkt till intervjun, och sen ska jag försöka hinna packa för helgen innan jag drar ut ikväll! Peeeeaace.

Take me to my wonderland

För exakt ett år sen låg jag och sov på hotellrummet på Fort Myers Beach.
För ett år sedan, firade jag valborg liggandes på en strand i 35 graders värme.

Jag vill bara försvinna mer för varje sekund.



Drar till skolan nu, sen blir det jobbintervju, och förmodligen valborgsfirande med Camilla & co. ikväll.
Peace


Kebabpizza

Location: Bålsta Boxningklubb fikahörna, torsdag 29/4 kl 19:10, samtalsämne: jobbiga ungar.

Arne: Äej fan jag kommer ihåg för när vi va påväg hem från timrå eller va de va för länge sen, och Julle höll på att göra mig helt jävla galen i bilen (ger en avancerad imitation av vad Julle gjorde). Trodde jag skulle bli tokig, om inte Ingrid hade suttit i bilen också hade jag fan slitit ur ungjäveln!
Tim: HAHAHA jag kommer ihåg det! För jag kommer ihåg vilken låt som spelades på radion, de va denhär kebabpizza.....

Då brast det ordentligt för mig och Malin. Skratte så att tårar rullade ned för mina kinder.

Kära sockersug HÅLL KÄFTEN.

Jag. Vill. Ha. Mat. Har knallat hela vägen ner för trappan och öppnat det förädiska kylskåpet minst 20 gånger den senaste timmen, och likaväl insett varenda gång att det fortfarande inte finns något därinne jag bör äta. Ska dock äta min delikata middag nu, bestående av fil och knäckebröd. Döda mig. Jag vill också sitta ute och äta glass.

Typ så, ja.


Speak it now, before you see me fall

Var trött som en jävla gnu imorse, tror att jag gick och sov från tåget till tunnelbanan till skolan. Bullshittade något på nationella, sen satt jag och Ramiz i en evighet och skrev ned reslutaten från alla våra 700000000 surveys. Fuck project week.

Nu skiner solen och jag ska åka hem och träna, so long.

It's a fight

ÅH JAG DOG JUST AV LYCKA!
Hittade just låten jag letat efter ända sedan jag gick in till den på Fight Nighten i Västerås!


Mayweather soundtrack, OM man blir taggad!


Maybe u wont understand, not even in the end.

Livet leker! I helgen drar vi till Norrköping och hejjar på Lars i Senior SM, och helgen efter det har jag match i Avesta. Satt på tåget och studsade som en femåring på tårtkalas, efter att Arne ringt om matchen och jag tackat ja. Jag blev så exalterad att jag inte ens brydde mig om att få ett utbrott över att tåget blev tjugo minuter försenat.

Det enda som ligger och gnager mig i hälarna nu är skolan. Men jag har blivit bra på att stänga det ute, på att blunda för alla högar med böcker och alla deadlines klottrade över min överfulla kalender. Jag vill tro att livet är något större än att plåga sig själv genom uppsatser och redovisningar. Jag vill tro att livet är till för att skratta och lysa upp, bli inspirerad och inspirera. Jag vill tro att livet är till för att leva.

Så jag väljer att gå efter det jag tror på.


A hero of war, that's what I'll be.



NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO


(http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7036992.ab)

Varför? VARFÖR?


Your name has stuck in my head

Kan det inte bara bli lördag. Nu tack.

I wanna show you to the world

Skickade in min väska för tryck tillsammans med några andra i klubben för ett tag sen. 
Fick tillbaka den idag, och se så fint de blev! BBK för alltid.



Julle försöker få mig att säga förlåt för att jag bet honom i fingret. Igen. Kan han ju glömma.


Beautiful disaster


Har svårt att sätta ord på hur vackra dessa djur är.


Otroligt

Idag hände något fantastiskt. För att vara exakt inträffade det klockan 16:06 idag, tisdag 27/4 2010. Bussen väntade faktiskt på försenat pendeltåg. Det måste vara första gången i värdshistorien.

Jag är fortfarande i chock.

När livet bara rullar på

Fan vad jag är bra. Jag har inte bara varit väldigt produktiv på projektarbetet den här dagen, utan också lyckats fixa fram boende på ett vandrarhem i Norrköping, eftersom jag, Madde och Malin drar dit i helgenfor att kolla på Senior SM i boxning, och hejja på Lars. Men inte nog med det, jag ska på intervju om ett jobb på fredag också, JAAAAAAA.

Tjoohooo nu ska jag dra hem och träna.


Stötte på det här lite udda gatunamnet när jag var på jakt efter vandrarhem. Hur coolt?


