Lets make a clone war shall we!

Hade debate på Science idag, om human cloning. Det hela urartade sig till en sjuk diskussion om att man t.ex. kunde klona och föda sig själv eller sin man om mannen skulle råka vara steril så att man därav inte kunde få barn på naturlig väg. Creeeepppyyyy? Liksom tja, im giving birth to myself that all normal...  Andrew utvecklade det dock till något ännu sjukare, att om mannen nu var steril, så kunde man klona honom, låta någon annan föda hans klon (vemfan skulle vilja göra det?), och sedan så kunde kvinnan få barn med klonen. Ehh? Firstly: han glömde obviously åldersskillnaden som skulle uppstå, och secondly: eh, nej tack!

Hör och häpna, men det ska nästan bli tråkigt att inte ha science nästa år, dock bara för att jag kommer sakna alla sjuka diskussioner som alltid uppkommer (mycket tack vare vår spritt språngande galna lärare).

Elmfors: I mean, the Mithocondria is actually unimportant... oops, no, wait, can't say that.

Har jag föressten nämnt att hennes plötsliga ryck säkert har skrämt livet ut Feben hundra gånger, och att hon är totalt besatt av att prata om bajs och kiss? Nä, jusste.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0