Project week day two

Är i skolan, project work är i full gång. Blir till att häcka vid datorn i computer lab resten av förmiddagen, och försöka få lite struktur på vårt arbete. Förbereder en massa surveys, dör lite.

Ett sådant där fint minne som hänger kvar

När vi gick i nian - vilket känns som en sådär 5730436 år sedan (även fast det var typ....två) - fick vi i uppgift att skriva en uppsats om någon känd, smart, död snubbe (läs: forskare, uppfinnare etc etc). En såndär fruktansvärt fruktansvärd uppsats på helt galet långa TVÅ SIDOR. Vad jag minns speciellt är att Malin skulle skriva om Charles Darwin, och hennes första utkast löd som följande:

"Fan vad smart han var."


Pee-pee lab

Sitter och ritar av en kidney och en nephron. Känner att jag förmodligen borde skriva på själva labbrapporten också, men eftersom jag inte har en blekaste aning hur skiten funkar så börjar jag med delen jag i alla fall är bra på - rita.

Och apropå kidneys. Samma lektion som vi gjorde pee-pee-labben (den med kidneys altså), så fick vi en liten bok om människokroppen av Dr Elmfors att kolla i. När jag dock hade tittat igenom en tredjedel så var jag så pass rädd att jag inte vågade fortsätta. Där var utförliga bilder på hela proceduren att FÖDA barn. Ajajajajajajaaaaaaj. Jag är inte så jättepepp på att klämma ut en ungjävel i framtiden efter de illustrationerna.

(Edit: Kom just på att kidney heter njure på svenska)

Tobak och fika

Portarna till the hell of project week har öppnat. Vår grupp blev tilldelad det mest uttjatade av alla ämnen (efter global warming såklart), nämligen Tobacco & teenagers attitudes towards it. Fantastiskt. Känner att det riktigt spritter (nej jag vet inte om det är ett ord) i kroppen av exitement. Eeeeller hur var det..?

I vilket fall som helst, när jag befriat mig från projectsvammel mötte jag upp Kajsa, Thomas, Lyon och Madde på stadsbiblan och drog och fikade på Cafe 60.

Thomas: Undra varför jag e så snål...
Lyon: För att de blåser
Jag: (dör)
Lyon: Vaddååååååå?
Kajsa: Han sa undra varför jag e så snål och du ba för att det blåser.
Lyon: Jahaaaaa jag trodde han sa undra varför jag fryser...
Jag: (dör igen)


Gruppfoto


...från kursen.


Sista chansen

Då var hela kursen avklarad. Den här dagen var ännu roligare och intressantare än gårdagen, och det blev en del "ahaaa." Ni vet, sekunderna av epiphany (vadfan heter det på svenska?) man får när man förstår syftet med eller upptäcker något.

Efter kursavslutningen drog jag och Madde spontant till Napoli och åt en sista panik-sista-rycket-tjockis-middag. Och det var fan värt varenda krona. Imorgon börjar vårat helvette. No more kolhydrater och tjockisfood. Fram till England ska vi hålla det strikt, en månad, minst, sen får vi se vad som händer. Så då vet ni varför, om ni träffar på två vresiga brudar i området Bålsta-Stockholm. Vi (eller i varje fall jag) ber om ursäkt för detta på förhand.a


Cyklade för övrigt fram och tillbaka till klubben idag. Höll på att dö. Cykelkondisen och cykelmusklerna är loooong gone. Jävligt ont i rumpan fick jag också...

"Plötsligt händer det"

Die Hard på TV och glass med fruktsallad framför mig, tror lyckan just vände.

##¤/¤(%)"%!#&"¤/(??=¤%&"#%!

Okej, jag har just käkat en jävligt äcklig pizza som inte alls såg ut som en pizza utan mer som en paj, och smakade därefter också. Jag som har varit sugen på pizza i veckor, och så får jag en rund degklump med typ fem kilo lök och paprika (PAPRIKA?!? PÅ PIZZA?!? SKOJJARDOMMEDMIGELLER?) på. Dvärg-size var det på den också dessutom. Jag. Blir. Så. Upprörd. Beställer jag för en gångs skull en pizza så ska det fanimej vara en pizzajävel också.

GAH.

Tjugofjärde i fjärde tvåtusentio

Jag: Ååååhhh min kompis har fått tre stycken eh, eh, fårbebisar!
Madde: Lamm annars..
Jag: Ehh, ja, precis


Första dagen av tränarkursen avklarad. Är faktiskt inte totalt övergödd, bara lite. Men så är det ju en dag imorgon också. Det kom i varje fall en hel drös härliga människor från diverse klubbar, och kursledare är Majid Jelili som också tränar landslaget med herrseniorer, väldigt pedagogisk och intressant att lyssna på.

Men även om jag tycker att sånahär kurser är jätteroliga, så känns det inte sådär superkul att ha varit inomhus hela dagen när solen skinit (säger man verkligen skinit?) ute för en gångs skull. Undrar lite vad jag gjort för ont som jag behöver bli straffad för.

Tjockisar på kurs

Ska straxt trampa ned till klubben, det är Steg 1 tränarkurs hela helgen hos oss, så det kommer en bunt tränare från olika klubbar.

Så om ni ser en brud rulla genom Bålsta vid en kl 6 ikväll, don't panic, det är bara jag som fått för mycket kursfika.

Madde och jag har dock kommit överrens om att efter helgen (hade varit omöjligt innan) ska vi börja skärpa oss igen och gå ner de där jävla kilona (på riktigt nu). Så det så.

Lilla jävla Bålsta

Kajsa utbrister när vi träffas i skolan på onsdag morgon:
"Men Josephine! Vad har du nu gjort?"


Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6995593.ab


18-åring hittad mördad i Bålsta. Helt plötsligt är alla i Bålsta privatdetektiver och varenda en vet minsann sanningen; vart kroppen hittades, vem killen var, vem som gjorde det, och självklart varför. Det är så fantastiskt att sitta i middagsbordet med fyra andra, och få höra fyra olika teorier. Så fantastiskt äckligt att rykten färdas snabbare än en gasell med ett lejon i hasorna. Jag har kommit på mig själv att stänga av helt när det börjar "han berättade att...,"  "ja men det är ju xxx's son" "jag hörde att..." "vet du vad hon sa!"

JAG LÄSER MINA NYHETER I METRO FÖR GUDS SKULL. Vill jag veta mer, går jag in på Aftonbladet.
Det som irriterar mig mest i det här fallet, är att det inte är någon jävla sexskandal som susar runt. Det är en stackars grabb som inte ens länge kan försvara sig för att hans liv ofrivilligt tog slut. Och det, DET, är vad invånarna i Bålsta roar sig att investigera i nu. Jag. Blir. Så. Äcklad.


Som när jag sitter i klassrummet här om dagen och fyller i en survey om mitt bostadsområde, och jag får frågan: "Om du skulle göra något olagligt i ditt bostadsområde, skulle dina föräldrar få reda på det då?"
Jag började skratta så att mina klasskompisar trodde att jag var mer störd än vanligt.


Ta mig från Bålsta, nu.


We live by it

Fletcher kom på yttligare ett ord för vad jag är idag. Enligt henne är jag extrem. I detta fall syftade det på mina matvanor, att jag antingen håller mig till en strikt diet, eller vräker i mig käk som om det var min sista dag på jorden. Det är allt eller inget, och jag lever nog efter det utan att riktigt tänka på det. Lagom har aldrig varit min grej. Och när jag tänker på det, så gör jag aldrig något halvbra. Det ska vara perfekt, annars får det va. Det är nog därför jag har så svårt att sätta ett stopp på saker och ting. För mig finns inget mittemellan, bara ett inget och ett allt.

Ska äta massa godis nu, peace.

Tvekar på om sommaren någonsin kommer att dyka upp.


Another friday

Vaknade 06:20 imorse - fick panik. 06:40 måste jag nämligen gå ut från dörren för att hinna med bussen. Jävlar vad det gick undan då, och hann gjorde jag.

Nationella provet i svenska avklarat, förhoppningsvis över godkänt efter de fyra satans timmarna jag satt och skrev. Härligt ont i ryggen fick jag som belöning för mitt slit. Efter provet blev det en sväng på stan med Lyon, Fletch och Fletch's kompis Emma.

Lyon visade lite Asian skills genom att måla Fletchers naglar!


Now that we're standing here.

Vet inte riktigt vart den här dagen tagit vägen. Skulle vilja skriva något, något som snurrar i mitt huvud, i kontrast till alla inlägg om mina tragiska veckodagar. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag känner mig lite tom, boxningssäsongen är i princip över, och plötsligt vet jag inte riktigt vart jag ska rikta min koncentration. Hela säsongen har jag siktat på ett mål, NSM, och nu har jag nått det. Jag har nått det och jag är mer stolt över mig själv än någonsin förut. Men nu, nu har jag inget mål längre, helt plötsligt är allt bara luddigt. Och jag vet inte vart jag ska sikta, vet inte vad jag ska luta mig emot.

Jag måste sätta ett nytt mål. Ett mål jag behöver kämpa för att nå, ett mål som kräver disciplin. Men det måste vara ett mål som får mig att hoppa upp och ner av exitement. Något som får mig att aldrig vilja ge upp, även fast jag springer i en motvind. Och det finns inget annat som får mig att studsa som ett litet barn på julafton mer än boxning.


Ska nog sova nu, tidigt för en gångs skull. Nationella prov i svenska i fem timmar imorrn. Tjohoo.

"Fan va arg jag blev"

Nu ska jag och min fläskläpp bege oss ut i snöovädret för att ta oss till skolan. God Jul.

Hearts on my legs


Hårbollar

Möttes av en occuperad säng när jag kom hem.


Another day to forget

Jag är så glad att den här dagen är slut snart. Det började med att jag var så svinigt trött att jag bestämde mig för att det inte var någon ide att kliva upp när klockan ringde, även fast jag såg Tekle's evil eyes framför mig skjuta sina fruktade "don't miss class"-pilar. Tog mig hur som haver till religionen och blev överraskad av ett härligt quiz på Judaism. Jag citerar från mitt eget svarspapper: "Another guy that plays a big role in Judaism is Moses." Och ungefär där gick gränsen på mitt pappers intelligens. Överlevde sedan mirakulöst både Natural Science och History.

Kajsa påpekade hur jävla mycket plugg vi hade framför oss. Jag vart så upprörd att jag var tvungen att köpa godis. Ännu mer upprörd blev jag när jag upptäckte att det fortfarande var ersättningsbussar mellan Kungsängen och Bålsta, att jag var tvungen att köpa mer godis. Som jag sedan höll på att spy upp på träningen. 

Har ägnat resten av kvällen åt att vara arg och irriterad över att jag inte har något sommarjobb.

Och nu slängde Julle just ett Monty pyton citat (always look on the bright side of life) på mig. Ska nog slå honom lite imorrn. Godnatt.

Shuffle until u drop

Filip påminde mig om att det fanns filmer från när han och Tim (Tim mestadels) går crazy under lunchbreaket på lägret i vintras. Jag var bara tvungen att ladda upp. Herre. Gud.


I'll do my own thing

Det är fantastiskt hur lite nytta jag gjort den här dagen.


These songs of freedom

Rihanna gör en läskigt bra cover av Bob Marley's Redemption Song.

Sex med din mex

Sitter i min NSM tröja jag fick igår, lyssnar på No Superstar-låten som de hjärntvättade oss med, och längtar tillbaka till igår. Funderar på om jag ska söka efter en annan låt som också klistrades i mitt huvud igår so badly att jag gick runt och sjöng på den offentligt. Det som dock är mest illa, föutom att jag har en jävligt jävligt taskig sångröst, är att låten var svindålig och refrängen gick något i stil med "sex med din mex." Eh, ja.

Vad jag egentligen försöker säga är, att jag vill lyssna på låten, för att den påminner om gårdagen.

Now that we have come this far

Jag och Amanda, tjejen jag mötte. Jätteduktig boxare och världens gulligaste tjej!


Jag känner att jag kan ladda upp dehär bilderna och vara riktigt stolt över att jag verkligen vunnit mitt silver.

...och i väntan

Om det är något turneringar och mästerskap är synonymt med är det väntan. Men jag har inget emot väntan. Eller rättare sagt, jag har inget emot att spendera timmar i samma lokal som hundra boxare, en ring, och människor jag älskar. Det är inte väntan, det är ett nöje. Jag älskar varje sekund, trivs så att det väller över. Under alla timmar som involverar boxning, alla timmar med er,  så är jag lycklig. Så lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Det finns inget bättre än det här, inget bättre än er.

Frukost på donken efter invägningen! Förvånandsvärt bra, för mig som aldrig äter där.
Efteråt, när Micke sprang iväg för att köpa snus, kom Madde på den briljanta ideen att parkera om Mickes bil (fyra-busiga-boxare-i-farten). Sagt och gjort ställde vi oss bakom en stor skåpbil, och hela operationen hade lyckats om inte Madde gått ut och smygit runt bilen precis när Micke kom gående tillbaka. Slutade ändå med att alla vred sig av skratt!

Väntan väntan vila vila


Haha det här ska faktiskt vara ett smygfoto på läkaren bakom som höll på att somna (bokstavligen) efter att ha suttit och  hållt koll på matcher i tolv timmar.

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories.

Okej okej jag erkänner, har fortfarande inte stängt av datorn. Men efter det här så lovar jag (som om ni skulle bry er). Hur som haver, ännu en låt som hjärntvättade oss ikväll. Men den här åker upp för att den är så jävla bra, och för att den är så klockren, den här dagen har varit galen och en att minnas.


Brainwashed

Okej jag kunde inte låta bli. Jag och Madde har nämligen blivit hjärntvättade av den här låten hela dagen. Så jag var bara tvungen att leta upp den. Så, nu kan jag sova in peace.


NSM 2010

Sitter här med en silvermedalj. Ingen titeln altså, bara medalj. Men egentligen har jag inget att gnälla över. Jag är så jävla nöjd. Så pass nöjd att det kändes så bra efterråt att jag lika gärna kunnat blivit svensk nybörjarmästare, att det bara var fel färg på medaljen. Men så var det ju såklart inte. In the end är det ju bara siffrorna på pappret som räknas. Men jag tänker skita i vad som står på pappret nu, och istället vara stolt över mig själv, stolt över vad jag har accomplished, att jag boxades jävligt bra.

Och varförihelvette sitter jag här när jag verkligen måste sova?
Håll käften och sov nu Josephine.

Clearly

Lindorna ihoprullade, matchkläderna packade, tandskyddet och skorna lika så, träningsoverallen framlagd. Herrejesus nu är jag här, kvällen före. Och imorrn är det allt eller inget. Eld i hjärtat, is i hjärnan. Imorrn kör vi.

Godnatt.

I know what u did last summer

Måste sysselsätta mig för att inte gå crazy om att imorgon är det NSM.
Och om det är något jag gör bra, så är det att sitta och bläddra genom bilder.
Hittade den här bilden på mig och Johanna från antingen somras eller förra sommaren, helt mongo but I love it. Man får bjuda på sig from time to time. Brun var man också.


Stay In Place

Övertygad nu om att de smygsprutar in nån sömngas i bastun, för både jag & Malin blev så jäkla trötta efterråt. Så nu är det powernap som gäller, men innan jag däckar tänkte jag bara visa världens snyggaste sportbh som jag inhandlat. 
 

Det ena för det andra

Sitter här lite lagom skabbig i mjukiskläder, precis varit hos läkaren (vilket såklart lämnade mig med en fet bestlutsångest). Och tack vare att det blev lagt mitt på dagen så slipper jag skolan idag, ibland är kommunalvården inte så dum.

Nu ska jag äta någon tragiskt minilunch, hänga tvätt, och sen bege mig till simhallen med Malin!


Sometimes I inspire myself

Kan inte sommaren skynda på liiiite till?


I huvudet före SM

Tävlingsnerverna börjar göra sig tillkänna ordentligt nu. Med bara en dag kvar till NSM, även fast jag fortfarande inte förstått att det är på riktigt nu. Att jag om ett tiotal timmar ska gå upp i ringen och inte bara fightas om en medalj, utan också om en titel som involverar orden "svensk mästare." Det känns overkligt.

Jag trodde aldrig jag skulle stå där jag står idag. Jag var 14 år när jag började boxas. 14 år och utan koll på varken ben eller armar. 14 år med koncentrationssvårigheter och förmodad ad/hd. Jag tänkte aldrig bli något. Tänkte inte ens gå en match. Sen gick allt så fort. Och jag sålde mig själv, till adrenalinet, till känslan av att kliva upp i ringen.

Min start på boxningskarriären har varit allt annat än en dans på rosor. Så många gånger har jag tänkt, varför gör jag det här? Varför ger jag inte bara upp? Och lika många gånger har jag vetat. Vetat varför jag gör det här, varför jag aldrig skulle kunna ge upp. Så nu vet jag vad jag ska göra, jag ska ha kul. Jag ska ha så satans jävla svinroligt när jag går upp i den där ringen. För jag vet, att det är när jag har kul, som jag är bäst. Och jag vet också, att jag kan bli bäst, att jag vill bli bäst och att jag ska bli bäst.


Herregud, jag ska gå ett SM.

Tillägnat

Dagens hjälte: är busschauffören som körde ersättningsbussen mellan Kungsängen och Bålsta, och kom fram i tid så att jag hann med min buss! Det gjorde min kväll.

Dagens slå-i-ansiktet: Dessa jävla tanter som tror att de är så satans överlägsna alla andra och som promt måste öppna sina käftar delge sina åsikter (som givetvis är de rätta). Ni vet de som klagar på allt och alla och tror att det löser sig på så sätt. De som anser att alla människor utom de själva är helt inkapabla till något överhuvudtaget (och att de kan göra allt sååå mycket bättre). Det är även samma pessimister som tycker att alla ungdomar är odågor och sammhällsplågor. Detta. Gör. Mig. Galen.

Indeed

Jag blir bara så jävla lycklig av att kolla ut. Jag som aldrig trodde att vi skulle komma ur det vintergråa. Och en sak är säker, det har varit den längsta vintern utan dig.

Nu ska jag dra på mig ett par byxor och dra iväg och träna (FAN VAD OVANLIGT).


VÅRVÅRVÅRVÅRVÅR


xoxo

"Some people like kicking a boll over a field, others like going down a hill with boards strapped on their feet. I, I just happen to like beating people up."

Dude I can see through ur shirt

Det är sol och så jävla fint och jag blir så jävla lycklig.


Ny tröja från Monki!

Sailor

Varit på fan varenda Monki jag kommit på i innerstan och letat efter DEN HÄR perfekta rödrandiga tröjan. Men fan, den finns inte kvar någon stans. Tänkte bara dela med mig av detta eftersom det driver mig till vansinne. 
        Har dessutom inte hittat mina perfekta jeansshorts än. Shoot. Jag menar imagine, röd randig tröja + stora jeansshorts. Tror jag dör.

Med detta erkänner jag att jag blivit en sucker för sailor outfits (eller något...), nivet, blått-rött-vitt. Så. Jävla. Snyggt.

Walk of Fame

Min kära vän Victoria "Doomed," har precis varit på roadtrip i California och gått på Walk of Fame. Hon tog den här fina bilden åt mig. Avundsjuk, jag? Aldrig.



Dramatisk dag so far

Tror att jag börjar få en crush på att göra numrerade listor.

1. Blev väldigt lycklig i några få minuter imorse när jag stod och väntade på bussen. Fick nämligen ett sms från Johanna där det stod (jag citerar): "Vi är lediga idag muppo xD." Men efter att ha samtalat med andra källor visade det sig att Johanna bara var störd och att vi inte alls var lediga. Lyckan kommer, lyckan går.

2. Fick även ett annat sms under dagen från Malin, som påminde mig om när jag råkade kasta en tennisboll i huvudet på henne under träningen här om dagen (eh, ja..). Detta resulterade i ett våldsamt skrattanfall mitt i korridoren. Skrämmande för utomstående, ja.

3. Köpte tröja på Monki. Mycket nöjd.

4. Lyckades även med några sekunders andningsnöd och adhd anfall när vi satt i computerlab. Detta pga. att jag upptäckte att jag inte längre är ensam i min viktklass på SM (vilket är positivt, för er som inte är smarta nog). Så nu är jag skitnervös.

5. Fisk ringde och påminde mig om att det är 13:e april imorrn. Fiskarnas nationaldag, altså.


Nu ska jag nörda facebook och sen dra och träna. Peace.

Live från köket

Mamma står i köket och pratar med sin nybakade hallonsockerkaka,

börjar misstänka att jag inte är den enda i den här familjen med psykiska problem.

Förmiddag

1. Vaknade, inser att jag gått upp nästan ett kg från igår. Blir arg. Hurfan gick det till.

2. Övningskörde med mamma. Första gången med manuell växel. Gick finfint, bara två kärringstop, tjoho för mig.

3. Skulle hyra film. GICK till och med ner till Filmakuten. Dock bara för att inse att den inte hade öppnat än. Gick tillbaka.

4. Mamma förstörde min äggröra = allt förstört.

Jag är kär

I brist på annat att göra sttter jag och klickar hästannonser inne på hastnet.se, bara för att falla tillbaka lite hej-jag-är-tretton-år-och-tror-jag-ska-få-en-häst-i-födelsedagspresent. Och förbannar mig själv en hel massa över hur jag hade hjärta att sluta rida. Och då out of nowhere dyker den här kallblodskillen upp. Åh, eh, herregud, jag är kär.


Bild från annonsen på hastnet.se, altså inte min bild.

The game is on again

Jag tar inte illa upp, när du säger att du inte förstår dig på mig, för sanningen är, jag förstår mig inte på mig själv heller. Jag blir nästan lite glad, lite hoppfull, när du inte ger mig en stämpel i pannan. När du ger mig en chans, när du försöker se innanför. När du tillåter mig att visa själv vem jag är, istället för att få det förklarat av andra.

Och jag vill bara visa dig, vem jag är när jag står i ringen, vill att du ska se med egna ögon, se det du inte ser i korridorerna
.


The Gods may throw the dice

Sett på Mamma Mia för sjuhundrafemtiofjärde gången,
fantastiskt hur den är lika bra varje gång.


Breakfast n Traffic

Är som så många gånger förut jävligt irriterad på UL och dess jävla bussar som måste byta avgångstider en sådär 54 gånger om dagen, och som dessutom bara går en gång i timmen på helgerna. Så. Jävla. Värdelöst.

Ska i vilket fall som helst hoppa på nästa buss som går om en timme (EN TIMME), dra ner till klubben och träna med Malin och Madde. (Kommer dö)

Min syster påpekade för övrigt att min frukost ser skitäcklig ut, jag kan inget annat än att hålla med. Speciellt när det blir blåbärsmjölk som tillsammans med gröten ser ut som om man äter tuggor ur blågula hamsterhjärnor. Mums.


GAP

Sitter i min världens-bästa-GAP-tröja och väntar på att några bålstabrudar ska komma över för lite filmtittande.


Holaaaa :D

Hej Hej, Camilla här :) Jag har fått äran att gästblogga :D Känner mig stolt!

Jag och Jossan har precis sett på HP haah nostalgi på det! Ikväll ska de gamla gänget se på film hos J :)
Ännu mer nostalgi på det :) Just nu undrar jag varför J sitter och kollar på nåt tråkigt jävla program om billig vs. dyr kyckling och ris.. Haha inte OK!

Nu ska jag vara social hejsvejs :D

Den här morgonen...

Tänkte ju då dra ut och springa, men upptäcker att jag lämnat mina springskor hos pappa. Fine, då får jag vell gå dit, hämta skorna och springa tillbaka. När jag har kommit halvvägs kommer jag på, ah, jag har glömt nycklarna. Toppen, så det var bara att knalla tillbaka igen.

Men nu sitter jag här igen i varje fall, en springrunda och en kämpig fys senare, nuduschad med håret som är helt galet och väntar på Camilla. Livet är nog ganska fint endå.


Randomness - NewBody ♥


I'm hearing what u say but i just cant make a sound

Trött som ett svin. Sitter här och funderar på om jag ska ut och springa eller dra ner till klubben och köra lite säck. Lutar mest åt det förstnämnda.

Har lust att att bänka mig i soffan hela dagen och kolla på töntiga hederliga filmer som Harry Potter med en kopp varm choklad, en filt och massor av kuddar. Men eh, vänta, jag varken har min collection av töntiga hederliga filmer här eller FÅR överhududtaget inte dricka varm choklad. Shoot.

AHA! Lightbuld! Kom just på den mest genialiska ideen! Jag springer ju såklart hem till pappa och hämtar filmerna, så slår jag två flugor i en smäll! Fan vad bra jag är.

Energy capacity: 0%

No signal
going to sleep


Misunderstood

Meg och jag va effektiva. Hon köpte sina brallor, jag hittade inte min tröja.
Så jag hann till och med hem, och tur var det, precis innan regnet slog till.

Det här var nog den mest dramatiska dagen på mitt lov hittils, ni anar inte.
Nu ska jag träna, det behövs, tack och lov för träning.
Sen ska jag överfalla Camilla som har kommit hem, tack och lov för henne.

Tolvfemtiofem

Har nu bråkat färdigt med mitt hår, och är off till the city med Meg.
Blir nog till träningen direkt sen, så updaten kommer inte ligga på top. So long!


Utdrag ur kvällens tankegång:

1. Vår tränare Micke hade skrivit en upptaktsplanering åt oss idag, där vi hade fått nya nicknames. Johanna är numera Johanna "The Fluffy" Olofsson. Så. Jävla. Klockrent! Hon blev dock inte överförtjust. Man vill ju inte vara boxare och bli kallad fluffy... Hallååå. Malin är Malin "Mosquito" Nordstedt, också klockrent! (Fick nu en bild i skallen av en mosquito som boxas..). Och jag, jag är tydligen Josephine "Ball Breaker" Hägg. Vad i...? Där försvann självklarheten. Hur tänkte du nu, Micke?

2. Min familj (det vill säga mamma -och syskondelen) är tekniskt inkompetenta. Tydligen så funkar inte datorn jag sitter vid just nu. Vilket förfaller mig rollen som tekniskt underbarn i jämförhet. Simsalabim.

3. Jag behöver göra en ny synundersökning. Hur ska det här sluta.

4. Återkommer när jag kommer på vadfan den fjärde punkten var..

Krigsförklaring

Tänkte gå ner i vikt och bli lika smal och snygg som jag var i höstas,
mina p-piller tänker dock inte i samma banor.

Så nu är det krig.

En släng av nostalgi

Att vi lyckades! Emelies och mitt Villa Villerkulla som pepparkakshus, 2008?


Vackraste av änglar

Jag hade aldrig tid att bli såhär uttråkad förut, för då hade jag dig. Jag hade dig och du var allt jag behövde. Och det är vid sådana här tillfällen som det slår mig mest, hur mycket mitt liv gick ut på dig. Hur allt jag gjorde kretsade kring dig, hur du alltid var nummer ett.

Men du är inte här längre, och jag vet inte vart jag ska ta vägen.


And oh, i almost forgot, fuck u.

Jag har dödligt tråkigt. Och on top of that så är min syster sjuk (och om hon smittar mig en och en halv vecka före NySM så är mitt liv över) och min mamma arg, så jag känner bara att Im out of here. Men jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, eller vad jag ska göra. Camilla är i Åre och jag vill slå henne för det, hon borde vara här och underhålla mig. Samma sak med Johanna, men hon är fluffig med sin döda telefon (jag vet inte). Alla andra har sitt liv, som inte involverar mig. Och nu är det tre timmar kvar till träning och jag orkar inte vänta. Men det känns lite halvt schizofrent att vandra runt i Bålsta på måfå bara för att inte få psykbryt av att sitta still.

Och min adhd säger åt mig att antingen springa runt i huset och hoppa och tjuta och dansa, eller att sitta i soffan och inte kunna lägga ihop tankarna. Men jag har redan avverkat de aktiviteterna många gånger om.

Positiviteten är tillbaka.


Give it to me baby like boom boom boom

Sjukt uttråkad och rastlös...

Tre timmar kvar till träning, en jävla evighet. Känner att det enda jag gör det här lovet är att träna och sedan dö i väntan på nästa träningstillfälle. Men vänta, det är ju det jag gör varje lov? Ha-ha-ha fan jag har så jävla roligt.


Dàle a tu vida una fiesta sin final

Sitter i ute på altanen och solar (!!!) och lyssnar på Playa Total 7,
när jag blundar ser jag inte snön som fortfarande ligger här och var,
och då för ett tag, försöker jag inbilla jag mig att jag är i Nerja. Går vell sådär.



Update: medan jag skriver det här har ett stort jävla moln skymt min sol!

Grey's AnatomyS06 E19


DDDDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEE

Ft. Myers Beach

Sitter och tittar på lite bilder från Florida. Dör lite. Snart ett år sen nu.



Vad skulle vi annars gööraaaaa

Sitter och lyssnar på Håkan, försöker inbilla mig att det snart är sommar, även fast det snöade imorse... Helvette.

Hur som haver, har just vart och tränat med Johanna Malin och Madde. Var lite rulatorvarning på mig idag, men det släppte lite mot slutet. Nu ska jag packa min väska för jag åker till mami i eftermiddag. På återseende!


Everyone around me is chasing after something

Tog ut min bebis och telezoomen på en promenad ändå (trots att det är fult ute).



Gick förbi stallet som så många gånger förut.

Nya_solbrillor_2010


And all these bloody socks

Hänger tvätt och lyssnar på Bob Marley!

Undrade vartfan alla strumpor hade tagit vägen (pappa hade såklart iiiiingen aning).
Fick dock mitt svar alldeles nyss. Herregud.
Det är så fantastiskt att det krävs östrogen för att sortera kläder.

Om jag inte återkommer, så vet ni, att jag förmodligen drunknat i strumpor.

Goodmorning sunshine

Var ute och sprang innan frukost, kändes att vi hade gått i en sådär 6 timmar igår...
Nu har jag i varje fall varit ute i solen och städat mina stackars små kaniners bur,
och pysslat med dom för ovanlighetens skull. Snart blire kaffe ute i solen!

Don't make me close one more door

Jag är så jävla kär i solen.
Hela dagen har spenderats med papi och syskonen i stan. Knallat från söder till kungsan och en massa omvägar, och käkade ute för första gången i år!
Körde in och tillbaka till söder, lyckades till och med fickparkera wohoo!

Saknar min cross nu, är så jävla sugen på att köra...

I can't see you, I can't breathe you in




Boxningsavslutningen 2007

Det här va ett tag sen nu, eller vad säger ni?
Satan vad tiden går fort.


Baaaara boxning

Tränat, upptaktsträning inför NySM, riktigt nice!
Bara två veckor kvar nu...

Springibenen

Att vakna upp till solljus, det är fanimej lycka.

Living is better than dying

Kollat på senaste avsnittet av Grey's, kollat in alla bloggar jag kommer på för tillfället, uppdaterat förstasidan på facebook 5077 gånger, scrollat igenom spotifylistan 120 gånger, googlat random stuff, snurrat runt på stolen.

Älskar mina det-är-första-dagen-på-lovet-kvällar.
Ska nog gå och sova nu, så blir det snart imorgon och träning.


Jesse Williams, again

Åh herregud.


April fools

Summary of en helt random dag:
Geografiprov woohoo,
mongo med Johanna,
1/5 Natural Science
Easter egg hunt (????)
CPR på idrotten
kortis på stan med Johanna
S2C show (så jävla rolig!)
Köpte bh (!!!!!!)
åkte hem


Helkonstig dag. Inte en ända normal lektion. Känns lite out of order efter den här veckan.


RSS 2.0